Mutlaka bir sıkıntı çıkacaktı zaten!

Sağ ol canım.. Haklısın.. Konuşucam zaten, bu ilk ve son olsun insallah.

Hahaha alone 2 ayni benim kocami anlattin. Gezmeye gideriz sohbet uzayinca gec kaliriz. Arkadaslarin kocalari tek tek aramaya baslar benimkinden ses seda yok sinir olurum :) Arkadaslarda ne güzel iste seni rahatsiz etmiyor derler. Eve gelirim nerde kaldin der, ee sen aramayinca sevgilime gittim derim, iyi etmissin bende tahmin ettim ondan rahatsiz etmek istemedim der :) Bana cok güvenir bir hata yapmayacagimi bilir, o evde cocuklara bakar ben gezmeye giderim. Kac kere yanliz Türkiye ye gittim, sana güvenim sonsuz diyerek yolladi. Esim kendine de bana da cok güveniyor, cocuklarima cok iyi babalik yapiyor,hic kahve disko bilmez, bizsiz disari cikmaz evinde cocuklarinla cok huzurlu oldugunu söyler. 14 ve 4 yasinda iki prensesim var bütün hayatini onlara adamis durumda adam beni unuttu :))))))))

Seven insan kiskanirmis , ama senin sevgilin abartiyor..

Ayrica milletin gozunu takip ediyomus bakiyorlarmi diye..
Sacmalik....

Sen ne giydigini ve kendine neyin yakistigini eminim daha iyi
Biliyosundur , bu konuda kesinlikle taviz verme!

Adama dukkani bosaltacagimda ne demek . Simdiden boyle
Yapan ilerde neler yapmaz diye dusunuyorum....

Bir erkegin bir bayanla Lanli konusmasi ,hic hos degil...

katılıyorum,
konu sahibi de zaten cocugun bu kıskanc ve hafif sert tavrından rahatsız olmus, hatta ayrılmıs.
o adamın zaten sapık gibi davrandıgını soylemis cocuk ama bu anlamsızca tekrarlandıgında tepkisi ne olur bilemiyorum.
fakat kıskanclıkların da ayrıldıgını dusunuyorum,
bu konudaki durum özguven eksikliginden hastalıklı sekilde davranan veya lan lı konusmasıyla siddete yonelimi olan birinden ziyade,
bunu gunluk hayatta surekli kullandıgı icin normal karsılayan, bir kadına nasıl davranılması gerektigini tam olarak bilemeyen dengeyi tutturamayan biri gibi geldi...
ama ne kaba insanlar beyfendi olup cıkıyorlar. eger konu sahibi seviyorsa ve guven veriyorsa biraz emek vererek orta yolu bulabilirler bence. tabi bu ne kadar tatmin edici olur bilemeyiz...

Ben maço erkeklerden, yada senin dedigin tatli-sert erkeklerden hiç hoslanmiyorum. Ben o mesaji okumadim ki en güzel laflari yazmis olsaydi bile, özür dilemis olsaydi bile halen onun ile çikmazdim. Ben bir bireyim ve hiç bir alanda hiç kimse beni kisitlayamaz! Ne demek adam senin gögüslerine bakti? Bu ne biçim paranoyaklik? Diyelimki bakti, nolmusta buna? Ayrica istedigim kiyafeti giyimekte özgür olmaliyim, ne demek "çikar lan onu". Böyle seyler hakikaten sirin degil.

Kibar erkek dediysem, insan olan, argo olmiyan, kendine ve bana güvenen erkektir.

Bana öyle geliyorki, konu sahibi iliski ilerdikten sonra yada evlendikten sonra tekrar konu açar "ben asiri kiskanç nisanlimi/esimi" ne yapmalayim diye.

bende senin gibi diyorum bazen tele bakamıyorum nerdeydin diyo sevgilimleydim diyorum keserim keser dayak isteme diyo :26: yapabilecek potansiyeli görmüyo bende değişik:26: ha tabi biri baksa falan bana kızmaz bakana kızar bişey demeden elimi tutar götürür
allah bağışlasın ve allah bozmasın maşallah size

Son düzenleme:

Hayir, biraz anlasaydin, o senin sevgilin ego tatmini ediyor. Sen nasil ego tatmini yapacaksin?

