• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuz evliliğim

Çocuktan sonra sizde bir değişim olmuş olabilir mi? Yani kilodur, bakımsızlıktır vb? Sizi seven adam her halinizle sevmeli ama yine de bakımınıza özen gösterin. (Tabi gösteriyor olabilirsiniz, bilemem. Yapmıyorsanız diye söyledim) Bazı erkekler bunu çat diye söyler, bazıları da söylemez.

Kendisi dışarı çıkıp geziyorsa ama buna sizi katmıyorsa sizinle ev dışına bir yerde birlikte olmak istemiyor demek ki. Ki evde bile zor duruyor sizinle.

Tamam para kazanacak da bu kadar da paraya bağlanılmaz ki. İkiniz de duyguları olan insansınız. Bir de çocuğunuz var. Kendiniz o parayla mutlu olamadıktan sonra para kazanmasının amacı ne?

Üzerine çalışılmamış bir bahane gibi geldi.

Merhaba 4 yıllık evli ve 3 yaşinda çocuğu olan biriyim sorun kocamla ilişkim cocuk olmadan önce esim isten gelip beraber yemek yer biraz otutrp beraber yatardik ama simdi o kadar degisti ki 3 yil içinde ne yaptim ben diyorum isten gelir hosgeldin derim he he der geçer hic nasilsin diye sormaz cocuk ne yapti yemek yedi mi uyudu mu der evdeki tek sohbetimiz budur sonra eline alir tableti yada telefonu yatana kadar
Oyun oynar çikalm dolaşalım derim hep yorgunum der ama başkası çağırsın kardesleri falan koşturarak gider evlendiğimizden beri 1 kez bile disarda yemek yemedik o kendi cani isterse disarda yer tabi ama bana sormaz bile gelmek istermisn diye gerçi hiç birseyini sormaz nerde olduğunu bilmem ama ablasina sorsam bugün bize ugramisti der hasta oluyorum napym benimde şuram ağrıyo der umursamaz bile evde birsey bozulur o aylarca bozuk kalır umursamaz tek yaptıgı ise gidip gelmek ne evle nede benimle ilgilenmez o sadece para versin tamam doğum günü gibi özel günleri hayatta kutlamaz o gün doğum günüm olduğunu bilir ama asla dogum günün kutlu olsn demez kendi istediği yere gidebilir istediğiyle konuşabilir ama ben her yere gidemem yada erkeklerle konuşmama asla izin vermez hemen kavga eder benimle yemek yaparım beğenmez temizlik yaparım bumu temizlik der artık o kadar bunaldim o kadar hersey icimde kaldi ki milletin el ele gezmesini bile kıskanıyorum o kadar içime oturuyor ki ne yapcam ben bilmiyorum
Merhaba yaşadıkların o kadar benim yasadıklarıma benziyor ki yazmak istedim. 4 sene boyunca, (cocuk olduktan sonra yani) bana bakmak bile istemiyordu. Oğluma bakınca gülüyordu bana bakınca birden yüzünü asıyordu. beni aşağılıyordu hem de cok aşağıladı bir dönem. ancak ben doğumdan sonra baya kilo aldım, kendime bakmadım ve calısmadım. hem sisman hem de para kazanmıyor olmamdan dolayı bunları yaptı galiba. Bir-iki ay önce spora basladım kilo vermeye basladım ve kendi sektörümden internet üzerinden calısıyorum. benim caba gösteriyor olmam bile onun dikkatini cekti ve tavırlaı büyük olcüde düzeldi. Sen de kendinle ilgili bir oz elestiri yap bence. Tabi ben incecik olsam da kırgınlığım duzelmeyecek ama o zaman karşıma alıp ondan büyük bir ozür isteyeceğim. tabi kiloları verince :) Sen de bir düşün seni kilo ya da baska biseyden dolayı kücümsüyor olabilir mi?

