- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Bizim tıkandıgımız yer isteklerimi söyleyince niye dayatıyorsun diyo. Ben herhangi bi konuda şöyle hissediyorum diyorum ona göre böyle hissetmem saçma oluyo. Örneğin sen böyle yapınca üzülüyorum diyorum ne var bunda diyo. Ona göre üzülünecek bi konu olmadığı için pek çabalamıyo. Böyle olunca çıkamıyoruz içinden
Merhaba. 1 yıl aslında çok kısa bir süre. En azından benim için. Evlilik emek işi sabır işi. Mucize dediğiniz şey zamanla oluyor, ancak birden olmuyor işte... Sonuçta eşiniz ve siz farklı iki dünya 1 yıldır aynı çatı altındasınız. Mesela en basiti, normal zamanda gelip öpsün sarılsın istiyorsunuz. Belki daha önce böyle bir ilgi görmedi yada böyle bir ilgi gösterilmedi ve eşiniz bilmiyor. Buna siz alıştırın. Mesela işten gelince öpün sarılın, atıyorum yemeği yediniz, oh çok şükür doyduk dediniz, şimdi sıra tatlı da diyip yanaklarından öpün. (sadece örnek veriyorum ne demek istediğimi anlatabilmek adına) ve bunu alışkanlık edin. Bir süre sonra, yanağınızı uzatın, atıyorum, "kociş beni öpmek istiyormuş" diyip kendinizi öptürün zamanla alışkanlığa dönüyor. Mesela biz de banyodan sonra bornozla banyodan çıkınca, duş almayan banyodan çıkan kişiyi gider öper koklar sıhhatler olsun der. Bir çok sarılmalı sevgi göstermeli davranışı ben alıştırmışımdır eşime...1 yıl oldu evleneli. Bilenler bilir alışma sürecimiz zorlu geçiyor.. Bir evlilik nasıl başlarsa öyle mi gidiyo yoksa mucize oluyor mu ? Yani ben inanmıyorum eşim birden çok üstüme düşen aşık bi insana dönüşsün inadından vazgeçsin.. sadece beraber olurken değil de her gün geldiğinde öpüp sarılsın... mümkün mü böyle bi adama dönüşmesi ? İsteklerimi söylediğimde vıcık vıcık ilişki sevmiyorum ben demeyip hak vermesi? Mümkün mü ki ?
düşünceleriniz , davranışlarınız çok güzel dediklerinizi uygulamak lazım aslında , kendime uygun olanları aldim bir de uygularsam eşim sevinçten uçar , :)) teşekkürlerMerhaba. 1 yıl aslında çok kısa bir süre. En azından benim için. Evlilik emek işi sabır işi. Mucize dediğiniz şey zamanla oluyor, ancak birden olmuyor işte... Sonuçta eşiniz ve siz farklı iki dünya 1 yıldır aynı çatı altındasınız. Mesela en basiti, normal zamanda gelip öpsün sarılsın istiyorsunuz. Belki daha önce böyle bir ilgi görmedi yada böyle bir ilgi gösterilmedi ve eşiniz bilmiyor. Buna siz alıştırın. Mesela işten gelince öpün sarılın, atıyorum yemeği yediniz, oh çok şükür doyduk dediniz, şimdi sıra tatlı da diyip yanaklarından öpün. (sadece örnek veriyorum ne demek istediğimi anlatabilmek adına) ve bunu alışkanlık edin. Bir süre sonra, yanağınızı uzatın, atıyorum, "kociş beni öpmek istiyormuş" diyip kendinizi öptürün zamanla alışkanlığa dönüyor. Mesela biz de banyodan sonra bornozla banyodan çıkınca, duş almayan banyodan çıkan kişiyi gider öper koklar sıhhatler olsun der. Bir çok sarılmalı sevgi göstermeli davranışı ben alıştırmışımdır eşime...
