Sevgiliniz bana biraz dengesiz geldi yani açıkcası kisksncliktan da boyle olmuş olabilir ama fazla kıskanç erkek ömürünü yer insanın sizide yıpratır diye düşünüyorum benim erkek arkadasımda kıskanç her turk erkeği gibi ama bana karsi lanli lunlu konuşmasına asla izin vermem oda kendini bilir sizde taviz vermeyin bence bir bayanla konuşması gerektiğini bilmeli üzülen siz olmayın
ben kıskanılmadığımı düşünüyorum çok sinir bişey budaadam diyoki kıskanmıyosun diyince aman canım sokağadamı çıkarmayım peçemi takim yüzüne ne saçmalıyosun nerde olduğunu biliyorum sana güveniyorum gözüm arkada kalmıyo diyo :26: adamın kıskançlık anlayışı bu yok ya sevmiyo bu adam beni:
Bende Aydinliyim orada dogdum büyüdüm evlendim Almanya ya geldim. Esimle disari ciktigimizda derim ki; uff su yakisikliya bak gözler süper fizik öylesine diye esim de gercekten yakisikliymis yada ben ondan daha yakisikliyim der, yada o bana su fistiklara bak der ben de aman ne fistik derim,güler geceriz. Bence bu özgüven meselesi... Asiri kiskanc erkekler ileri de bayanlara ciddi zararlar verebiliyor. Bence tavrinizi belli edin derim...
kızlar yapmayın Allah askına adam bi kere tatlı-sert. yani biraz maço bi mizacı olabilir ama sonradan attığı o nazik mesajla hepsini sildi süpürdü bence. içi dışı bir demek ki o an içinden geleni söylemiş kibar olucam diye kasmamış çok. ne kibarlar gördük saman altından ne sular akıtan. ben de küfüre argoya karsıyım ama bu cocuğunki batmadı hiç
Hahaha alone 2 ayni benim kocami anlattin. Gezmeye gideriz sohbet uzayinca gec kaliriz. Arkadaslarin kocalari tek tek aramaya baslar benimkinden ses seda yok sinir olurum :) Arkadaslarda ne güzel iste seni rahatsiz etmiyor derler. Eve gelirim nerde kaldin der, ee sen aramayinca sevgilime gittim derim, iyi etmissin bende tahmin ettim ondan rahatsiz etmek istemedim der :) Bana cok güvenir bir hata yapmayacagimi bilir, o evde cocuklara bakar ben gezmeye giderim. Kac kere yanliz Türkiye ye gittim, sana güvenim sonsuz diyerek yolladi. Esim kendine de bana da cok güveniyor, cocuklarima cok iyi babalik yapiyor,hic kahve disko bilmez, bizsiz disari cikmaz evinde cocuklarinla cok huzurlu oldugunu söyler. 14 ve 4 yasinda iki prensesim var bütün hayatini onlara adamis durumda adam beni unuttu :))))))))
Ben de sıkıntı yaptığım için konu açtım zaten, haklılık payınız var.. Bi daha olmaz inşallah olursa da çekmem herhalde büyük konusmayım ama.. Sağ olasın canım yorumun için.. İnşallah sadece güzellikler bulsun bizleri.. :)
Liseden arkadaşım kendisi.. son 4 aydır da daha sık görüşmeye başladık..2 aydır sevgilim.. Yine de tanıdığımı iddia edemem tabi ki.. tekrar diyorum, sen sakın benim yaptğım hayatı yapma, ben egomu tatmin ediyorum senin deyiminle.. iyi aksamlar.
katılıyorum,
konu sahibi de zaten cocugun bu kıskanc ve hafif sert tavrından rahatsız olmus, hatta ayrılmıs.
o adamın zaten sapık gibi davrandıgını soylemis cocuk ama bu anlamsızca tekrarlandıgında tepkisi ne olur bilemiyorum.
