Aman Allah'ım :)
1 gün geçmesine rağmen ne kadar güzel,gönüller kenetlenmiş şimdiden,maşaAllah subhanallah!
Bugün inanılmaz yoğundu bizler için ve aynı tempo devam etmekte arkadaşlar.
Bu dayanışmayı görüp,mesajlara şöyle bir göz gezdirince yazmadan edemedim!
Harika bir dayanışma,böyle devam ederse,çok daha derin ve tatlı gelişmeler olacak gibi,haydi hayırlısı..
Kalemler / defterler hazırlanmış,adeta Pembe Mutfak Okulu okulu oldu,çok güzel :)
Sorularınızı ilgili ve deneyimli arkadaşlarım cevaplandıracaktır,-emeğinize sağlık-
Ben de işlerimi bitirince,tekrar bakacağım naçizane,ayrı ayrı cevaplamaya çalışacağım inşallah.
Bu arada Lezzet'le ilgili mesajlarınız geliyor arkadaşlar,evet,bu ay iki cici tarifimizle Lezzet Dergisi'ndeyim.İlgi ve desteğiniz için gönüller teşekkürler..
Son olarak,yakın zamanda tariflerimiz,bir radyo kanalında sizlerle buluşacak!
Herkese Lezzetli günler!
Kızlar geçen marketten merak edip aldım ama hiç beğenmedim :26:
tane tane olan pilavım resmen lapa oldu tadı da hoşumuza gitmedi hiç :2:
Kızlar geçen marketten merak edip aldım ama hiç beğenmedim :26:
tane tane olan pilavım resmen lapa oldu tadı da hoşumuza gitmedi hiç :2:
aynısı benin başımada geldi yazmalım pilavım lapa olmuştu
hiç memnun kalmamıştım
Resim bekliyoruz..
canım şu an pişiyo dolmarımmm piştikten sonra hemen çekicem bakalım beğenecekmisinizhayatımda ilk kez yptm
canım şu an pişiyo dolmarımmm piştikten sonra hemen çekicem bakalım beğenecekmisinizhayatımda ilk kez yptm
çok harika bi topik olmuş bened silikon muffin kalıpları aldım tarif isitoyrum sizden mümkünse libyana hanım sevğilerimle.
kızlar bende geldim aranıza bu yemek tarifleri sayesinde tüm aile beni konuşuyor akrabalar yemeklerini yemeye geldik die doluşuyor eve yemek yemeyi ve yapmayı çok seviyorum:)
evet bundan boyle ben de buradayim insallah.
cok guzel bir topik olmus tesekkurler libyana...
vaay 9 sayfalık tebrik helal :)) ben de tebrik ederek elim boş gelmeyeyim diyorum....
belki biliyorsunuzdur ama bu yaz öğrendiğim ve patlıcan sevmeyenleri bile kandıran püf noktası; karnıyarık için patlıcanları kızarttıktan hemen sonra sıcak su dolu bir kaba batırıp çıkarın ne fazla yağ kalıyor ne acılık ne başka bişey ve kebap gibi oluyor valla...ben denedim tecrübe ile sabittir...
bir de ben de kestaneyi çok severim bilen varsa pratik bi kestaneli pasta, tatlı, puding, püre vsvs tarifi verebilirmi ???
şimdiden teşekkür edeyim ben de....
ayy cnm çok fena kestane çektii pastası nasıl güzel olur ki mmm
libicim tarifini verebilir misin cnm?
bizde tadalım bu lezzeti
herkese merhabalarr =)libyanacım ellerine sağlık çok güzel bir topikk hepimize hayırlı uğurlu olsun inşaallah=)=) ben gelene kadar sayfalar akıp geçmiş maşalahh
selam hanımlar..
libyana iki gün önce fırında patatesli sucuk tarifini yaptım .. yaparken yogurdu unutmuşum lezzetinde farklılık yaratır mı?
