Bende zaten illa bu tarih olsun demedim ki!!!
Anlatamiyorum sanirim ya da kendimi ifade edemiyorum...
Sadece dugunun 1 tanesi bari bizim tarihe Göre yapilabilse diyorum...
Ayrica es ile nisanli olan ciftleri sizin gibi ayni kefeye koyamiyorum! !!
şimdi ben bişey diyeceğim..
konu ne durumda nereye gitti bilmiyorum ama kardeşinin düğünü sonuçta gitmen gerekir..
ve o kim oluyorda isteyen gelir isteyen gelmez diyor sen amca hala dayı değilsin ki kardeşsin bence birinin o yüksek lisans yapmış geline haddini bildirmesi gerekiyor..
şahsen benim kardeşim evlense gelin böyle bişey yapsa çok üzülürdüm bi tane kardeşim var sonuçta ama karrdeşimde çözüm bulmayıp gelini nazlamaya devam ederse gidermiydim gene giderdim ama bi dahada zor görüşürdüm..
bide eşin gitmesin düğüne sen git eşin izni bitince döner sende düğünden sonra dönersin öyle olmaz mı ki..
Söyleyin o zaman, dile getirin düşüncelerinizi.
Ayrıca ben hala neden gelinin herşeye tek başına karar verdiğini, o olmaz deyince neden hiç kimsenin sesini çıkarmadığını anlamadım?
Üstelik düğünü de erkek tarafı yapıyor, kaldı ki büyükleri var, onların da mı sözü geçmiyor anlamadım?
Hadi kendi yaşadığı yerde kendisi karar verdi, Türkiyede ki düğünden ona ne?
Ya hepsini geçiyorum kardeşinizin ben neyim burada? Sen tek başına mı evleniyorsun neden diyemiyor?
Sonuçta onunda fikrinin alınması lazım. Yani abla yok ortada düğünü bekletmek için geçerli bir sebep değil midir?
Daha önemli bişey varsa önlerin de tabiki durum farklılaşır, ama anladığım kadarıyla yok.
Top malesef ki kardeşiniz de bundan sonra.
istatistiklere göre en çok ayrılma nişan ile düğün arasında olurmuş. düğünü siz yapıyorsunuz gelen gelir dersiniz
Gelinin bu terbiyesizliği karşısında sizi iyi niyetiniz ve saygınızdan ötürü kutlamak istedim. Kendi ablasının işi için de öteki düğünü ayarlıyormuş hanımefendi, bunun adı bencillik. Kardeşiniz biraz aktif olsaymış keşke bu konuda.
Ben de iki bayram arasında evlendim Allahıma şükürler olsun çokta mutlu bir evliliğim var.Eşim benim ben de onun her şeyiyim 2 yıl oldu hiç problem yaşamadık.Gelin kızınız resmen gıcıklık etmiş belki de annesinin söyleyemediğini o söylemiş.Bu kadar cahillik olmaz.En kötü ihtimal 1 haftalığına siz yalnız gelirsiniz.Bence kardeşinizle kesin konuşun bu sebeple evlenmeyecekse evlenmesin kendi bilir.Saçmalığın daniskası resmen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yaren; iş anne-babanda bitiyor.. ben annenin yerinde olsam "ablasının olmadığı düğünde bizim de işimiz yok, siz kendi aranızda yapın kızım düğünü" derdim.. sonra yapsın müstakbel gelin atarını yiyorsaartık düğüne gelenlere açıklar "isteyen gelir, isteyen gelmez" diye..
Ya konuya yapılan yorumları okurken aklıma geldi...
Siz hiç karışmayın bence, gidebiliyorsanız gidin, gidemiyorsanız da gitmeyin. Evlensinler..
Allah muhafaza olur da sizin istediğiniz zamanda düğünü kabul ederler, bir de evliliklerinde her sorunu "iki bayram arasına" bağlarlar.. Ayıkla pirincin taşını... Ömrünüz boyunca bu lafı işitir durursunuz... Bırakın ne halleri varsa görsünler ...
yaren; iş anne-babanda bitiyor.. ben annenin yerinde olsam "ablasının olmadığı düğünde bizim de işimiz yok, siz kendi aranızda yapın kızım düğünü" derdim.. sonra yapsın müstakbel gelin atarını yiyorsaartık düğüne gelenlere açıklar "isteyen gelir, isteyen gelmez" diye..
aynen anne-babanın tutumu çok önemli..hamileliğimin son ayında kardeşim bize nişanlanmak istediğini söyledi annem direkt ablan sağlıkla doğum yapsın ondan sonra dedi ve konu uzamadı.gelinimiz de anlayış gösterdi.doğumdan sonra hep birlikte gittik nişanımızı yaptık.
gelin hanıma bak,iki düğün olacak ikisinde de damadın ablası bulunamayacak.
Siz elinizden geleni yapmissiniz ama gelininizin yüksek lisans yapmis yurt dışında yasayan kültürlü bi kız olarak hala iki bayram arasi dusuncesine şaşırdım.
Tabi ki esimden ayri gidebilirim ama neden gideyim o benim esim canim herseyim...
Bu güne Kadar herkese esit davrandim..
Ama burada anladim ki esime bisey olsa Allah korusun kardesim asla bana arka cikamayacak...Engellenecek...
Evet bu seneden bahsediyoruz...
Yok onlar buldu dügün yeri olmasa da tanidik cok illa biri biyerden bisey bulmaya yardimci olurdu...
Ben sizi anladim cok tesekkür ederim...
Tabi ki esimden ayri gittigim zamanlarda oldu...Yine de giderim veya kalirim...
Fakat bu bizim dönecegimiz tarihten 2 gün sonra ve ertesi hafta kizin ablasinin is durumuna bagli..
Vve ayni yerde oturuyolar...
Bende ablayim...
Bayramin 3.günü yapsin dügünü ne olur yani!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?