- 27 Nisan 2012
- 15.743
- 18.930
- 498
- Konu Sahibi yasimutsuz
-
benim anlamadığım siz evin neredeyse bütün maddi ihtiyacını karşılıyorsunuz,eşiniz ne yapıyor?
birde evi geçindiren sizseniz,boşansanızda ailenizin yanına gitmeden pekala geçinebilirsiniz?
Bakın anneniz Allah göstermesin sizi yada ablanızı kaybetse ne yapacak ? Adam adam değilse neden çekesiniz. Benim teyzemin büyük kızı polis ile evliydi çocuğu yoktu dayak yiyordu boşandı. Teyzem ve eniştem boşan dedi. Onun küçüğünün ise kocası iş kazasında öldü. bir oğlu ile dul kaldı. Büyük olan doktor biri ile evlendi 2 tane oğlu var. Küçük olan oğlu ile beraber teyzemlerle yaşıyorlar. Yani kimse sizden kıymetli ve önemli değil. Anneniz sizi gençliğinizi bu adamla harcamak için mi dünyaya getirmiş. Adam olmuyorsa bırak gel demesi lazım. Elalem söyleyecek söyleyecek susacak. Evlat kolay mı oluyor. Hamileyim neler yaşıyoruz ( çekiyoruz demiyorum Rabbim herkese nasip etsin evlat ) uykusuz geceler sancılı günler vs. Kim ister oğlu kötü biri ile evlensin yada kim ister kızı kötü biri ile evlensin. Herşey bizler için.
Annenize bunu sorun ölmem mi daha iyi boşanmam mı senin için diye sorun bakalım ne dicek? O zaman sorunun yanıtına göre cevap verirsiniz.
çok anlatım ben ölsem bu kadar ağlamazsın dedim ben kendimi ya atacağım bır arabanın önüne ya da çıkıp bir binan tepesine dedim ama kadın dediğini diyor bak beni kayıp ediyorsun yavaş yavaş dedim fakt dediğin diyor
ben bir hata yaptım bu adamla evlendim yapmayın bana sahip çıkın hatayı hata ile kapatmayalım diyorum anlamıyor hal böyle oluncada dama istediği gibi at koşturtuyor
çok anlatım ben ölsem bu kadar ağlamazsın dedim ben kendimi ya atacağım bır arabanın önüne ya da çıkıp bir binan tepesine dedim ama kadın dediğini diyor bak beni kayıp ediyorsun yavaş yavaş dedim fakt dediğin diyor
ben bir hata yaptım bu adamla evlendim yapmayın bana sahip çıkın hatayı hata ile kapatmayalım diyorum anlamıyor hal böyle oluncada dama istediği gibi at koşturtuyor
Şu şartlar altında boşansanız elalem değil aileniz ancak ağız göz yapacak.
E, onlardan uzak yaşarsınız ayrı eviniz olur böylece karışma yüzdeleri de azalır.
Düşenin dostu olmaz derler evet tek başıma nasıl ayakta kalacağım diyorsunuz belki ama bu zamanda ayakta olanın da dostu yok.
Kendi kendinizi tedavi edeceksiniz, boşanacaksınız çocuğunuzu da yanınıza alıp yeni bir hayata yeni 12 mutsuz yıl katmamak için ayakta dimdik duracaksınız.
kolaje gidecek kadar büyük bir evladın var, senin 12 yılda bikez bile mutlu olmadığını görüyor.. sakın bana ona belli etmiyorum deme. insanlar hele çocuklar salak değiller.. onlar herşeyi herkesden daha iyi anlar görürler. ve sen hala oğlum için çekmeye devam edecem diyosun öyle mi?
iyi kardeşim, çek.. selametle
Oğlum için çekicem diyorsun konu sahibi, ama oğlun emin ol hissediyor bunları
Çok merak ettim eşin ne yapıyor maaşını?
Adamın ne mal olduğu belli zaten ailesi bile boşan diyorsa...
Elalem dört duvar arasında olanı bilmiyorlar ki bilseler zaten kimse konuşmazdı.. onun için sizin en iyi yapacağınız şey oğlunuzu alıp yeni bir hayat kurmak ailenizden uzak olun siz unutmak istedikçe onlar hatırlatacaktır..
hemen boşanın 12 yıl ıskalamışınız hayatı mutluluğu bari ömrünüzün geri kalanında mutlu olun doyasıya yaşayın hayatı yarına çıkacağımızın garintisi var mı???
serbest çalışyor dükkanı var bende bilmiyorum naptını hiç de sormuyorum
ha aklınıza aldatma falan gelmesin çünkü işten eve evden işe başka bir yere gitmez
sade sorumluluk almak isteimyorrr
annenin onayı neden bu kadar önemli. boşansan boğazına mı çökecek?
hakkında hayırlısı olsun inşallah
kendi ayakları üzerinde dimdik duran bir kadınsın sen çok şükür
bence içinden ne geliyorsa onu yap..
Annenin konuşmalarından etkilenmemeye bak derim..
O zaman tek yapmanız gereken şey eşiniz ve annenizden boşanmanız. Annenize bunları dediğiniz halde anneniz hala dediğim dedik diyorsa ondan da vazgeçin. Üzgünüm ama o sizden vazgeçmiş geçmese bu kadar ısrarcı olmaz. Babanız yok mu? Babanız ne diyor bu duruma yada ablanız ?
nede olsa sonuçta ailem nasıl evlenırken onayını aldıysam evlenırken yanımda ise boşanırken yanımda olmalarını istiyorum
yorumun için teşkkürler çünkü ben bunu hak ediyorum
kendimi düşünmedim ki hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?