yaptıgım yenmedi ,damak tadımıza mı uymadı anlamadım ama sıcakken kenarından aldılar o kdrcık.üzüldüm inanki..
ramazan topiğimiz çok güzeldi.burasıda onun devamı gibi olmuş.çok sevindim böyle bir topik açıldığına.hep birlikte güzel lezzsetler paylaşacağız inş.
oooooooooooooo hayırlı olsun.
bende geldim.
ve buralarda olcağım.
hanımlarr acil yardımınıza ihtiyacım var =) yarın evliliğimizin 6. ayını kutlamak isityorum onun içinde güzel bir sofra kurmak istiyorum değişik bişiyler olsun soffarada vede çalışıyorumm =)=) akşmdan biraz hazırlık yaparım bide eve dönunce bişiyler hazırlarım ama neler hazırlayabilirim lütfen yardımcı olunn bana=)
Libyana'cım sürekli takip ettiğim kişilerden birisin, bu başlıkla daha iyi bir takip mesafesi yakalayacağım inşallah. Kolay gelsin :)
aaaaaaa tum bekarlar burda beni niye cagırmadınz kızlaro guzel tarif ve bilgilerden azda ben yararlanayım dimi .
Şaka bi yana gercekten hoş bir topik olmuş eline saglık libyana
Bu arada sympatique hemşom ıspanaklı tarifine bayıldım denicem eline saglık
hayırlı olasun libimmm
en sık uğrayacağım topikler arasında şuanda
libyana öncelikle hayırlı olsun canımçok faydalı bir bölüm.
özellikle ben gibi mutfağa yeni alışmaya çalışanlar için çok makbule geçecek
fırsat buldukça takip ediyor olacağım güzel paylaşımlarımız olmasını dilerim sevgilerimle...
Libyana ablam; topiğimiz hayırlı uğurlu olsun.
hemen bir sual edeyim. şu sütlü buzluk böreğinin iç harcına yumurta akı çiğden mi konuyor? başka harçla da yapılabilir mi? üstüne serpilen un nasıl bir etki yapar? :26: ne çok sual ettim yahu
yarın arkadaşlar gelecekler de farklı bişey yapayım istedim, her tarifi deneyemiyor insan ama kaynak Libyana olunca düşünmüyorum bile Allah'ın izniyle güvenim tam sana.
hürmetlerimi sunarım...
bensiz olur muuuuu
ben de geldım :)
benimde ogrenecek cok seyim var,
en cok ogrenmek istedigim seyler neyin yaninda ne gider hic bilemiyorum cok beceriksizim bu konuda
burayi takip edicem.insallah birseyler kaparim
defterimde hazir bazilarini not ettim bile,
çok güzel bir topik olmuş ya..
bende pembe mutfağınıza katılabilirmiyim...:))
burada tecrübelilerden güzel tarifler ,püf noktaları öğreneceğim bu güzel olacak... bende bildiğim kadarıyla yeri geldiğinde kendi tecrübelerimide aktarmak isterim..
süperrrrrrrrrrrrrr
Başarılar dilerim ablacım
şimdiden tariflerini merak ettim hangilerini seçtin acaba
libyanam aklına,emeğine sağlık bu topik harika olmuş canım benim
kk ya dün giremedim neler olmuş neler,
bende pembe mutfak okulunun öğrencilerindenim
hiç okulumu aksatmiciğim söz,
güzel faydalı paylaşımlarda bulunmak dileğiyle sevgili okul arkadaşlarımve örtmenlerim
girişteki pembiş macaronlarada bittim bu arada
merhabalaarr kızlarr
Libyana karamel tarifin için çok teşekkür ederim tam aradığım şey
önce kurutman daha sonra demlemen gerekiyor. genişçe bir tepsiye yayıp evin içinde tutman yeterli. güneşe çıkarmana gerek yok. 1, 2 hafta içinde kuruyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?