Mutlu evlilik

Artık rol yapmadığına emin olana kadar flört edilirse sevgililik ve evliliğin çokta farklı olacağını düşünmüyorum duygusal açıdan,sorumluluk artıyo o kadar

Belki bisüre iyi olup yaşlandıkça eskisinden beter olanı çok gördüm. Mayasında yoksa yoğrulmakla tamamen değişmiyor ne yazıkki. Erkek içinde kadın içinde geçerli bu.

Aynı bizim durum. Şu sıralar başka sorunlardan bunları tartışmaya vakit kalmasa da. Ama ben bi dönem baya alıp karşıma net konuştum, ben kadınım ilgisizlik benim en büyük sorunum sana göre sorun olmayabilir, ben böyle bir evlilik istemiyorum dedim. Ne kadar işe yaradı orası muallak :) ama yinede iyi eskiye rağmen..

Merhaba. 1 yıl aslında çok kısa bir süre. En azından benim için. Evlilik emek işi sabır işi. Mucize dediğiniz şey zamanla oluyor, ancak birden olmuyor işte... Sonuçta eşiniz ve siz farklı iki dünya 1 yıldır aynı çatı altındasınız. Mesela en basiti, normal zamanda gelip öpsün sarılsın istiyorsunuz. Belki daha önce böyle bir ilgi görmedi yada böyle bir ilgi gösterilmedi ve eşiniz bilmiyor. Buna siz alıştırın. Mesela işten gelince öpün sarılın, atıyorum yemeği yediniz, oh çok şükür doyduk dediniz, şimdi sıra tatlı da diyip yanaklarından öpün. (sadece örnek veriyorum ne demek istediğimi anlatabilmek adına) ve bunu alışkanlık edin. Bir süre sonra, yanağınızı uzatın, atıyorum, "kociş beni öpmek istiyormuş" diyip kendinizi öptürün zamanla alışkanlığa dönüyor. Mesela biz de banyodan sonra bornozla banyodan çıkınca, duş almayan banyodan çıkan kişiyi gider öper koklar sıhhatler olsun der. Bir çok sarılmalı sevgi göstermeli davranışı ben alıştırmışımdır eşime...

Onun dışında eyvallahınız olsun birbirinize. Mesela sinirlendiniz kızdınız kavga ettiniz küstünüz biriniz bir odada diğeriniz diğer oda da.. Bir sefer olsun haklı haksız aramadan gidip eşinize " Ben aslında seni seviyorum böyle kırgın olmak istemiyorum, kavga anında birbirimizi kırdık ama pişman oldum kendi adıma özür dilerim " diyin. Eşiniz sizi kırdı diyelim gelip gönül alması lazım... Ama almıyorsa bunu ona öğretmek lazım. Şimdi şöyle bir durum var koskoca adam bu yaşına kadar öğrenmediyse biz napalım. Ama öyle olmuyor evlilik sizin evliliğiniz kimse boşanmak için evlenmez. Ben bu kişiyi seviyorum, bu,kişiyle evlendim, bu özellikleri olmasa aslında iyiyiz diyorsanız sabredin. İlmek ilmek sevginizi işleyin. Her defasında kavga edince boşanmaktan bahsetmeyin, bir defa da "oh canıma değsin sevdim seni evlendim pes edeceğimi beklersen yanılırsın pışıkkkkk" diyin. Bakalım ne yapacak eşiniz

4 yıllık evliyim ne sorunlar yaşadık ne uçurumlardan döndük. Tatlı tatlı konuşmak çok işe yarıyor. Başlarda eşim tam bir horror story di, şimdi Love story oldu

düşünceleriniz , davranışlarınız çok güzel dediklerinizi uygulamak lazım aslında , kendime uygun olanları aldim bir de uygularsam eşim sevinçten uçar , :)) teşekkürler

Şahane bi yorum örneklerle falan çok güzel olmuş çok teşekkür ediyorum :)

Evet o konuda bencil değil zaten hiç te olmadı isteklerime hep önem verdi haklısınız teşekkürler

Ayy ne güzel bende böyle olmak istiyorum

Böyle olacaksın işte eşine. Ben okurken beğendim adam yaşarken nasıl begenmez. Hep surat yaparsan adama tartışma yaratırsan adamda ters teper sonra ahlarız vahlariz. Allahim biz kadınların yardımcısı olsun

Eşya borçları diyelim. Herkesin borcu var diyince de anlayışsız oluyorum :/

Cidden borç olmadan birşey olmuyor. Mesela ne konuda herkesin borcu var diye bir konuşma geçiyor? Hani eşinizin şunu yapamayız çünkü borcumuz varda bahsettiği "şu" nedir?

Size şöyle söyleyim. Bizim de birsürü borcumuz vardı. eşimin düğün için gizli çektiği kredi borcu, geçmişten gelen başka kredi borçları, ful borç içinde olan kredi kartı... Ödemeyi yoluna koyduk derken, aniden çıkan senet borcu eve gelen icra... Düşünürsünüz ki ne yıpratıcı bir süreç. Kocamın başının etini yemedim mi yedim kavga etmedim ettim evet ama ne oldu? Borçlar zamanla ödendi çok şükür bende işe girdim şimdi ikimizin de maaşı var. Ama ben tartışmasaydım kavga etmeseydim de ödenecekti borçlar. Borçlar ödeniyor bir şekilde yeterki eşiniz çalışsın, sizde ona destek olun, erkekler zaten borcun altında eziliyor, birde evde karısı destek çıkmayınca iyice kötü oluyorlar.

Ne kadar sevgi dolu ve anlayışlısınız :)) ama gel gör ki bağırıp çağırmazsan da bir taraftan borç yapmaya devam ediyor bazı odunlar misal benim ki :) ayrıyeten borcu öne sürerek kendi kabahatlerini kapatmaya çalışmasalar hiç bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Mesela bir yere gitmek istiyorsun veya sana birşey yapsın istiyorsun " benim zaten borcum var, dışarıda canım yeterince sıkılıyor, birde sen üstüme gelme. " vs vs.

Son düzenleme:
Herkesin karakteri farklidir. Size sarilmiyor opmuyorsa sevmedigi anlamina gelmez. Herkes sarilip opecek diye bir kaide yok.sizde haklisiniz ilgi sevgi sefkat bekliyorsunuz..bu kadinlarin en buyuk beklentisi maalesef. Ama sirf bu yuzden de hayati kendine zindan eden kadinlar var.. tavsiyem beklentinizi sifira dusurun..kendinizle barisik olun kendinizi sevin..gzuel mesgalleler bulun gezin tozun film izleyin kitap okuyun.mutlulugunuzu sadece tek bir seye bagli kilmayin.inanin bana cok daha mutlu olursunuz.. gerekirse sizde cekin birqz kendinizi trip atmadan mutlu yasamaya devam edin.. inanin bana hersey daha guzel olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…