Mutsuz evliliğim

O yüzden şartlarını daha açık yazsın, bereden başlayacağına dair akıl istiyorsa ancak öyle doğru bir şey söylenebilir
Normalde şiddet yok, ama evden çocuğuyla habersiz çıkış gitse adam namusuna varana kadar şüphe edecek bir adam da olabilir.
Herkes bir şey söyler konu sahibi kendine uyanı alır zaten. Ama ağız birliği ile kendin takıl sen. Al çocuğu git gez dolaş, dersek kadın bir anlık gazla yanlış bir karar vermesin.
Ben eşimden ayrı tatile de giderim arkadaşlarımla sorun olmaz, ama kadının anlattığı şeylerden üç aşağı beş yukarı kocasının profili belli.
Sadece annemle dısarı cikmama izin verir onun dısında yalniz gezmeye asla izin vermez fiziksel şiddet yok ama duygusal olarak var herseyi emir vererek konusur evde herseye karisir laf sokar illa bir gün yemek yapmasam laflar başlar çalısmama asla izin vermez otur cociguna bak önce der o bizim icin çalışıp kendini yırtıyormus bende evde calışmak zorundaymısım ona göre boşansam ailem asla destek cıkmaz basima kakar sürekli yalnizliğin ortasında sıkışıp kaldm

Cinsellik haftada 1 2 anca ama bende artık istek kalmadi kendi isi biter döner arkasini yatar uyur
ooooo paşaya bak sen!!!!
dediğim gibi silkelemelisiniz
çalışmanıza ne der mesela?

birde kendinize güvenin çok ona muhtaçmış gibi durmayın

Evet hiç yemedik dısarda kendisi gezmeyi sevmez elim lezzetsiz değil eşim dışında hrkes beğenir yaptıklarımı ve evet yöreler farklı yemekler farkli ben ailesinin yaptiklari bazi yemekleri asla yiyemem ama o çok sever arada yapmaya çalısirim onların yemeklerini olmuşmu derim mesela sesini bile çıkarmaz annem şöyle güzel yapar ablam şöyle yapar der yada bi tatlı yaparım tadına bile bakmaz ama aynı tatlıyı ablası yapsın bayıla baýila yer
o zaman onune zakkum koy onu koklensın canımçAllah kolaylık versın

Sadece annemle dısarı cikmama izin verir onun dısında yalniz gezmeye asla izin vermez fiziksel şiddet yok ama duygusal olarak var herseyi emir vererek konusur evde herseye karisir laf sokar illa bir gün yemek yapmasam laflar başlar çalısmama asla izin vermez otur cociguna bak önce der o bizim icin çalışıp kendini yırtıyormus bende evde calışmak zorundaymısım ona göre boşansam ailem asla destek cıkmaz basima kakar sürekli yalnizliğin ortasında sıkışıp kaldm

Ne aileden ne kocadan yana şansın yokmuş arkadaşım. Bence çalışmak için çabala. İkna et bir şey yap. Sonra boşanman daha kolay olur.

N

Ne yapaym mesela
sürekli ilgi sevgi istiyorum gibi durmayın mesela
sakın trip atmayın surat asmayın
evin içinde şarkı söyleyin neşeli olun yüzünüz gülsün hiç takmayın
çocuğunuzla ilgilenin vs

o soru sorduğu zaman normal bir şekilde cevap verin
etkilendiğinizi anlaştırmamaya çalışın

evliliğinizin temelleri çatırdamaya başlamış gibi geldi bana dikkatli olun :işsiz:

Karısını mutlu etmeyen veya mutlu etmek için çabalamayan çoğu erkeğin malesefki mutlu ettiği başka bir kadın oluyor..

sizin hizmet etmekten başka malesef o evde göreviniz yok gibi düşünüyor, sadece size hizmet eden biri olarak kazımış beynine.. böyle kadın ruhundan,duygularından anlamayanların evlenmememsi lazım

Cinsellik haftada 1 2 anca ama bende artık istek kalmadi kendi isi biter döner arkasini yatar uyur
Haftada 1 2 çok bile aslında.Demek k8 cinselliğe düşkün aslında.
Bence buna bi son verin derim yaklastirmayin kendinize.
Sen benimle ilgilenmiyorsun suratima bakmıyorsun nasılsın diye sormuyorsun bile ben de seni yatakta istemiyorum deyin.
Gerçekten bu adamla sevişmeyin hak etmiyor öküz.
Şiddete meyli var mı böyle davrandınız diye dövme ihtimali var mı sizi mesela eğer öyleyse yapmayın tabi ki.
Benim yuzumden bir kadinin dayak yemesini istemem.

sizin hizmet etmekten başka malesef o evde göreviniz yok gibi düşünüyor, sadece size hizmet eden biri olarak kazımış beynine.. böyle kadın ruhundan,duygularından anlamayanların evlenmememsi lazım
Ayni fikirdeyiz isten gelip yatan bi adam ilgi bekleyen bi çocuk ilgisiz kalmis yalniz bir eş

Haftada 1 2 çok bile aslında.Demek k8 cinselliğe düşkün aslında.
Bence buna bi son verin derim yaklastirmayin kendinize.
Sen benimle ilgilenmiyorsun suratima bakmıyorsun nasılsın diye sormuyorsun bile ben de seni yatakta istemiyorum deyin.
Gerçekten bu adamla sevişmeyin hak etmiyor öküz.
Şiddete meyli var mı böyle davrandınız diye dövme ihtimali var mı sizi mesela eğer öyleyse yapmayın tabi ki.
Benim yuzumden bir kadinin dayak yemesini istemem.
Evet var ama ben seni istemiyorum dediğimde sen bilirsn der döner kıçını birde tavır yapar günlerce

Sen annene anlattin mi anne ben çok mutsuzum diye peki?
Bence çalışsan farklı olur her şey seninde bi insan olduğunun farkına varır belki.
Al anneni babanı karşına konuş sen evlâtsin mutsuzum de evde yuzume bakmıyor de çalışmama izin versin de iş ara kendine.
Annen baban onunla konuşursa yalnız olmadığını anlar.
Cocugun Zaten büyümüş anasinifina bile verebilirsin devlet okuluna.

Evet var ama ben seni istemiyorum dediğimde sen bilirsn der döner kıçını birde tavır yapar günlerce
E yapsın kaç gün yapar mesela ?
Ne kadar dayanabilir en üst limiti kaç gün oldu mesela ?
Zaten karı koca ilişkisi kalmamış ki aranızda cinsellikte olmayiversin beyefendi ondan mahrum kalsın.
Ben uzak dur yaklaştırma kendine seni ozlesin derim.

Neden bu kadar eşe bağımlı yaşıyorsun ki, senin de bir sosyal çevren olsun sen de arkadaşlarınla gez, haftasonu bir gün önceden belirleyip çocuğu eşine bırak ve istediğin gibi zaman geçir. Ben böyle yaptım ve bir süre sonra eşim benim programıma dahil olmak için çabaladı.

Back
X