Onun dışında eyvallahınız olsun birbirinize. Mesela sinirlendiniz kızdınız kavga ettiniz küstünüz biriniz bir odada diğeriniz diğer oda da.. Bir sefer olsun haklı haksız aramadan gidip eşinize " Ben aslında seni seviyorum böyle kırgın olmak istemiyorum, kavga anında birbirimizi kırdık ama pişman oldum kendi adıma özür dilerim " diyin. Eşiniz sizi kırdı diyelim gelip gönül alması lazım... Ama almıyorsa bunu ona öğretmek lazım. Şimdi şöyle bir durum var koskoca adam bu yaşına kadar öğrenmediyse biz napalım. Ama öyle olmuyor evlilik sizin evliliğiniz kimse boşanmak için evlenmez. Ben bu kişiyi seviyorum, bu,kişiyle evlendim, bu özellikleri olmasa aslında iyiyiz diyorsanız sabredin. İlmek ilmek sevginizi işleyin. Her defasında kavga edince boşanmaktan bahsetmeyin, bir defa da "oh canıma değsin sevdim seni evlendim pes edeceğimi beklersen yanılırsın pışıkkkkk" diyin. Bakalım ne yapacak eşiniz
4 yıllık evliyim ne sorunlar yaşadık ne uçurumlardan döndük. Tatlı tatlı konuşmak çok işe yarıyor. Başlarda eşim tam bir horror story di, şimdi Love story oldu
Şahane bi yorum örneklerle falan çok güzel olmuş çok teşekkür ediyorum :)Merhaba. 1 yıl aslında çok kısa bir süre. En azından benim için. Evlilik emek işi sabır işi. Mucize dediğiniz şey zamanla oluyor, ancak birden olmuyor işte... Sonuçta eşiniz ve siz farklı iki dünya 1 yıldır aynı çatı altındasınız. Mesela en basiti, normal zamanda gelip öpsün sarılsın istiyorsunuz. Belki daha önce böyle bir ilgi görmedi yada böyle bir ilgi gösterilmedi ve eşiniz bilmiyor. Buna siz alıştırın. Mesela işten gelince öpün sarılın, atıyorum yemeği yediniz, oh çok şükür doyduk dediniz, şimdi sıra tatlı da diyip yanaklarından öpün. (sadece örnek veriyorum ne demek istediğimi anlatabilmek adına) ve bunu alışkanlık edin. Bir süre sonra, yanağınızı uzatın, atıyorum, "kociş beni öpmek istiyormuş" diyip kendinizi öptürün zamanla alışkanlığa dönüyor. Mesela biz de banyodan sonra bornozla banyodan çıkınca, duş almayan banyodan çıkan kişiyi gider öper koklar sıhhatler olsun der. Bir çok sarılmalı sevgi göstermeli davranışı ben alıştırmışımdır eşime...
Onun dışında eyvallahınız olsun birbirinize. Mesela sinirlendiniz kızdınız kavga ettiniz küstünüz biriniz bir odada diğeriniz diğer oda da.. Bir sefer olsun haklı haksız aramadan gidip eşinize " Ben aslında seni seviyorum böyle kırgın olmak istemiyorum, kavga anında birbirimizi kırdık ama pişman oldum kendi adıma özür dilerim " diyin. Eşiniz sizi kırdı diyelim gelip gönül alması lazım... Ama almıyorsa bunu ona öğretmek lazım. Şimdi şöyle bir durum var koskoca adam bu yaşına kadar öğrenmediyse biz napalım. Ama öyle olmuyor evlilik sizin evliliğiniz kimse boşanmak için evlenmez. Ben bu kişiyi seviyorum, bu,kişiyle evlendim, bu özellikleri olmasa aslında iyiyiz diyorsanız sabredin. İlmek ilmek sevginizi işleyin. Her defasında kavga edince boşanmaktan bahsetmeyin, bir defa da "oh canıma değsin sevdim seni evlendim pes edeceğimi beklersen yanılırsın pışıkkkkk" diyin. Bakalım ne yapacak eşiniz
4 yıllık evliyim ne sorunlar yaşadık ne uçurumlardan döndük. Tatlı tatlı konuşmak çok işe yarıyor. Başlarda eşim tam bir horror story di, şimdi Love story oldu
Evet o konuda bencil değil zaten hiç te olmadı isteklerime hep önem verdi haklısınız teşekkürlerBence o kadar da haksız sayılmaz, sizi arzulaması be birlikte olurken öpüp sevmesi de sevgi göstergesidir. Emin olun onu yapmayan bir sürü erkek var. Siz herhangi bir kadın değilsiniz onun eşisiniz. Sevgisini bu şekilde göstermesi de sizi kullandığı anlamana gelmez. Maalesef bizim ülkede öyle anlaşılıyor.
