Mutlu evlilik

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
1 yıl oldu evleneli. Bilenler bilir alışma sürecimiz zorlu geçiyor.. Bir evlilik nasıl başlarsa öyle mi gidiyo yoksa mucize oluyor mu ? Yani ben inanmıyorum eşim birden çok üstüme düşen aşık bi insana dönüşsün inadından vazgeçsin.. sadece beraber olurken değil de her gün geldiğinde öpüp sarılsın... mümkün mü böyle bi adama dönüşmesi ? İsteklerimi söylediğimde vıcık vıcık ilişki sevmiyorum ben demeyip hak vermesi? Mümkün mü ki ?

Mümkün,yeni evliykenki adamla şimdikinin arasında uçurum var. Babam her zaman evliliğin oturması için 7 sene şart der. Umarım sizin ki bu kadar sürmez Allah yardımcınız olsun.
Ben denedim oldu!ağaoglu gibi oldu biraz ama :)
Öyle yazıp kaçmayın tavsiyeleri alayım

Evet bence bir evlilik nasıl başlarsa öyle gidiyor benim eşim vıcık vıcık biri değil gözümün içine bakmaz yani öyle biri değil ama ciddi anlamda beni düşünür korur kollar bu sıcakta bile terlik dolaştırır peşime bazen çok ince detayları yakalar bugün abimin yanında yanağımı sıktı mesela şok oldum çünkü biz aileler arasında çok mesafeli dururuz konuşuruz ederiz ama aramızda en az yanyana olsak bile 20-30 santim fark olur

Son düzenleme:
değişeceğini pek zannetmiyorum. çünkü adamın karakteri bu. örneğin ben evde mıçmıç olmayı seven bir insanım, evet ama mesela hediye almayı, hediyeleşmeyi, aşkım cicimli konuşmayı sevmem. biri beni bunları yapmaya zorlasa karşı koyarım, yapmak istemem ve de yapmam… kendimi değiştirmem… o yüzden eşinizin de değişeceğini çok zannetmiyorum

Üzgünüm
İki evlilik yapmıs biri olarak nasıl baslarsa öyle gider diyorum

Mümkün,biz olduk,çok şükür.
İlk 2 yıla yakın çok zor zamanlar geçirdik,maddi ve dolayısıyla manevi,
Sonra hatasını anladı ve düzelttik.
Tek suç onda demek istemiyorum ama %98 i ondaydı.
Şimdi iyiyiz hatta çok iyiyiz,çok emek verdim,çok sabrettim ,oldu.
Darısı başına.

Üzgünüm
İki evlilik yapmıs biri olarak nasıl baslarsa öyle gider diyorum
Ben yanyanayken nasıl olduğuyla ilgilendim sadece. Her şeyi çözebiliyorduk yüzyüze böyle olacağını bilemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…