- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Bunu da iyi niyetten korumaktan filan değil baya senin kargocuyla iletişim tarzını merakından yaptıgına kalıbımı basarım.Evime kargocu gelse teyze kapısını açar kargocu gidene kadar bekler nolur nolmaz ortalık kotu der
Eşimle konussammi acaba bu konuyu? Ama eşimin ailesine anlatması dan korkuyorum. Eş ailesi sonuçta ilerde fırsattan istifade yüzüme farklı şekilde vurabilerler ama eşimle de paylaşmak istiyorumBen pek iyi niyet sezemedim bekar bi genç kız olsanız tamam da evli barklı kadına neden sürekli yok iftira yok dikkat et yok bilmem ne? desin...
Ben işkillenirdim ve görüşmezdim ister koşarım ister yürürüm kime ne? Bence bir daha o şekilde konuşursa konuşmasına müsade etmeyin nedendrekt namustan dem vuruyor ki?
Konuşma olaylar büyür birde seni suçlarlarEşimle konussammi acaba bu konuyu? Ama eşimin ailesine anlatması dan korkuyorum. Eş ailesi sonuçta ilerde fırsattan istifade yüzüme farklı şekilde vurabilerler ama eşimle de paylaşmak istiyorum
Konuyu buraya tasimasam saf saf daha hala kötü niyetle dememiştir diye diye kendimi avunduracaktim ama dediğiniz gibi benim eşim bildikten sonra kimse karışamaz. Zaten eşimde pek karışmaz kendisi bana kızar kendini eve kapatma çok gez sabah sporuna çık bana bağlı kalıp beni de bunaltma der adam ama ben böyle insanlar yüzünden hergun çıkarsam laf olur söz olur iyice pskolojimi bozdular zaten gurbete geldim hiç alışamadım. Bu arada teyzenin eşi ve dede hakkında hiç böyle şeyler aklıma gelmedi ama doğru diyorsunuz beni dışarda görüp hanıma anlatması normal degil.Siz kendinizi biliyorsunuz, aileniz sizi biliyor, eşiniz beyefendi de elin sözüyle hareket eden biri değilse iftiradan korkmayın, maalesef bazı insanlar haddi olmadığı halde herkes hakkında konuşur ve kendi istediği kalıplara sokmak için öğüt adı altında laf söyler, hanımefendi komşunuzmuş tamam ama eşi kim oluyor da nereye gidiyorsunuz çetelesini tutup sizi gözetliyor, kayınpederi kim oluyor da koşuyormuşsunuz onlar laf demezmiş de başkası nereye koşuyor dermiş diyorlar, komşunuz dışında sokaktaki kimse sizin nereye koştuğunuzla ilgilenmiyor, onlara hiçbir şey için hesap vermek, onların istediği gibi davranmak zorunda değilsiniz, ayda alemde bir görüşüp canınız sıkılacağına hiç görüşmeyin daha iyi, böyle insanlardan zarar gelir zira, kadının eşini veya kayınpederini de sokakta görünce size gözlerini dikmiş bakarken yakalarsanız çatın kaşınızı ters ters bakın gözlerini yere eğsinler, birinin nereye gittiğini, ne yaptığını, ne giydiğini, evine kimin girip çıktığını gözetleyip lafını yapmak ayıptır, bu yaşa kadar öğrenemedilerse daha da öğrenemezler, bildiğimiz dedikoducu bir aile bu.
Ben pek iyi niyet sezemedim bekar bi genç kız olsanız tamam da evli barklı kadına neden sürekli yok iftira yok dikkat et yok bilmem ne? desin...
Ben işkillenirdim ve görüşmezdim ister koşarım ister yürürüm kime ne? Bence bir daha o şekilde konuşursa konuşmasına müsade etmeyin nedendrekt namustan dem vuruyor ki?
Yolda koşanları kötü yola düşürmek için bekleyenler vardır boyle köşe başlarında...senin gibi koşan kızlarımızı görünce hemen alıştırırlar kötü yola...aman haa koşma kızım..kayınpeder de camdan bakıomus paso
Çık sporunu yap taytınıda giy onları umursamadığı görsünler, epey ruhunu bunaltmışlar sen mutlu olursan ailenizide mutlu edersinizKonuyu buraya tasimasam saf saf daha hala kötü niyetle dememiştir diye diye kendimi avunduracaktim ama dediğiniz gibi benim eşim bildikten sonra kimse karışamaz. Zaten eşimde pek karışmaz kendisi bana kızar kendini eve kapatma çok gez sabah sporuna çık bana bağlı kalıp beni de bunaltma der adam ama ben böyle insanlar yüzünden hergun çıkarsam laf olur söz olur iyice pskolojimi bozdular zaten gurbete geldim hiç alışamadım. Bu arada teyzenin eşi ve dede hakkında hiç böyle şeyler aklıma gelmedi ama doğru diyorsunuz beni dışarda görüp hanıma anlatması normal degil.
Şimdi bazı insanlar vardır ya hani nezaketleriyle ezerler insanı sorsan ya da dışarıdan baksan aaa ne kadar mütevazi bir insan dersin ama işin arka bahçesi başkadır ya da bazı insanlar tatlı dilleriyle giydirirler sana oysa daha sert mizaçlı biri bi şaka yapsa karşıdaki yanlış anlar gibi gibi örnekler...Eşimle konussammi acaba bu konuyu? Ama eşimin ailesine anlatması dan korkuyorum. Eş ailesi sonuçta ilerde fırsattan istifade yüzüme farklı şekilde vurabilerler ama eşimle de paylaşmak istiyorum
Konu sahibi genç ve bekar bir kardeşimiz olsaydı teyze konu sahibini değil apartmanda ..mahallede barindirmazdi ki!!Katılıyorum
Konu sahibesi genç ve bekar olsa bir nebze anlarım ama evli barklı kadına dikkat et kızım kötü yola alıştırırlar ne demek
3eenelik Evliyim canm sinirlerim bozul du ya buraya konu açmadan kötü niyetinden demiyor diye düşünüyorum hala. Çok saf bir kadına benziyor o niyetle dediğini anlasaydim eğer çok kötü bi tepki verirdim zatenKonu sahibi evli misiniz? Evli bir kadına böyle laflar söylenir mi ya ne kadar ayıp! Ben olsam o teyzeye öyle bir ağzının payını verirdim ki feleği şaşardı. Resmen size fahişe iması yapıyor terbiyesiz kadın.
Of sakın böyle Bı soru sorma.Yok canm bidaha uyarı yaparsa teyze neden surekli namus hakkında öğüt veriyorsun bana bı yalnisimi mi gördün diye sorucam
okuduğum en dogru yorum.Fuhuşa doğru koşuyor diye anlayabilirler
Bütün öğütler fuhuştan korumak üzerine çünkü
Sabah koşarak napıyor ne yapabilir hımm kötü yollu bu kız koşuyorsa hadi başına bir iş getirelim....
Yazık hayatının tüm gerçeği kötü yol kötü kadınlık... kaç yaşına gelmiş kadının beynini bunla yıkamışlar kendi hayatının gerçeğini söylüyor kıza aslında üzüldüm.
Yaşlanınca gerçekten entelektüel birikimi olmayan insanlar daha bir itici oluyor. Çünkü boşa harcanmış ve farkedilmemiş bir ömür görüyorsun bakınca adama kadına.
Düşünsene 70 yaşına bitki kadar bir faydayla ve zekayla gelmişsin kendini farketmemişsin ve sırf yaşın 70 diye sana saygı göstermek zorundalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?