Astoria...hic yıpratma kendini :)
Ahahah kötü yola düşme diye bütün çabasonun ne olacak astoria, vah vah vah :))))
Yaa, öyle olursa sürdüremeyiz bu ilişkiyi. Ben birinin sırtından geçinmek için okumadım, gerçekten kendi ayaklarım üzerinde durmak için çalıştım, didindim, emek verdim. Emeğimi küçümsemesine izin veremem. Destek olmak için yaptığını düşünmek istiyorum şu an. Çünkü hiç ne beni ne mesleğimi ezecek, küçümseyecek bir davranışta bulunmadı.
Daral geldi artık. Yazdıklarım içerisinde sizce 1 aylık ilişkide tatil erken mi, ay çevrem beni namussuz ve ahlaksız (!) olarak algılar mı gibi bir şey sormamışım inatla "Ayy nasıl şeeolcak o aynı odada mı uyuyacaksınız" falan.
SİZE NE!! Ben istemişim, uygun bulmuşum gidiyorum kardeşim size ne yahu?!
Gerçekten şu kendini ultra namuslu ahlaklı sananlar konumdan çıksın gitsin ya, parayla yorum yazdırmıyorlar kimseye. Yorum yapma zorunluluğun yok sana uygun gelmiyorsa yazmazsın, kimse senin fikrini ya da eşinle evlilikten sonra mı önce mi seviştiğini merak etmiyor.
sizi bile sinirlendirmişler
Bi kaç pürüz dışında gayet güzel haberler bunlar :) valla 2 yıllık ilişkimdeki borçları anca bitirdiğim için eskiden ben de senin gibiydim diycem olmıycak ben bildiğin enayiydim sürekli borçlarını ödedim adamın o yüzden ödesin bırak çok zor geliyor bu sana ama yap bunu çünkü öyle bir zamandayız ki böyle adamlar parmakla sayılacak kadar azaldı şimdiki sevgilim öle herşeyi ödedi hiç karışmadım ilk baş cüzdanımı çıkarmamak için kendimi zor tutuyordum ama sonra çok iyi geldi be :) 3 aydır birlikte yaşıyoruz tabi normale döndüm masrafları bölüşmek istedim kabul etmedi tabi ki kendi paramı kazanmak güzel ama daha önce bi nevi dolandırıldığım için hoşuma gidiyor ne bilim :) elti konusuna yorum bile yapmıyorum pehhh
Ya bence buraya bakınca çok dolduruşa geleceksiniz zira ben bile geldim:) En iyisi içinizden geldiği gibi son bir kez konuşun.Niyetini sezdiyseniz hani kötü değil abimizin niyeti,konuşmuşsunuz fayda da etmemiş,adamın alışkanlığı böyle bir de az tatil yaptığından en iyisi olsun istiyor vs. bu seferlik gidiverin tadını çıkarın,yıpratmayın kendinizi.Hadi bu tatili birlikte ilk tatiliniz diye jest yaptı ama diğer harcamalarınıza karışmaması için baya uyarın bence.Yalnız nasıl döndüm.
Yav resmen aranız bozulur diye korkuyorum şu an.Sakin sakin konuşun.
şimdi her zıkkımı kendim yaparım diyen kadın biraz enayidir. her şeyi erkek arkadaşım yapsın diyen kadın da biraz yiyicidir.
orta yolu bulmalı bazen cebinizden karşılarken bazen sizin için bir şeyler yapmasına izin vermelisiniz. erkekler para makul ölçüde para harcadıkları kadınları ellerinden kaçırmak istemezler.
elti ile tatil konusunda orta yolu bulabilirsiniz kimseyi kırmamak adına madem bu kadar ısrarcılar. 1 hafta tatil yapıyorsanız 3-4 gün baş başa bir kaç gün de onlarla vakit geçirebilir böylece ne şiş yanmış olur ne kebap :)
E şimdi sizde tabi kötü bir tecrübe yaşanmış ondan biraz daha rahatsınız yani bak ödedim de ne oldu kıymetim bilinmedi diyebiliyorsunuz. Ben daha önceki ilişkilerimde böylesini yaşamadığım için garibime gidiyor.
Hahaha ne kadar tatlısınız, şu namus kumkumalarından sonra ne iyi geldi mesajınız teşekkür ederim. :) Orta yolu bir bulmayı deneyeyim ben tekrar, yok derse en azından 13 bin vermeyeceği bir tatile ikna etmeye çalışayım.
Yok ben eltiyi kesinlikle istemiyorum, bir kere gördüm abisini de eşini de. Kadın o buluşmamızda bile tatil mevzusu açtı birlikte tatile gidelim Astoriacım diye şimdi yine açmış. Galiba gidecek insan bulamıyorlar, anlamadım ki başbaşa gidiverin karı koca yahu ne yapacaksınız bizle okey mi oynayacağız? Erkek arkadaşıma tekrar söyledim, birkaç saate konuşacak abisiyle. Ben zaten şu an dediğiniz gibi yapıyorum, onun da bana jest yaptığı, hediyeler aldığı oluyor sağ olsun ben de altta kalmamaya çalışıyorum. Ama bu kadar pahalı bir tatilde altta kalırım, onu istemiyorum. Bu anlamda orta yolu bulamadık bir türlü.
Yav sen niye açıklama yapıyorsun kiYa herkese kibar cevap vermeye çalıştım da şu ahlak namus kumkumalığını bırakın artık konumda. Ben karar vermişim gidiyorum, bu kadar. "Ay biz çok namuslu ve ahlaklıyız 1 ayda tatil puh sana" diyecekler mükemmel ahlaklarını ve namuslarını da alıp konumdan gidebilirler. Sıktınız artık. Cevap vermedim size daha hala ikincisini yazıyorsunuz, lütfen gidin konumdan.
