Kazen bu buse nur vardi bitane uye fake uye yani anal yoldan ilskiye grdm flan diye cirkin konu acmistiya hakaretler falan ona ne oldu hatta konusu silinmis verdin mi mahkemeye ?alinti yaparsab sevinirin :)
keşke cinselliği anne babalar ile daha doğrusu doğru kişiler ile konuşabilseler. Bana yazdıkalrına göre bu kadar mı çaresizler. Kimseye bunları yaşasın veya yaşamasın diyemem ama burada açılan konularda namus bekçiliği yapanların nasıl bir hata içinde olduklarını görmeleri için iyi bir açılım. Kimseye dilediği ile dilediğini yaşasın demiyoruz ama doğruları da ablaları güzel öğütler ile vermeli.
gerçekten üzücü bir durum maalesef...
Tesekkurler kazen :) gorsun gununu simdi yasi kucuk diye umursamiyordu :)tüm dosyalar avukatta daha dönüş olmadı.
kazen sizin parti ne oldu.:)
Bana da sürekli "Müjde ! Artık tüm kadınlara hakim olacaksınız, şeyiniz büyüyecek! " diye mailler geliyor.
Bir gün ben de onlara " Müjde! Erkek oldum ve tüm ürünlerinizden satın alacağım" demeyi istiyorum.
Bi ultrason makinemiz bi de yalan makinemiz olursa tam olucak zatenBi ultrason makınesi baglıyamadık şu sıteye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?