Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle şu telefon işini araştırın.Telefonu hep şifrelidir yanından 1 dk bile ayirmaz saate bakmak için bile elime alamam evet benimde süphelerim yok değil ama eşim gece bekcisi isten cıkıp eve gelir dısari cok az çikar bilemiyorum kafam karısık ve duygusal olarak çok boslukta hissediyorum
Bundan sonra siz de onun gibi davranın.Evet hiç yemedik dısarda kendisi gezmeyi sevmez elim lezzetsiz değil eşim dışında hrkes beğenir yaptıklarımı ve evet yöreler farklı yemekler farkli ben ailesinin yaptiklari bazi yemekleri asla yiyemem ama o çok sever arada yapmaya çalısirim onların yemeklerini olmuşmu derim mesela sesini bile çıkarmaz annem şöyle güzel yapar ablam şöyle yapar der yada bi tatlı yaparım tadına bile bakmaz ama aynı tatlıyı ablası yapsın bayıla baýila yer
ben evde yemek temizlik yapaym cocuga bakaym sesi çıkmaz ama biri eksik olsun kıyamet kopartır daha bir kez bile eline sağlık dememistir yaptiğım hic bir yemeği begenmez hep bahane bulur
Bu telefon şifreleme ve yanından ayırmama konusunu çözerseniz mutlaka bana da bilgi verin. İnanın öleceğim meraktan. Eve dönmeyeceğim diyorum hala telefonu veririm bakarsın sonra asla eline alamazsın diyor...Telefonu hep şifrelidir yanından 1 dk bile ayirmaz saate bakmak için bile elime alamam evet benimde süphelerim yok değil ama eşim gece bekcisi isten cıkıp eve gelir dısari cok az çikar bilemiyorum kafam karısık ve duygusal olarak çok boslukta hissediyorum
Bazen önerileri çok cesur buluyorum.
Umursama, haber verme, çocuğu al git, yemek yapma, temizlik yapma, ütü yapma vs diyorsunuz da, bu adam şiddet uygular mı önce onu bir sorsanız?
Kimi erkek vardır kadına asla el kaldırmaz, kimisi vardır sıkışınca, kafasına esince, istediği olmayınca şiddete başvurur.
Haber vermeden çocuğu alıp gezip tozmaya gitmeye eşinin tepkisi sen bensiz kimlerle fingirdiyorsun? da olabilir.
Yada madem kafana göre gidiyorsun, özgür bırakıyorum seni, boşanalım diyebilir.
Boşanma durumunda neler yaparsınız? Aileniz yanınızda olur mu? Çalışabilir, çocuğunuza bakabilir misiniz?
Eşinizi, durumunuzu iyi ölçüp tartın, her şeyi daha kötü yapacak bir adım atmayın.
Eğer evliliği yürütmekten başka şansınız varsa ona göre cevap yazalım bizde...
Defalarca konustum ama ayni tas aynı hamam değişen hicbirsey yokCok zor bir durum. Konusmayi denediniz mi sorunun ne oldugunu sorun bu sekilde nereye kadar devam edebileceksiniz. Mutsuz oldugunuzu dile getirin bir sekilde konusarak cozebilirsiniz.
Banada al bak ama bisey bulmazsan görüsürüz der ver bakaym ne olcaksa olsun derim ama vermez benim kimseyle isim olmaz ise gidip geliyorum görmüyomsn derBu telefon şifreleme ve yanından ayırmama konusunu çözerseniz mutlaka bana da bilgi verin. İnanın öleceğim meraktan. Eve dönmeyeceğim diyorum hala telefonu veririm bakarsın sonra asla eline alamazsın diyor...
Söyledim para kazanabildigimz kadar rahat birak çalısayim sonra ne istersen yapariz derKadın ruhundan anlamayan odun seninki..
Açıl açık konuştun mu ben bunları istiyorum diye..
Ailem bana asla destek çıkmaz onlara göre eve para getirsin yeterZor bir durum. Eşinizle konuşmayı da denemişsiniz sanırım. Aslında burada önemli olan sizin ne yapmak istediğiniz. Evliliği devam ettirmek mi yoksa imkan olunca boşanmak mı?
Boşanmayabilir ama eşsiz mutlu olmayı denemeli en azından.Bazen önerileri çok cesur buluyorum.
Umursama, haber verme, çocuğu al git, yemek yapma, temizlik yapma, ütü yapma vs diyorsunuz da, bu adam şiddet uygular mı önce onu bir sorsanız?
Kimi erkek vardır kadına asla el kaldırmaz, kimisi vardır sıkışınca, kafasına esince, istediği olmayınca şiddete başvurur.
Haber vermeden çocuğu alıp gezip tozmaya gitmeye eşinin tepkisi sen bensiz kimlerle fingirdiyorsun? da olabilir.
Yada madem kafana göre gidiyorsun, özgür bırakıyorum seni, boşanalım diyebilir.
Boşanma durumunda neler yaparsınız? Aileniz yanınızda olur mu? Çalışabilir, çocuğunuza bakabilir misiniz?
Eşinizi, durumunuzu iyi ölçüp tartın, her şeyi daha kötü yapacak bir adım atmayın.
Eğer evliliği yürütmekten başka şansınız varsa ona göre cevap yazalım bizde...
çok ayıptır sorması cinsel hayatınız nasıl?B
bir kez bile sarılmaz öpmez ben istiyorum ki isten gelsin koyalım caylarimizi muhabbet edelim ama nerdeee
Boşanmayabilir ama eşsiz mutlu olmayı denemeli en azından.
Şiddet varsa zaten boşanmalı bence.
Bir de şu ihtimal var;
Hadi her şeye rağmen boşanmıyor, şiddet var, maddi gücü, mesleği yok, aile köstek. Ancak kurtulmak ya da daha iyiye gitmek için çaba da yok.
Allah korusun eşi boşasa ya da ölüverse, ne yapacak bu kadınlar?
Hiç planları ya da yatırımları yok bu ihtimallere karşı.
Her ihtimali düşünerek akıllıca hareket etmeleri lazım diye düşünüyorum.
Cinsellik haftada 1 2 anca ama bende artık istek kalmadi kendi isi biter döner arkasini yatar uyurçok ayıptır sorması cinsel hayatınız nasıl?
ona gelince hareketli normalde böyleyse çok şımarmış sizin eş
veya onda da sadece kendini düşünüyorsa hepten facia
silkeleme zamanı gelmiş
çalışsanız aslında...