Öğrenci gibi bi cebinize harçlık koymadığı kalmış, tamam destek olması hoşta bi sınırının olması gerektiğini bi şekilde konuşun olmazsa.
Şirket arabasını neden fullemiş ya
Şu an daha sadece bir aylık bir ilişkide elti filan tabirleri çok hoş gelmedi bana. Şuan biriyle tanıştınız tanıma aşamasındasınız hasbelkader abisi ve eşiyle bir oturmuşsunuz. Yani o kadar onlarla içli dışlı olunacak bir evrede değilsiniz. Tatil farklı birşey nice can dostu arkadaşlar yola çıkıp kavga dövüş geliyor ki daha bir ayda bi zahmet karşındaki kişiyi tanımaya fırsat versinler. Ha nişanlanırsın adı konur artık aile içindesin tamam başlar o zaman. Bence asla izin vermeyin. Tatilim yok filan ya da direk erkek arkadaşına söyle. Belki ilerleyen dönemlerde olabilir ama şu an ben seni tanımak istiyorum diye. Para mevzusuna bence takılma göz boyama gibi sanki. Ha geliri iyidir o zaman centilmenlik adına yapıyordur.
Daral geldi artık. Yazdıklarım içerisinde sizce 1 aylık ilişkide tatil erken mi, ay çevrem beni namussuz ve ahlaksız (!) olarak algılar mı gibi bir şey sormamışım inatla "Ayy nasıl şeeolcak o aynı odada mı uyuyacaksınız" falan.
SİZE NE!! Ben istemişim, uygun bulmuşum gidiyorum kardeşim size ne yahu?!
Gerçekten şu kendini ultra namuslu ahlaklı sananlar konumdan çıksın gitsin ya, parayla yorum yazdırmıyorlar kimseye. Yorum yapma zorunluluğun yok sana uygun gelmiyorsa yazmazsın, kimse senin fikrini ya da eşinle evlilikten sonra mı önce mi seviştiğini merak etmiyor.
Sevgilinizin kardeşi ve eşi çok düşüncesizler. İnsan daha 1 aylık çifte "beraber tatile gidelim" demeye utanır. Belki ileride çok iyi anlaşacaksınız onlarla, belki de hiç anlaşamayacaksınız. Ama şimdiden sınır çizmek her iki durum için de daha iyi olur. "Bu daha ilk tatilimiz baş başa olmak istiyoruz" desin. Bunda kırılacak bir şey yok.
Kira ve benzin olayı bu aşamada hoş değil bence. Madem evlilik konuşuyorsunuz "İleride zaten bütçemiz bir olur ama ben şu an kendi gelirimle kendime yetebilmeyi tecrübe ediyorum ve bu hoşuma gidiyor. Kendi ayaklarım üzerinde durabilmek için okudum. Bunu başardıkça mutlu oluyorum. Yardım etmek istiyorsun ama bu bana kendimi yetersiz hissettirir" diyebilirsiniz. Sonuçta kiminle evlenirseniz evlenin bütçeniz bir olacak. Ama kendine yetebilmeyi öğrenmeli herkes. Zaten ilişkiniz ilerledikçe bu konu ikiniz için de daha tolere edilebilir hale gelir.
Tatil olayı da farklı bir mevzu. Ben mesela bir tatilde gezip tozmak isterken bir tatilde yiyip içip yatmak isteyebilirim. Ama her durumda da bütçemin elverdiği en iyi yerde konaklamak isterim. Onu bir hediye olarak görebilirsiniz. 13 bin liralık hediye fazla ama siz de tatil için ayırdığınız bütçeyi saklayarak, belki üzerine biraz daha ekleyerek daha sonra 2 günlük bir hafta sonu tatili sürprizi yapabilirsiniz. Sonuçta herkes hediyesini bütçesine göre alır.
Niye bu kadar üstüne gidiyorsunuz kızın? Flört dönemi zaten tanışmak için var ve tatil de bunun için en iyi fırsat. Tanıdıkça nasıl biri olduğuna burada sormadan emin olursunuz. Klasik Türk erkeği işte hesap ödetmem kafasında,bana art niyetli gelmedi.
Ayrıca eski sevgili o kadar yıpratmış ki ayrılınca bir oh çekmişsiniz onu unutmak için birlikte olduğunuzu sanmıyorum gözlemlediğim kadarıyla.
Şu an daha sadece bir aylık bir ilişkide elti filan tabirleri çok hoş gelmedi bana. Şuan biriyle tanıştınız tanıma aşamasındasınız hasbelkader abisi ve eşiyle bir oturmuşsunuz. Yani o kadar onlarla içli dışlı olunacak bir evrede değilsiniz. Tatil farklı birşey nice can dostu arkadaşlar yola çıkıp kavga dövüş geliyor ki daha bir ayda bi zahmet karşındaki kişiyi tanımaya fırsat versinler. Ha nişanlanırsın adı konur artık aile içindesin tamam başlar o zaman. Bence asla izin vermeyin. Tatilim yok filan ya da direk erkek arkadaşına söyle. Belki ilerleyen dönemlerde olabilir ama şu an ben seni tanımak istiyorum diye. Para mevzusuna bence takılma göz boyama gibi sanki. Ha geliri iyidir o zaman centilmenlik adına yapıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?