• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuz evliliğim

Neden bu kadar eşe bağımlı yaşıyorsun ki, senin de bir sosyal çevren olsun sen de arkadaşlarınla gez, haftasonu bir gün önceden belirleyip çocuğu eşine bırak ve istediğin gibi zaman geçir. Ben böyle yaptım ve bir süre sonra eşim benim programıma dahil olmak için çabaladı.
Canım zaten çıkmama izin vermiyo çocigu birakip çiksam kiyametler kopar yoksa ben istemezmiyim dısarı cikaym ama model bu

E yapsın kaç gün yapar mesela ?
Ne kadar dayanabilir en üst limiti kaç gün oldu mesela ?
Zaten karı koca ilişkisi kalmamış ki aranızda cinsellikte olmayiversin beyefendi ondan mahrum kalsın.
Ben uzak dur yaklaştırma kendine seni ozlesin derim.
10 gün hiç konuşmadığımzı biliyorum

Sizi sadece çocuğuna bakan ve ev işlerini yapan bir hizmetçi gibi görüyor anladığım kadarıyla. Hiçbir sosyal faaliyete sizi katmıyor ama kendisi gezip içip eğleniyor. Haftada 2 kere de işini yapar, daha da umursamaz demek. Beyefendiye bak sen. Madem o sena evde yokmuşsun gibi davranıyor o zaman sen de ona öyle davran. Kafana göre yap yemeği, koy önüne yesin. Tek kelime etme. Al sende eline telefonunu arkadaşlarınla mesajlaş.

Böyle bir adama 3 yıl nasıl katlandınız anlaması güç. Bir de çok fazla gizli işler çeviriyorsa başka biri olma ihtimali yüksek. Dikkat edin.

Çocuktan önce romantizm hayatınız nasıldı? Yani dışarı çıkmadır, özel günlerde ilgi göstermedir falan? Bir anda böyle değişmesi normal değil.

Merhaba 4 yıllık evli ve 3 yaşinda çocuğu olan biriyim sorun kocamla ilişkim cocuk olmadan önce esim isten gelip beraber yemek yer biraz otutrp beraber yatardik ama simdi o kadar degisti ki 3 yil içinde ne yaptim ben diyorum isten gelir hosgeldin derim he he der geçer hic nasilsin diye sormaz cocuk ne yapti yemek yedi mi uyudu mu der evdeki tek sohbetimiz budur sonra eline alir tableti yada telefonu yatana kadar
Oyun oynar çikalm dolaşalım derim hep yorgunum der ama başkası çağırsın kardesleri falan koşturarak gider evlendiğimizden beri 1 kez bile disarda yemek yemedik o kendi cani isterse disarda yer tabi ama bana sormaz bile gelmek istermisn diye gerçi hiç birseyini sormaz nerde olduğunu bilmem ama ablasina sorsam bugün bize ugramisti der hasta oluyorum napym benimde şuram ağrıyo der umursamaz bile evde birsey bozulur o aylarca bozuk kalır umursamaz tek yaptıgı ise gidip gelmek ne evle nede benimle ilgilenmez o sadece para versin tamam doğum günü gibi özel günleri hayatta kutlamaz o gün doğum günüm olduğunu bilir ama asla dogum günün kutlu olsn demez kendi istediği yere gidebilir istediğiyle konuşabilir ama ben her yere gidemem yada erkeklerle konuşmama asla izin vermez hemen kavga eder benimle yemek yaparım beğenmez temizlik yaparım bumu temizlik der artık o kadar bunaldim o kadar hersey icimde kaldi ki milletin el ele gezmesini bile kıskanıyorum o kadar içime oturuyor ki ne yapcam ben bilmiyorum

Esiniz var mi yok mu belli degil :(

Allah sabir ve kolaylik versin. Iliskinizde esiniz yok ve siz kendi kendinize surduruyorsunuz. Esiniz olmadan planlar yapin. Ilgisiz esiniz hesap da sormayacaktir ve siz hayatinizi yasayin. Bi cikis yolu bulursunuz zamanla.

Esiniz umutsuz vaka gibi duruyor konunuzda :(

Sizi sadece çocuğuna bakan ve ev işlerini yapan bir hizmetçi gibi görüyor anladığım kadarıyla. Hiçbir sosyal faaliyete sizi katmıyor ama kendisi gezip içip eğleniyor. Haftada 2 kere de işini yapar, daha da umursamaz demek. Beyefendiye bak sen. Madem o sena evde yokmuşsun gibi davranıyor o zaman sen de ona öyle davran. Kafana göre yap yemeği, koy önüne yesin. Tek kelime etme. Al sende eline telefonunu arkadaşlarınla mesajlaş.

Böyle bir adama 3 yıl nasıl katlandınız anlaması güç. Bir de çok fazla gizli işler çeviriyorsa başka biri olma ihtimali yüksek. Dikkat edin.

