• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutlu evlilik

karsılıklı saygı olur
eş olmayı ıkı taraf benımser ruh eşin olur senı tamamlar
konu ve sorun ne olursa olsun ıkı tarafta orta yolu bulmak amacındadır
ego olmaz.

kişiye göre değişir onun kavramı olmazsa olmazlar vardır saygı gibi ki bu herşeyi kapsar
saygı varsa o ortamda huzurda vardır

birbirlerini anlayışlı karşılayarak
karşı tarafın söylediğini anlayarak
kendini savunmaya geçmemek(bazen)
sakin şekilde iletişim kurarak
bağırmadan
öfkeni kontrol ederek

söylediği batmaz annenden babandan sakındığını ondan sakınmazsın her şeyi içine siner

Her iki tarafında sivri tarafları törpülü olur.cümleler ben değil , biz li kurulur.senin canın yanar , onun bakışı sana dayanma gücü verir.biyerde değişik bişey yersin , onun içinde alırsın.kısaca evlilik butunlesmektir.iletişim , sevgi saygı sadakat varsa kendiliğinden kurulur.Ayni evde iki beden ama tek ruh olursun.etraftakilerin söylediklerini kapının dışında bırakırsanız.evlilik böyle olur.birçok kişi evli hatta çocukları var.Ama ben her çiftin gerçekten evli olduğunu düşünmüyorum.bu kavram herkese göre değişir tabi.

Saygı, sevgi, sadakat, sorumluluk ve şehvet...ilişkiyi bunlar ayakta tutar, yüzdeye vursan %51 saygı %49 diğerleri, iletişimin temeli saygı

Saygı,sevgi,hoşgörü,sadakat,dost gibi olmakla olur bence :)

Ben boyle yapar boyle soylersem ne der diye dusunmezsin, surekli hareketlerini kisitlamazsin , saygi duyarsin bakinca icin huzur dolar seni sen oldugun icin seven biri dogru insandir..

Back
X