- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
Hocam yönetmelik sizin için özellikle bir durum belirtiyor mu?Yok anasınıfı
Hocam yönetmelik sizin için özellikle bir durum belirtiyor mu?
Mesela branş öğretmenleri için özellikle istedikleri saatler diye yazar; sınıf öğretmenleri içinse eğitim öğretimi aksatmayacak şekilde diye şerh düşer.
Sizin işinizi idare yokuşa sürecekse izninizi 3 saat olarak kullanın, bebeğinizin bu zamanlarını müdür geri vermeyecek ya size.
Öyleyse istediği kadar konuşsun, siz gülün geçin.Sınıf öğretmenleri ve bizim için öyle bir şerh vardı 3'4 yıl önce değişti. Anne istediği saatte kullanabilir ibaresi var artık
He hee öyle der geçer giderdim ben olsam.
Kendisine aynı hak verilse en önden koşa koşa çıkardı emin olun kullanmayayım demezdi.
Neden üzüldünüz ki sizin bebeğiniz var önce onu düşünün. Kaç saat hakkınız varsa da kullanın onu.
Kullanmayınca madalya falan vermiyorlar.
Şu an 3 saat ama öğrencilerime yazık olur.16.30 da genelde etkinlikler bitmiş oluyor
Siz böyle özverili düşünüyorsunuz bir de o fırsatçı mı diyor size??
Fırsatçı olan 3 saatin hepsini kullanır arkasına da bakmaz düşünmez.
Böyle öğretmen bulmuş daha laf ediyor....
doğrudan ilçe milli eğitime şikayet dılekçesı yazacaksınız bu sızın yasal hakkınız ama bundan sonra sıze kafayı takacaktır
o zaman bosver olacagı olsun gıt sıkayet et kesınlıkle hatta 3 saat ust uste al madem fırsatcılık zaten bı rotasyona bakıolar artıkZaten sevmeyiz birbirimizi. Anasinifinin parasını sordum geçen yıl çocuklara lavabo yaptırmak ve böcek ilaçlatmak için, ben cebine mi atıyorum diye konuşturmamıştı. O zamandan beri yuzume bile bakmaz.Degisik bir tip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?