Çocuktan önce romantizm hayatınız nasıldı? Yani dışarı çıkmadır, özel günlerde ilgi göstermedir falan? Bir anda böyle değişmesi normal değil.
Bence de normal degil.

Merhaba 4 yıllık evli ve 3 yaşinda çocuğu olan biriyim sorun kocamla ilişkim cocuk olmadan önce esim isten gelip beraber yemek yer biraz otutrp beraber yatardik ama simdi o kadar degisti ki 3 yil içinde ne yaptim ben diyorum isten gelir hosgeldin derim he he der geçer hic nasilsin diye sormaz cocuk ne yapti yemek yedi mi uyudu mu der evdeki tek sohbetimiz budur sonra eline alir tableti yada telefonu yatana kadar
Oyun oynar çikalm dolaşalım derim hep yorgunum der ama başkası çağırsın kardesleri falan koşturarak gider evlendiğimizden beri 1 kez bile disarda yemek yemedik o kendi cani isterse disarda yer tabi ama bana sormaz bile gelmek istermisn diye gerçi hiç birseyini sormaz nerde olduğunu bilmem ama ablasina sorsam bugün bize ugramisti der hasta oluyorum napym benimde şuram ağrıyo der umursamaz bile evde birsey bozulur o aylarca bozuk kalır umursamaz tek yaptıgı ise gidip gelmek ne evle nede benimle ilgilenmez o sadece para versin tamam doğum günü gibi özel günleri hayatta kutlamaz o gün doğum günüm olduğunu bilir ama asla dogum günün kutlu olsn demez kendi istediği yere gidebilir istediğiyle konuşabilir ama ben her yere gidemem yada erkeklerle konuşmama asla izin vermez hemen kavga eder benimle yemek yaparım beğenmez temizlik yaparım bumu temizlik der artık o kadar bunaldim o kadar hersey icimde kaldi ki milletin el ele gezmesini bile kıskanıyorum o kadar içime oturuyor ki ne yapcam ben bilmiyorum
ne yapmanız gerektiğini bilmiyor olabilir misiniz gerçekten

kabus gibi hayat. yani 4 yılda bir kere bile dışarda yemek yememek??
adamın nerde olduğunu bilmemek??
hayatının özgürlüğünün kısıtlanması. yaptığın şeylerin kıymet görmemesi.
vallahi her biri boşanma nedeni. bence hiç uğraşma bunla düzelmez. hangib birini düzeltmekle uğraşacaksın. yol ver gitsin daha önemli kişilerle olsun

en kötüsü siz bu durumu kanullenmişsiniz,yanlış okumadıysam telefonuda vermez yazmışsınız düşündüren ihtimaller kötü

Evet ilgileniyor ama konu ben olduğumda sanki yabancı hiç birşeyimle ilgilenmez nasılsın diye sormaz dısarı çıkarmaz çıksak elimi asla tutmaz iki yabancı gibi o çocukla ilgilenir o kadar sanki eşi yokmuş ta ben evdeki hizmetçi
Canım üzülme ama sanki senden soğumuş.nedeni ne olabilir hiç düşündün mü.yani eğer ki hep böyleyse adamın yapısı bu.ama sonradan böyle olduysa bi sıkıntı var.

Canım üzülme ama sanki senden soğumuş.nedeni ne olabilir hiç düşündün mü.yani eğer ki hep böyleyse adamın yapısı bu.ama sonradan böyle olduysa bi sıkıntı var.
Önceden de romantik değildi tamam ama şimdi tek derdi çalısıp para kazanmak para kazansn gelsn yetiyo ona dısarı cıkıp gezmesi zaten yok isten direk eve gelir bi markete fln gider ama paraya kafayi takmış durumda çocugunu beni rahat ettirmek istiyoms onun lafları bu

Kendine az özen göstermeyi denedin mi
Özgüven eksikligi var gibi geldi biraz dik dur kendine bakmaya basla sac makyaj kıyafet
Değişiklik her zaman iyi gelir

Özür dileyerek soruyorum cevap vermek istemeyebilirsiniz, birlikte oluyormusunuz peki? Size karşı hiç sevgisi yok gibi bir algı oluyor yazdıklarınızı okuyunca.

Evet hiç yemedik dısarda kendisi gezmeyi sevmez elim lezzetsiz değil eşim dışında hrkes beğenir yaptıklarımı ve evet yöreler farklı yemekler farkli ben ailesinin yaptiklari bazi yemekleri asla yiyemem ama o çok sever arada yapmaya çalısirim onların yemeklerini olmuşmu derim mesela sesini bile çıkarmaz annem şöyle güzel yapar ablam şöyle yapar der yada bi tatlı yaparım tadına bile bakmaz ama aynı tatlıyı ablası yapsın bayıla baýila yer
Tadini bakmamasi hic hos degil bak begenmezsen yeme

Back
X