Nane + Limontuzu Formülü ile Zayıflamak

sevgi liebe acaba durum ne merak ettim bende naneyi yoğutla yedim bugun valla çok güzel oldukaydirigubbakcemile3 sos gibi oldu süper ben çok sevdim bunu devam ettircem inş bende senin gibi güzel kilo veririm çünkü sen yağdan vermişssin bu süper bence kaydirigubbakcemile4 ben bide sandaloz sakızı kullanmaya başladım sirkeli su falan valla görcez bakalım nolcak haaa bide sabah limon suyu ve sarımsak yutuyorum bi tane sorada soğansuyu yapcam daha başlamadım kaydirigubbakcemile2 ona kilolara savaş açmış durumdayım kaydirigubbakcemile

kızlar valla ben onu bunu bilmem benim fena halde ağzım sulandı bu konudan klavya göl olacak hehehehh

bu nane limontuzu olayını bende denemek istiyorum ama limontozundan korktum yerine limon kullanmayı düşündüm bu akşam hemen denicem.

kızlar ben 35 yaşında 2 cocuk annesiyim veeee 172 boyunda 50 kiloyum nasılmı...okuyun ozaman...bekunis adında bir ilac laksofüt bu yanı wc den pek cıkamıyorsunuz ama tatlı tuzlu allah ne verdiyse yerim...ve selulit denen igrenc şeyide yok ediyor..benim 14yaşında ve 2 yaşında kızlarım var ama kimse inanmaz..bu ilacı ben tüm doktorlara sordum migde dahiliye genel cerah hepsine ve hepsinin cvp şu oldu kulan zararı yok sadece wc den cıkamazsın...kulanın sadece ilk 2 gün karın agrısı yapıyor sonra alışıyorsun.sabah kahvaltıdan sonra 2 ve akşam 1 veya 2..başarılar....ben 34 bedenim ve mutluyum kızım bile 38 beden...

kızlar ben 35 yaşında 2 cocuk annesiyim veeee 172 boyunda 50 kiloyum nasılmı...okuyun ozaman...bekunis adında bir ilac laksofüt bu yanı wc den pek cıkamıyorsunuz ama tatlı tuzlu allah ne verdiyse yerim...ve selulit denen igrenc şeyide yok ediyor..benim 14yaşında ve 2 yaşında kızlarım var ama kimse inanmaz..bu ilacı ben tüm doktorlara sordum migde dahiliye genel cerah hepsine ve hepsinin cvp şu oldu kulan zararı yok sadece wc den cıkamazsın...kulanın sadece ilk 2 gün karın agrısı yapıyor sonra alışıyorsun.sabah kahvaltıdan sonra 2 ve akşam 1 veya 2..başarılar....ben 34 bedenim ve mutluyum kızım bile 38 beden...

Evet ama bu bildigimiz mushil.Bende kabizlik sorunu ya$adigim zamanlarda aliyorum Türkiye'de iken.Ben haftada 2 tane aliyordum, tuvalete gitmekte kolaylik sagladigi dogru ama sizinki çok fazla degil mi? üstelik aldigim zamanlarda karnimda sürekli kramplar oluyordu.
Bu tip ilaçlarin bagirsak uzamasina ve ilerde kalin bagirsak kanserine sebeb oldugunu, mecbur kalinmadigi zamanlarda alinmamasi gerektigini söylemi$ti doktorum.
$imdi sizin yazinizi okuyunca çok $a$irdim.Peki ne zamandan beri sürekli devam ediyorsunuz bu ilaca? ¨Lütfen ukalalik olarak algilamayin, merakimdan soruyorum.ilacin içerigi hakkinda fazla bir bilgim yok, sadece kabizlik sorunu çektigim dönemde eczaneden bunu tavsiye etmi$lerdi.müshil oldugunu ordan biliyorum.
Bilgi verirseniz sevinirim, $imdiden te$ekkürler,,

tamam ama sinameke cok tehlıkeli.ben hamileyken bile doktorum bunu verdi ve bircok hamile arkadaşıma verdi doktorlar bunu cünkü tamamen bitkisel.bilirsin belki hamile iken cok kötü olur wc ye haftadsa bir falan cıkarsın.ben bi skıncasını görmüyorum bu ilacın ve cok tanıdıgım insanlar aldı.ben nerden ögrendim bu ilacı babam kalp hastası ve zayıflaması gerekiyordu doktor almanyada bu ilacı önerdi..bende kalp hastasıyım ve bi sorunum yok ben yıllardır kulanıyorum ayrıca ilacı almaya başladıgında ilk 2 4 gün kramp yapar ama sonra cok rahat wc yw cıkarsın..benden tavsiye budur..sonucta saglıgımıza bukadar dikkat edip önemsiyo olsak zaten diyet bile yapmamamız gerekir yanlışmı.

bu nane ve limonu 2 gecedir bir çay kaşığı olarak kullanıyorum zayıflamaya etkisi varmı bilemicem ama adet ağrılarını geçirdiği kesin benki ağrıdan duramazdım bu sefer hiç ağrım olmadı.:dance:

ne bulsak yiyoRuz içiyoRuz cayıflamak uğruna :) arkadaşlar limontuzu yerine limonun kendisini yesek naneyle zayıflatmazmı,naneyle birlikte limon yiyerek zayıflayan varmı varsa lütfen bilqi versin lütfen...