fakat kıskanclıkların da ayrıldıgını dusunuyorum,
bu konudaki durum özguven eksikliginden hastalıklı sekilde davranan veya lan lı konusmasıyla siddete yonelimi olan birinden ziyade,
bunu gunluk hayatta surekli kullandıgı icin normal karsılayan, bir kadına nasıl davranılması gerektigini tam olarak bilemeyen dengeyi tutturamayan biri gibi geldi...
ama ne kaba insanlar beyfendi olup cıkıyorlar. eger konu sahibi seviyorsa ve guven veriyorsa biraz emek vererek orta yolu bulabilirler bence. tabi bu ne kadar tatmin edici olur bilemeyiz...
Ben maço erkeklerden, yada senin dedigin tatli-sert erkeklerden hiç hoslanmiyorum. Ben o mesaji okumadim ki en güzel laflari yazmis olsaydi bile, özür dilemis olsaydi bile halen onun ile çikmazdim. Ben bir bireyim ve hiç bir alanda hiç kimse beni kisitlayamaz! Ne demek adam senin gögüslerine bakti? Bu ne biçim paranoyaklik? Diyelimki bakti, nolmusta buna? Ayrica istedigim kiyafeti giyimekte özgür olmaliyim, ne demek "çikar lan onu". Böyle seyler hakikaten sirin degil.
Kibar erkek dediysem, insan olan, argo olmiyan, kendine ve bana güvenen erkektir.
Bana öyle geliyorki, konu sahibi iliski ilerdikten sonra yada evlendikten sonra tekrar konu açar "ben asiri kiskanç nisanlimi/esimi" ne yapmalayim diye.
Arkadasimiz baska yorum istemiyorsa bize de saygi göstermek düser. Insallah sorunlarinizi cözüp cok coookk mutlu olursunuz. iyi geceler.
genelde cogu yorumunuza katılıyorum, ayrıca simdiye kadar bana da ne argo konusulmasına ne de yersiz kıskanclıklara izin verdim.
konu sahibi de bundan rahatsız olmus zaten,
fakat lan'lı konusmak bazı insanlarda alıskanlıktan oluyor, bunu surekli uyararak degistirebilmek mumkun bence. (hatta bir ark.ım kendi rahatsız olmaya baslamıs, beni uyarın ki soylemeyeyim diyordu) ama kıskanclık oyle degil, hatta fazlası direkt hastalık benim gozumde. ama bu konudaki cocuk olay cıkartan degil de kontrollu olmaya calısıp sonra icinde tutumayan ve ilk uygun fırsatta patlayan bir tip. bu aniden kavgayla soylemeyi, dogru duzgun konusmaya cevirebilirse aralarındaki sorun aşılabilir bence. yok yapamıyorlarsa da konu sahibi tekrar tekrar şans verir mi emin degilim. kestirip atarmıs gibi bir izlenim uyandırdı bende.
Konuşma tarzını düzeltirse sorun yok bana göre ...Bir erkeğin sevgilisine,eşine bakan kişiye tepki vermesi normal ..Bence seni seviyor abartılı bir kıskançlık değil bu ..Bakma sen burdaki prenseslere onlar hemen ayrıl derler
Saclarini yedigim micok itici. Bu bile yetebilir benim icin 2 aylik iliskiyi bitirmeye
Kk klasiklerini hemen konuşturmuş, ben de sinirlenince ortalığa laaaannn diye bağırırım, eşim de demesin bu karı daha beş aylık evliyken böyle diyo ilerde napar ya da hayır gelmez filan
Yalnız ben daha çok "ahiretliğim" ve " saçlarını yediğim" kısmına takıldım ve de katıldımtencere yuvarlanmış dedikleri bu kesinlikle
Konuşma tarzını düzeltirse sorun yok bana göre ...Bir erkeğin sevgilisine,eşine bakan kişiye tepki vermesi normal ..Bence seni seviyor abartılı bir kıskançlık değil bu ..Bakma sen burdaki prenseslere onlar hemen ayrıl derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?