- Konu Sahibi yasimutsuz
-
yaklaşımınız çok güzel ama ailelerin onayını almaktaki nihai amaç ailelerimizin tecrübelerinden faydalanmak değil midir? Mesela içkisi kumarı karısı kızı olan adam zaten karısını mutlu edemez denir. Aileler bu gibi meziyetleri (hatta daha fazlasını) göz önünde bulundururlar, sorunlu adamlarla evlendirip çocuklarını bile bile mutsuzluğa atmak istemezler. Onay verirken çocuğunun mutlu olduğuna kanaat getirdiği için onay verirler ,değil mi?
evet çok haklısın
çok anlatım anneme ben boşanmak için evlenmedim ben mutlu olmak için evlendim bizim kaderim buymuş diyorum Lütfn bana biraz destek olun bu kötü günleri beraber atlatırız ben elalem için yaşamıyorum ben kendim ve oğlum için yaşıyorum eğerki allah korkum olmasa inan öldürürüm kendimi diyorum bazen aklıma düşmüyor değil ölsem ne olur diyorum çocuğum ne olur diye düşünceye kapıldım hemen namaz kılmaya başlıyorum alalhıma dua ediorum beni şeytana uydurma diye işte ömürm böyle geçiyor
böyle yapınca çok sevdiğin oğlun mutlu mu olacak sanıyosun..
bi evlat ilk önce annesinin mutluluğunu ister..
herşeyden önce..
yapma artık bunu kendine.. 12 yılın heba olmuş, ne istiyosun?
kalan ömrünü de mi bu şekilde geçirmek?
hiç mi kıymeti yok kendi canının?
bilmiyorum ki hiç böyle düşünmedim
evet herşeye oğlum için katlanıyorum ama nereye kadar??????
hepimiz annemizi mutlu etmek isteriz . ama benim oğlum bir gün benim dayatmalarım yüzünden ölmeyi aklına getirecek olursa o zaman ölürüm işte. ömrün böyle geçiyor ama psikolojin bozulmuş arkadaşım, dayanacak gücün kalmamış. bu durum bir yerden patlak verir, ur olur, kanser olur patlak verir. bir canın var, kıymetini bil derim.
oğlun ne kaybedecek ki?
bu kadar mutsuzsan evliliğine niye devam ediyorsun çalışan bir kadınsın kimseye muhtaç değilsin kardeşlerinde seni destekliyormuş bir tek anneni gözünde büyütme sen boşanınca o da mecburen bu durumu kabullenecektir önemli olan sensin herşeyden önce kendini ve çocuğunu düşün hakkında hayırlısını diliyorum canım
Konunuzu okudum da hayat ne kadar garip.
Buradaki konulara baktığımızda boşanmasına ailesi destek olan kadınlar kendileri cesaret edemiyor, bir türlü bırakamıyor.
Siz evliliğinizle ilgili kararınızı kesin olarak vermişsiniz aileniz desteklemiyor.
Herkezin bakış açısı ne kadar farklı.
Bence acele karar vermeyin.
Boşanmak düşünüldüğü kadar kolay olmuyor.
Ama kafada bittiyse annenize kulakları tıkayıp bildiğinizi yapın.
İnsan oğlu alışmaya programlıdır.
Oda alışır elbet.
Hatta sizi mutlu gördükçe iyiki boşanmışsın bile diyebilir...
ben senın gibi kadınları iyi biliyorum çünkü bizzat bir tanesi benım teyzemdir.
Onlar çocuk için der anam der babam der aslında o kadar bencildirler ki kendi korkaklıkları yuzunden boşanmazlar.
Ama suratına da bencil denmez asla çocukların bu yaşananları hissettiğini anlamazlar aman onlar bilmiyor ki derler
seni kimse harekete geçiremez ne o ne şu ne bu, seni sadece oğlun harekete geçirir
eğer bencil değilsen tabi
bir gün oğlun karşına geçip gözyaşlarını akıttığı vakit sen o adamı o evden bir kovarsın yıllardır yapamadığını ıkı sanıyede panter gibi yaparsın
o yuzden yok tatıle gideyim yok mutlu olmadım yok çocuğum için çekiyorum diye kendini kandırma.sadece korkuyorsun.korkma.
işte sıkıntı orada kesin kararını vermemiş istiyormuş gibi yapıyor ama aslında kendisi istemiyor
birşeyi isteyen insanı kimse tutamaz helede parası varsa...çocuğum der o der bu der..bi türlü yapamaz yıllar geçer.
eviniz var işiniz var evladınız var ona bakacak gücünüzde var niçin hala bir asalakla yaşamakta ısrarlısınız ...umarım evi kendi üstünüze yapmışsınızdır.eğer öyleyse boşanma davası açılmadan önce ablanıza satış yapın yoksa yarısını alır sizde tabiri caiizse kaba olacak ama hava alırsınız .bu devirde böyle ...asalak erkeklerden nefret ediyorum bu arada
konunuzu okudum da hayat ne kadar garip.
Buradaki konulara baktığımızda boşanmasına ailesi destek olan kadınlar kendileri cesaret edemiyor, bir türlü bırakamıyor.
Siz evliliğinizle ilgili kararınızı kesin olarak vermişsiniz aileniz desteklemiyor.
Herkezin bakış açısı ne kadar farklı.
Bence acele karar vermeyin.
Boşanmak düşünüldüğü kadar kolay olmuyor.
Ama kafada bittiyse annenize kulakları tıkayıp bildiğinizi yapın.
Insan oğlu alışmaya programlıdır.
Oda alışır elbet.
Hatta sizi mutlu gördükçe iyiki boşanmışsın bile diyebilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?