bu yöntem aklıma yattı bende azsonra başlayacağım bakalım sonuç nasıl olacak

merhaba ,bende bugün bu yönteme başladım.
sabah yemedim.öğleyin 2 tatlı kaşığı nane ve 1 çay kaşığı ezilmiş limon tuzu silme olarak, yedim
iştahı kesiyor sanırım,öğleyin fazla birşey yiyemedim.

inşallah sonuç alırım.denemediğim şey kalmıyor benimde.kaydirigubbakcemile4

bu yöntem aklıma yattı bende azsonra başlayacağım bakalım sonuç nasıl olacak

drydry merhaba.sen başladınmı bu yönteme.bilgi verirmisin.
başka yapan arkadaş yokmu acaba yaa.
ben 2 gündür yiyiyorum.iştah kesiyor.
yalnız kafam karıştı,nanenin faydalarında iştah açtığı söyleniyor.:uhm:

ya limontuzu yerine limon ysem naneyle zayıflatırmı :(:(:( arkdslar 1 haftada ne kadar kilo verdiniz nanelimonla lütfen cvp yazın yardımcı olun

ya limontuzu yerine limon ysem naneyle zayıflatırmı :(:(:( arkdslar 1 haftada ne kadar kilo verdiniz nanelimonla lütfen cvp yazın yardımcı olun

ben limonu sabahları aç karnına 1 bardak ılık suya yarım limon sıkıp içiyordum.bayaa tok tutuyordu.limonda olabilir herhalde.
limon tuzunu bende dün öğleyin ve bugün öğleyin içtim.midemde sorun olurmu diye korkuyorum.

günaydın arkadaşlar.a.s.ben pazartesiden beri naneyi yiyiyorum.gerçekten iştah falan kalmadı bende.çok az yemek yiyiyorum.daha önce hiç böyle iştahım kesilmemişti.limon tuzunu sadece öğlenleri azcık yutuyorum.bir hafta olsun bakalım o zaman tartı ne gösterecek merak ediyorum.kaydirigubbakcemile2

Bu akşamdan itibaren bende deneyecegım bunu hem ucuz hemde ıyı bır yönteme benzıyor serenaycım sen nasıl yaptın nasıl gelısmeler:uhm:

Kızlar nette araştırdım kuru naneyle ilgili bilgiler ;

Yaş ve kuru olarak her zaman kuIIanılan bir bitkidir. Vücut için çok çeşitli etkileri vardır.
Astım, bronşit, öksürük krizlerinde içilecek hafif nane çayı krizi hafifletir.
Sinirlerin kuvvetlenmesini korku ve heyecanı yenmeyi sağlar.
Sinir yorgunluğunu ve sinirsel kusmaları, beyin nezlesini hafifletmeyi, uykusuzluğu, kalp çarpıntısını gidermeye yarar.
Hazmı çok kolaylaştırır.
Yaş veya kuru halde salatalara, yemekler üzerine koyarak veya çay şeklinde İçerek alınır. Fazla miktarda alınmamalı, safrayı arttırarak bulantı yapabilir.
ALINTIDIR.

Limon tuzununda faydaları ;

Kireçlenmiş çaydanlık,su ısıtıcısına bir miktar limon tuzu ekleyip kaynatıyoruz,bir gün süreyle bekletiyoruz ve sonuç olarak kireçler yok oluyor.Bu yöntem sayesinde porçöz vb kimyasalları kullanmadan temizlik yapılmış oluyor.
-İçli köfteyi kaynattığınız suya koyarsanız dağılmasını engelleme görevi yapar aynı zamanda
-Arıları kış aylarında beslemek amacıyla yapılan keke uzun süre dayanıklı kalabilmesi için ve şekerlenmesini önlemek için katıştırılır
-Kimyada sitrik asit adıyla kullanılan tuz. birçok meyve ve sebzede serbest durumda veya potasyum, kalsiyum tuzu olarak bulunan, hafifçe mayalanmış limon suyunun kaynar durumdaki kalsiyum karbonatla işlenmesinden elde edilir. bu tuza limon asidi, limon tozu da denmektedir.
-Turşuya,zeytine ve reçellere bile konulabiliyor
ALINTIDIR!

Faydaları için bunlar yazıyor ama bence limon tuzu en çok kısıra yakışıyor. Sade olarak yenmesinin miğdeye zararı olabilir. Fazla limon bile miğdeye zararlıyken porçöz kadar etkili olan bişeyi fazla abartmayın bence. Ama nanenin iştah kapattığı bilinir hatta çok iştahlıyken dişinizi fırçalayın derler macundaki nane kokusu iştahı bastırsın diye. Bende rejim delisiyim aslında ama limon tuzunu denemeyi düşünmüyorum. Nane ise güzel bir fikir, mesela yoğurda bile karıştırılabilir :icecream:

bende az evvel yedim sadecekuru naneyi bir çay kaşığı.Tabi ki suyla birlkte.Limon tuzuna güvenemiyorum nedense biraz böyle denicem bakalım.bi sonuç göstermezse limontuzunu da devreye sokucam.Gelişmeleri yazacağım kızlar:)

Ben 3 gündür K-Fleks rejimi yapıyorum ama süt içemediğim için beraberinde 1 kase yoğurt yiyorum. bu akşam yoğurda 2 yemek kaşığından fazla nane ekledim ve yedim K_Fleks'den önce... Pskolojikmidir yoksa motivemmi iyidir yoksa nane mucizesimidir bilemiyorum ama gerçekden bu akşam hala acıkmadım. Bu süper bişey. Limon tuzunu kısırdan başka bişeye koymam ama bu nane işini tuttum ben. yerimseniben

Back
X