Müjde anne oluyorsunuz !

Kazen bu buse nur vardi bitane uye fake uye yani anal yoldan ilskiye grdm flan diye cirkin konu acmistiya hakaretler falan ona ne oldu hatta konusu silinmis verdin mi mahkemeye ?alinti yaparsab sevinirin :)

tüm dosyalar avukatta daha dönüş olmadı.

Hu huu birinin fena halde cani sıkılmış

hem yicekleri halttan geri kalmiyolar hem aglaniyolar ya tetbirini al yada pisman olucagin seyleri yapma.yapmayi biliyorsunuz ama tetbir almayi mi bilmiyolar

BDV ye çok fazla bu konu vb. acılıyor. ciddi cevap vermeyince de tersleniyorsunuz..soru ciddi mi ki biz ciddi olalım
Hamilelik testlerinin hatta kan tahlillerinin bile %100 kesin olmadığı durumda, burdan sorarak nasıl bi cevap bekliyolar..
Bu aslında hamile olup olmadığını anlamaktan daha çok psikolojik olarak rahatlamak için sanırım..

Keşke toplum olarak bilinçlenebilsek... Ama bu saatten sonra zor bence. Sizin mesaj kutunuz daha çok dolacak böyle mesajlarla :)

Fake olmadıklarını varsayarsak; emin olmadan bir şeyler yaşayıp sonra sizden medet ummaları gerçekten büyük çaresizlik.

Kirk yil dusunsem Kazene mesaj atmak gelmezdi aklima boyle bi durumda caresizlik midir, saflik midir anlamiyorum ki bu kizlari.
Bu yuzeyselciler cikti su aralar da, kardesler yapin istediginizi de once bi arastirin okuyun, ne neymis ogrenin. Sonra insani cinnete getiriyorsunuz sorularinizla

Kazen BDV'ye konu açmış görünce şaşırdım içeriğe bakınca gülmee engel olamadım hey Allahım yaa şu kknın en reytingli olmasına rağmen artık kabak tadı veren konusu: bekaret-cinsellik. Yani bunları sorabilecek forum başlıkları varken üstelik neden Kazen'e mesaj gönderilir ki? Hiç işi gücü yok sanki tek tek bu sorulara Haydar Dümen danışmanlığı yapacak

düzletme yapayım bu sorular bana sorulmuyor sitenin iletişim linkinden soruluyor.

kazen sizin parti ne oldu.:)

Kazen...
Size bir iş teklifim var
Kadınlar Kulübü Doğum Kontrol Haplarını sürelim piyasaya gitsin

Hamilelik testini çok yanlış anlamış arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…