Mutlu evlilik

Eşinizin degismesi tamamen size baglı...hep üstünw duser her dedigini yapar kendinizi ve isteklerinizi ikinci plana atarsaniz önemsenmemeye mahkum olursunuz...ama karsidan cok kendiniz ve isteklerinizi onemser onu ikinci plana atarsaniz onsuz da yasayabileceginizi gosterir ona kaybetme korkusu salarsaniz yaptiklarinizin meyvesini toplarsiniz...tecrübe ile sabit....

evet tam olarak böyle. Kendimi kötü hissettiğimi söylediğimde sen benim eşimsin sevgilim değil nasıl böyle düşünürsün diyo. O an sevgisini gösteriyormuş
Canım her insan bir değil.kimi insan öpmekten öpülmekten pek hoşlanmıyo sanırım.biz çok öperiz birbirimizi eşimde sever öpmeyi öpüşmeyi.çocuklarına karşıda öyle mesela çok öper.evliliğe gelince değişiyo kesinlikle ilk evlendiğimiz zamanlarla şimdi arasında dağlar var.hep inişli çıkışlıydı evliliğimiz.eşimin bazı hataları da oldu hatalarından derste aldı.şu an çok şükür çok daha iyi.çoğu şeyde benim sözüm geçer.ikinci çocuktan sonra biraz daha aile olduk.

2 yıllık evliyim çok sorunlar yaşadık severek evlendşk ilk zamanlar inatlaşacagız diye evliliğimizin tadını çıkaramadık şimdi o günleri yad edip nw kdar üzülüyoruz cahildik diye şimdiki durumumuzu merak ediyorsan vıxık vıcık değiliz hiçte olmadık ama ilk zamanlara nazaran daha iyiyiz. Çünkü ben eşime olan beklentilerimi azalttım beklentileri azaltınca daha mutlu oluyorsun

Bizde öyleydik sürekli onu sorgulardım kafamda acaba beni sevmiyor mu, ben onın eşi değiş miyim neden pek üstüme düşmüyp vs.vs. Evlilik öncesi sevgililik süreciniz kısa mıydı? Bizim kısaydı ve evliliğimiz şu an güzelleşti. Mükemmel diyemem ama ben mutluyum. Erkeklerin bir günü bir gününü tutmayabilir, yansıtmadıkları bir o kadar da kafalarında takıntıları oluyor. İlla hergün öpüp koklayacak değil her insan bir değildie hoşuna gitmiyordur eşimin de gitmiyor, şahsen artık bnmde gitmiyor. Evliliğiniz gerçekten doğru bir evlilikse ilerde düzelir, ama bunu hemen anlayamayabilirsin. Baktın gün geçtikçe kötü oluyorsunuz o zaman sorgulayın Evliliğinizi. Bence baştan sorgulayıp evliliğizi yıpratmayın

Beklentileri azaltın yada sıfırlayın mutlu oluyorsunuz gibi önerileri çok okuyorum forumda.dikkate almak istiyorum o mutluluğu yakalamak için ama bu dafa da kafamda ya ben nerdeyim benim varlığım nerde gibi soru işaretleri uyanıyor kafamda.çunku yonetilmeye gelen bir kişiliğim yok.burda tıkanıyorum.bunun ayarı nedir nasıl olmalı peki.daha somut bir örnek rica etsem

Biz birbirimize hep memnun değilsen boşan, istemiyorsan git imaları yapıyoruz hatta bazen direk söylüyoruz ama icraata geçen yok birimizden biri bu evden boşanıcam diye gitse diğeri yalvarmaz yani
Ayni durum bir arkadasamda da olmustu o ile kocasi surekli birbirinin uzerine laf suylerdi kimse geri adim atmazdi sonunda bosandilar

Bende özgürdüm evlenince kendimi hapsolmuş gbi hissettim başta bana kimse ksrışamaz havalarındaydım önce evliliğin ne demek oldugunu anladım sonra da bazen konusarak bazen kavga ederek bu hale geldik ha şimdi rayında mı hala pürüzler var ama onunla da sevmeye alışıyorsun. Not eşim sevhiliyken bambaşka evlendikten sonra bambaşka oldu :)

Erkek milletinden duygusallik şefkat dusunceli tavirlar empati beklemek hata. Istisnalar olabilir. Ama hemen hepsi bencil.

Düzelir diyeceğim ama benimki düzelmedi inşAllah seninki düzelir.3 YİLİMİZ bitecek ve şuan biz haftanın 3 günü kavgaliyiz..
Beyimizin ailesi , beyimizin bitmek bilmeyen istekleri yuzunden..Ben onu doğru düzgün temsil edemiyor muşum! Hey Allahım ya en basta benim yaptığım bildiğim şeylerden korkan sen nasıl bunları yapabiliyorsun valla senden korkulur diye hayretle bakan adam su an benim hic bi ise yaramayan , hic biseyi beceremeyen ve onu milletin önünde düzgün temsil edemeyen biri olarak görüyor..

Evli değilim ama beraber yasiyoruz. İlk birkac sene uyum sorunu oluyor bu dogru. Ancak iliskinin en basinda el tutma, sarilma, opme her soruna ragmen oluyor. Heyecan taze oldugu icin sorunlar bu tip yakinlasmalarla hallediliyor. 5 sene oldu uyum sorunu vs kalmadi ancak sarilmalar, opmeler devam ediyor. Yani bastan nasılsa oyle devam ettigine inaniyorum ben.

Evlilik kolay birşey değil; hemen birşeylerin oturmasını beklemeyin.. 1 yıl henüz çok erken, böyle gider hep diyebilmek için. 2 farklı insan; sevgi ortaklığı ile aynı evi aynı hayatı paylaşmaya çalışıyor. Beklentiler ve fikirler farklı. Zaman alıyor ilişkinin dengesini bulmasi. Özellikle de erkek için. Erkeklerin geneli inan evliliğin ilk 2-3 yılında sıkıntılı ve farklı oluyorlar.
Biraz sabredin ve bekleyin. Beklentilerinizi de düşük tutun. Bu süreçte akilli ve sabirli davranırsanız; eşinizi isteğinize göre değiştirebilirsiniz ve törpüleyebilirsiniz. Bazı erkekler, duygularını göstermemekte ve bunu davranışa dökme de fazla inatçı. Üstüne gitmeden, belli de etmeden, dırdır etmeden alttan alttan işleyin adamı, davranışa döküp bunu sürdürmesini sağlayın. Trajikomik ama bunun için tek yol; cilve, cinsellik, fedakarlık, hizmet, dırdır etmemek vs :) :) :)
İşe yarıyor mu, kesinlikle evet !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…