Borçlar ne derece etkiler peki ?Artık rol yapmadığına emin olana kadar flört edilirse sevgililik ve evliliğin çokta farklı olacağını düşünmüyorum duygusal açıdan,sorumluluk artıyo o kadar
Borçlar ne derece etkiler peki ?
Eşya borçları diyelim. Herkesin borcu var diyince de anlayışsız oluyorum :/Ne borcu olduğuna bağlı,kumar borcu olur çok etkiler bir mal edinmissinizdir onun borcu olur bence çok etkilemez
Ayy ne güzel bende böyle olmak istiyorumBenim kuzenimin eşi tüm dünyaya karşı tam bir hanzo ama kuzenimin ağzının içine düşer bir dediğini ikiletmez, süt dökmüş kedi ,aşk kuşu.
Sebep ise kuzenim cilveli ama öyle böyle değil kimseden çekinmez eşine heryerde paşşşaaaammm diye seslenir, istediği cevabı alınca öptüm sevdim mincirdim falan der. Evin içi kalabaliksa kuytuda sıkıştırıp adamı eller. Oooo bunlar benim gördüklerim. Kız oldu olası cilveli yengemden almış huyunu. Yengem de çoğu insana çirkin gelebilecek bi kadındır ama amcam ona hala deliler gibi aşık bize geldiklerinde ben karımdan ayrı yatmam der minicik yatağa sıkışır yine de yanında yatar. Cilve herşeyi değiştiriyor bence. O da yapı meselesi malesef herkes beceremiyor mesela ben.
Bende valla bol bol gözlemliyorum ama bir yap iki yap sonra unutuyo normale dönüyo insan onlarda içten gelen bi cilve var.Ayy ne güzel bende böyle olmak istiyorum
Böyle olacaksın işte eşine. Ben okurken beğendim adam yaşarken nasıl begenmez. Hep surat yaparsan adama tartışma yaratırsan adamda ters teper sonra ahlarız vahlariz. Allahim biz kadınların yardımcısı olsunBende valla bol bol gözlemliyorum ama bir yap iki yap sonra unutuyo normale dönüyo insan onlarda içten gelen bi cilve var.
Babamlar 4 erkek kardeş bi amcam böyle düşkün eşine o da yengemin cilvesi sayesinde olduğuna eminim
Eşya borçları diyelim. Herkesin borcu var diyince de anlayışsız oluyorum :/
Eşya borçları diyelim. Herkesin borcu var diyince de anlayışsız oluyorum :/
Cidden borç olmadan birşey olmuyor. Mesela ne konuda herkesin borcu var diye bir konuşma geçiyor? Hani eşinizin şunu yapamayız çünkü borcumuz varda bahsettiği "şu" nedir?
Size şöyle söyleyim. Bizim de birsürü borcumuz vardı. eşimin düğün için gizli çektiği kredi borcu, geçmişten gelen başka kredi borçları, ful borç içinde olan kredi kartı... Ödemeyi yoluna koyduk derken, aniden çıkan senet borcu eve gelen icra... Düşünürsünüz ki ne yıpratıcı bir süreç. Kocamın başının etini yemedim mi yedim kavga etmedim ettim evet ama ne oldu? Borçlar zamanla ödendi çok şükür bende işe girdim şimdi ikimizin de maaşı var. Ama ben tartışmasaydım kavga etmeseydim de ödenecekti borçlar. Borçlar ödeniyor bir şekilde yeterki eşiniz çalışsın, sizde ona destek olun, erkekler zaten borcun altında eziliyor, birde evde karısı destek çıkmayınca iyice kötü oluyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?