Ayrica "bu cocuk böyle degildi" derken sanki çoook uzun zamandir taniyormusun gibi yazmistin fakat daha 4 ay taniyormusunuz (liseden yillar sonra tekrar tanistiginizi varsayiyorum)

Neyse, yanilmiyorsam site kurallarina göre ikili polemikler yasak. Ondan dolayi bu son mesajim oluyor.

Lan li ,lun'lu konusmalardan bende hoslanmiyorum ki esim de hic o tarz da biri degil bana karsi kullandigi en kötü kelime cok sinirlendiginde, gitt bee olur, ona bile deli olurum. Ama cok seviyorsa ve sevgilisinin degisecegine inaniyorsa ki eger erkek de kadini seviyorsa bence tavrini degistirir.Ilk baslarda benim esimin de bazi konusma tarzlari hosuma gitmiyordu.Evlendikten sonra sürekli ikaz ikaz ikaz herseyi degistirdi. Umarim arkadasimizinda bu sekilde olur ve cok mutlu olurlar.

Arkadasimiz baska yorum istemiyorsa bize de saygi göstermek düser. Insallah sorunlarinizi cözüp cok coookk mutlu olursunuz. iyi geceler.

genelde cogu yorumunuza katılıyorum, ayrıca simdiye kadar bana da ne argo konusulmasına ne de yersiz kıskanclıklara izin verdim.
konu sahibi de bundan rahatsız olmus zaten,
fakat lan'lı konusmak bazı insanlarda alıskanlıktan oluyor, bunu surekli uyararak degistirebilmek mumkun bence. (hatta bir ark.ım kendi rahatsız olmaya baslamıs, beni uyarın ki soylemeyeyim diyordu) ama kıskanclık oyle degil, hatta fazlası direkt hastalık benim gozumde. ama bu konudaki cocuk olay cıkartan degil de kontrollu olmaya calısıp sonra icinde tutumayan ve ilk uygun fırsatta patlayan bir tip. bu aniden kavgayla soylemeyi, dogru duzgun konusmaya cevirebilirse aralarındaki sorun aşılabilir bence. yok yapamıyorlarsa da konu sahibi tekrar tekrar şans verir mi emin degilim. kestirip atarmıs gibi bir izlenim uyandırdı bende.

Konuşma tarzını düzeltirse sorun yok bana göre ...Bir erkeğin sevgilisine,eşine bakan kişiye tepki vermesi normal ..Bence seni seviyor abartılı bir kıskançlık değil bu ..Bakma sen burdaki prenseslere onlar hemen ayrıl derler

Arkadasimiz baska yorum istemiyorsa bize de saygi göstermek düser. Insallah sorunlarinizi cözüp cok coookk mutlu olursunuz. iyi geceler.

Teşekkür ederim canım oylayamadım seni bir türlü.. Sağ olasın.. İyi geceler :)

Elbette canım, liseli ergen değilim ki bulduğum aşk gözümü kör etsin.. Olmazsa yolumuzu ayırırız, normal karşılasam burda konu açmam değil mi? İnsallah düzeltmek için karşılıklı çaba göstericez, bu konuda aşkıma güveniyorum.. İnşallah sizler de çok mutlu olursunuz. Yorumlar için Teşekkürler, iyi geceler diliyorum..

Mağazadaki adam önceden sabıkalıymış bu konuda zaten, hani herkese bakıyormuş, daha önce sevgilimin kuzenlerine de baktığı olmuş. Bana bakması da son nokta olmuş yani sevgilim için. Bi daha olmasın tabi ama ona da hak veriyorum. Yorumun için çok teşekkür ederim.. İyi geceler :)

Kk klasiklerini hemen konuşturmuş, ben de sinirlenince ortalığa laaaannn diye bağırırım, eşim de demesin bu karı daha beş aylık evliyken böyle diyo ilerde napar ya da hayır gelmez filan

Kk klasiklerini hemen konuşturmuş, ben de sinirlenince ortalığa laaaannn diye bağırırım, eşim de demesin bu karı daha beş aylık evliyken böyle diyo ilerde napar ya da hayır gelmez filan

Bende de var öyle ani çıkışlar, benziyoruz.. :)) haha canım sen evlendin mi? signatürde nişanlı gözüküyorsun :s demez bence senin gibi hatuna.. :))

Bunun prenseslikle ne alakası var? Belki ben böyle davranan bir sevgilimden ayrıldım ona göre konuşuyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…