Buluştuğumuzda çok mutlu olurdum. Yanyanayken ilgisinden çok memnundum yani. Ama haftada 1 görüşürdük. Öyle ilgili olmasını ona bağlıyorum su an.Evlenmeden önce de böyle miydi?
Mümkün mümkün..İlk 3 yıl bence eşlerin birbirine sadece alışma süreci,benim öyleydi yani,birbirimize düşman gibiydik kavga ettiğimizde,8 yıl bitecek bir hafta sonra,şimdi nasılmıyız? 41 kere maşaallah diyim sadece...
Mümkün,yeni evliykenki adamla şimdikinin arasında uçurum var. Babam her zaman evliliğin oturması için 7 sene şart der. Umarım sizin ki bu kadar sürmez Allah yardımcınız olsun.
Öyle yazıp kaçmayın tavsiyeleri alayımBen denedim oldu!ağaoglu gibi oldu biraz ama :)
Derken?Böyle evlilik olmaz.
Evet bence bir evlilik nasıl başlarsa öyle gidiyor benim eşim vıcık vıcık biri değil gözümün içine bakmaz yani öyle biri değil ama ciddi anlamda beni düşünür korur kollar bu sıcakta bile terlik dolaştırır peşime bazen çok ince detayları yakalar bugün abimin yanında yanağımı sıktı mesela şok oldum çünkü biz aileler arasında çok mesafeli dururuz konuşuruz ederiz ama aramızda en az yanyana olsak bile 20-30 santim fark olur1 yıl oldu evleneli. Bilenler bilir alışma sürecimiz zorlu geçiyor.. Bir evlilik nasıl başlarsa öyle mi gidiyo yoksa mucize oluyor mu ? Yani ben inanmıyorum eşim birden çok üstüme düşen aşık bi insana dönüşsün inadından vazgeçsin.. sadece beraber olurken değil de her gün geldiğinde öpüp sarılsın... mümkün mü böyle bi adama dönüşmesi ? İsteklerimi söylediğimde vıcık vıcık ilişki sevmiyorum ben demeyip hak vermesi? Mümkün mü ki ?
Hep haftada bir şeklinde miydi?Neden?Buluştuğumuzda çok mutlu olurdum. Yanyanayken ilgisinden çok memnundum yani. Ama haftada 1 görüşürdük. Öyle ilgili olmasını ona bağlıyorum su an.
Çözüm en zor olan şey, SABIR...Öyle yazıp kaçmayın tavsiyeleri alayım
Üzgünüm1 yıl oldu evleneli. Bilenler bilir alışma sürecimiz zorlu geçiyor.. Bir evlilik nasıl başlarsa öyle mi gidiyo yoksa mucize oluyor mu ? Yani ben inanmıyorum eşim birden çok üstüme düşen aşık bi insana dönüşsün inadından vazgeçsin.. sadece beraber olurken değil de her gün geldiğinde öpüp sarılsın... mümkün mü böyle bi adama dönüşmesi ? İsteklerimi söylediğimde vıcık vıcık ilişki sevmiyorum ben demeyip hak vermesi? Mümkün mü ki ?
Evet hep öyleydi. Ben yoğun çalışıyordum izin günü buluşuyorduk işten çıkınca da aynı düzen devam etti ama şimdiki aklım olsa aynı evde yaşayıp tartmadıgım adamla evlenmemHep haftada bir şeklinde miydi?Neden?
değişeceğini pek zannetmiyorum. çünkü adamın karakteri bu. örneğin ben evde mıçmıç olmayı seven bir insanım, evet ama mesela hediye almayı, hediyeleşmeyi, aşkım cicimli konuşmayı sevmem. biri beni bunları yapmaya zorlasa karşı koyarım, yapmak istemem ve de yapmam… kendimi değiştirmem… o yüzden eşinizin de değişeceğini çok zannetmiyorum
Ben yanyanayken nasıl olduğuyla ilgilendim sadece. Her şeyi çözebiliyorduk yüzyüze böyle olacağını bilemedim..Üzgünüm
İki evlilik yapmıs biri olarak nasıl baslarsa öyle gider diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?