- Konu Sahibi yasimutsuz
-
Ben 12 yıllık evliyim ama 12 yıl içinde 1 saat bile mutlu bir gün yok ve hala çekiyorum ve çekeceğim oğlum için
1 saat bile mutlu olmadınız mı
Ama kararınız belli
Bu durumda yapılacak çok bişey yok
Eşinizde onu terk etmeyeceğinizden o kadar emin ki o yüzden hiç çabası yok
Nasılsa eşim herşeyi hallediyor e yeter diye düşünüyor olmalı
Ama bu kadar tepkisiz olması çok tuhaf, insan en azından bi merak eder bi kıskanır eşim nereye gidiyor diye
Hayattan vazgeçmiş gibi..
Cevabın için teşekkürler
Evet 1 Saat mutlu bir günüm yok önceleri bir yere gideriz gidip geldikten sonra burnumdan getirirdi ya ikramlarına laf atar ya konuşmalarına yani gereksiz şeylere bahane bulur 5 yıl kendimden vzgeçtim huylarını değiştirmek için olmadaı olmadı düzelmedi
Aileme anlatım anlatım istenmiyorum böyle hayat geçmez dedim bu evden benım ölüm çıkacak dayanamıyorum dedim sabır et düzelir düzelir diyorlar artık önüme bakacağım ne kadar bakabilirsem
hiç konuşmayı denediniz mi dicem de, siz cok kültürlü kendini geliştirmiş bi bayana benziyosunuz, mutlaka oturup konuşmayı denemişsinizdir, işiniz gücünüz var, aileniz var, çocuğunuz bu durumdan nasıl etkileniyor? boşandığınız takdirde nasıl etkilenir?
Rica ederim
Peki bu 12 yıl içinde hiç mi tamda canınıza tak ettiği nokta da tamamen ayrılık düşünmüyorsanız da o öfkeyle veya blöf amaçlı onu terk ettiğiniz olmadı mı ?
3 yıl önce evden kovdum dayanamadım topladı eşyalarını gitti kesin kararlıydım 10 gün kadar görüşmedik çocuğu görmedi tabi bu esnadan ailer araya girdi konuştular söz verdi herkese ağladı sızladı benle konuştular ben isteimyorum dedim ha gelirsede dedim bende birşey beklemesin bu saatten sonra ne ben oan kadınlık yaparım ne o bana kocalık yapsın çocuğuna babbalık yapsın yeter bana dedim ama yine söylüyorum bu iş düzelmez bu iş olmaz artık dedim çıktı geldi tabiki herzaman ki gibi hiç yanıtmadı yine aynı yine aynı kısacası evcilik oyunu oynadık göstermelik evlilik alalemi düşünerek benım ailemin tabiri
Anladım ve üzüldüm
Hiç olmadıysa bi arkadaşına veya tatile git oğlunla diyecektim, afallar belki siz yokken de biraz hizaya girmeye çalışır diye düşündüm de
Onu da denemişsin
Aileler de barışınca herşeyi süt liman sanıyor herhalde ama çekip şunla adam akıllı konuşsalar önce
Çalışıyorsunuz evinize çocuğunuza bakıyorsunuz bu adama muhtaç değilsiniz ,iyi baba değil, iyi koca değil ee peki niye boşanmıyorsunuz ?
kendinize ve oğlunuza yazık ediyorsunuz. Bence eşiniz değişmeyecek. Inşallah yanılırım . Kendi ayaklarınızın üzerinde durabiliyorsunuz ne güzel. Elalem ne der diye ne siz ne aileniz düşünsün evlenmekte boşanmakta insanlar için. Kimse sebepsiz yere kocasını bırakmaz.
Babam hep derdi kadının dedikoducusu çekilir ama erkeğin çekilmez diye. Eşiniz karı gibi dedikodu yapacağına kendine baksın. Eve 50 tl pazar parası vermekle olmuyor babalık kocalık.
Kusura bakmayın sert yazmış olabilirim ama canım sıkıldı 12 yılda insanın yüzü 1 saat gülmez mi ya.
evde kedi beslemekten ne farkı var?
Ele güne karşı kocam var demek için boşamıyorsunuz.
yo hiç de sert hepsi doğru hep belkilerle yaşadım
annemin ağlayıp sızlamasıda ablam da şuan boşnıyor iki kızımında şansı yok neden böyle oluyor diye zırlıyor
bende kader deyip geç diyorum önümüze bakalım bu iş olmayyacak diyorum anlamıyor allaha şükür tek çare ölüme bulunmaz diyorum anlamıyor bende en son iki önce tamam ben bu adamı çekeceğim ben bu adama bakacağım belki 5 yıl olur belkı 10 yıl olur ya geberirim dedim ya da kafayı tırlatırm dedim hala annem bir daha konuş birdaha dene hep aynı şeyler kısaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?