çok tşk ederim başta ben hatalıydım ama sonra büyük tepki verdiği için o hatalı benceUstune dusme bence, mesaj falan atma. Erkekler boyle seylerden cok etkilenmiyor. Haksiz isen ozur dilemelisin, o haksiz ise de hatasini anlayip telafi etmeye calismali. Cok kavga birbirinize saygiyi azaltir. Ciddi bir durum olmadigi surece kavga etmemenizi tavsiye ederim.
çok tşk ederim başta ben hatalıydım ama sonra büyük tepki verdiği için o hatalı bence
bu aralar çok sık kavga eder olduk doğru saygımız azaldı
gerçektende böyle mi yoksa sevmiyor bıktı mı bendenSize bir ders vermek istiyor olabilir..
Bir daha alınganlık etmeyin küsmeyin diye..
haklısınız çok üstün körü yazmışım buaralar eşimin ailesine gıcıklığımdan ve eşimin bu ara onlara iyice düşmesinden gergin gergin dolaşıyorum
sürekli sudan sebeplerden kavga ediyoruz bazı konularda bende hatalıyım en son ki kavgamız tartışmamız gereksiz alınganlığım konuşmayıp küsmem ...hep arardı uzamazdı konuşurduk şimdi çok sessiz bilemiyroum
evet bu araalar kavga çok ediyoruz nedense bende anlamış değilimevlilikte gurur olmaz. saygıyı azaltmamak adına akşam al karşına güzelce konuş. burda bize yazdığın gibi üzüldüğünü, böyle olmaması gerektiğini, konuşarak çözüme ulaşabileceğinizi anlat.
biz eşimle tartıştıktan sonra kim haklıydı kim haksızdı ayrımı yapmayız bazen ben ilk adımı atarım bazen o. olayları ciddileştirmeyin sonunu alamazsınız.
çok doğru katılıyorum aynen .ama bu sefer bu kadar kesip atması sessizliği şaşırttı beniSıkılmış aynı konulardan gönül almaktan demek..
Erkekler aileleriyle ilgili uzun süreli gerginliklere gelemiyorlar bence.
10 kavganın 8 i aile olunca bir yerden sonra laf anlatmaktan vazgeçmeyi tercih ediyorlar.
Ben onları yok saydıktan sonra kurtuldum bu sorundan.
Eşim selam söylediler dese bile tek yorumum ''Hmmm as. '' oluyordu.
Nasıllarmış bile demiyordum nasıl olduklarıyla ilgilenmiyordum.
Taktik değiştirmekte fayda var.
evet bu araalar kavga çok ediyoruz nedense bende anlamış değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?