Önceden de romantik değildi tamam ama şimdi tek derdi çalısıp para kazanmak para kazansn gelsn yetiyo ona dısarı cıkıp gezmesi zaten yok isten direk eve gelir bi markete fln gider ama paraya kafayi takmış durumda çocugunu beni rahat ettirmek istiyoms onun lafları bu
Eşimde o şekilde para kazanmayı çok sever bu lafı da çok kullanır çocukları seni rahat ettirmek için kazanıyorum diye ama bu sizinle işgilenmesine engel değil ki.yani eşimde kendinden fedakarlık edip mesela hafta sonu da çalışıyor ama mesela akşam bi televizyona da beraber baksak sohbet ederek gülerek eğlenerek bakarız.mesela sürekli dip dibe olmak değil beraber kaliteli vakit geçirebilmek.

Merhaba yaşadıkların o kadar benim yasadıklarıma benziyor ki yazmak istedim. 4 sene boyunca, (cocuk olduktan sonra yani) bana bakmak bile istemiyordu. Oğluma bakınca gülüyordu bana bakınca birden yüzünü asıyordu. beni aşağılıyordu hem de cok aşağıladı bir dönem. ancak ben doğumdan sonra baya kilo aldım, kendime bakmadım ve calısmadım. hem sisman hem de para kazanmıyor olmamdan dolayı bunları yaptı galiba. Bir-iki ay önce spora basladım kilo vermeye basladım ve kendi sektörümden internet üzerinden calısıyorum. benim caba gösteriyor olmam bile onun dikkatini cekti ve tavırlaı büyük olcüde düzeldi. Sen de kendinle ilgili bir oz elestiri yap bence. Tabi ben incecik olsam da kırgınlığım duzelmeyecek ama o zaman karşıma alıp ondan büyük bir ozür isteyeceğim. tabi kiloları verince :) Sen de bir düşün seni kilo ya da baska biseyden dolayı kücümsüyor olabilir mi?
Evet doğumdan sonra bende veremedim kilolarımı ve kendimle fazla ilgilenemedim

Çocuktan sonra sizde bir değişim olmuş olabilir mi? Yani kilodur, bakımsızlıktır vb? Sizi seven adam her halinizle sevmeli ama yine de bakımınıza özen gösterin. (Tabi gösteriyor olabilirsiniz, bilemem. Yapmıyorsanız diye söyledim) Bazı erkekler bunu çat diye söyler, bazıları da söylemez.

Kendisi dışarı çıkıp geziyorsa ama buna sizi katmıyorsa sizinle ev dışına bir yerde birlikte olmak istemiyor demek ki. Ki evde bile zor duruyor sizinle.

Tamam para kazanacak da bu kadar da paraya bağlanılmaz ki. İkiniz de duyguları olan insansınız. Bir de çocuğunuz var. Kendiniz o parayla mutlu olamadıktan sonra para kazanmasının amacı ne?

Üzerine çalışılmamış bir bahane gibi geldi.
Kendiside dısari cıkıp gezmez sevmiyorum gezmeyi der

Kilo aldin ve para kazanmıyorsun diye duygulari degisebiliyorsa bu gercek sevgi midir?

Eşinizin aslında genel hali böyle gibi, hani bi suratsız her konuda isteksiz.

Size tavsiyem, ikinci bi çocuk düsünmeyin.

Yoksa daha çok üzülürsünüz.

Bilmiyorum ya eşin senden soğudu mu ki
Neden açık açık konuşmuyorsun onla

Arkadaşlar bence bunun çocukla, kilo almakla falan alakası yok çünkü konu sahibi baştan beri hep böyleydi diyor. Çevremde var böyle ilgisiz, oyun bağımlısı, suratsız eşi olan arkadaşlar. Gerçekten zor bir durum aynı evin içinde yabancı gibi yaşamak.

Konu sahibi size tavsiyem kocanıza odaklı yaşamayın, kendinize vakit ayırın, çocuğunuzla kaliteli vakit geçirin. Dışarı çıkmama izin vermiyor demişsiniz ama ne bileyim hiç mi samimi bir arkadaşınız falan yok ara sıra onlarla dışarı çıkın bir kahve için kafanızı dağıtın. Ona da karışır mı eşiniz?

Kilo aldin ve para kazanmıyorsun diye duygulari degisebiliyorsa bu gercek sevgi midir?
Ben de bunu dusundum tabi ama bana sahip.cikan bir ailem yok birikmis param da yok o yuzden ben gidiyorum diyemedim. En azindan beni kaybetme korkusunu yasamasini istiyorum o yuzden para biriktiriyorum.

Back
X