Öncelikle şuan bir narsistten boşanmaya çalışıyorum.
Yaşadıklarına gelince; asla düzelmeyecek asla. Bir tür kişilik bozukluğu olduğundan ne ilacı var ne tedavisi. Bunu tutun aklınızda.
Kurbansınız şuan, felaket bir manipülasyon altındasınız belli ki. Ben intiharın eşiğindeydim uyandığımda. Sürekli suçlu sizsiniz, hatta yediğiniz dayak bile sizin yüzünüzden.
Bana da bir narsistle karşı karşıya olduğumu söyleyen psikoloğum oldu ve tek tavsiyesi "sessizce kaç" oldu.
Altını çizerek söylüyorum asla ama asla çocuk yapma. Ömür boyu tacizlerine maruz kalırsın yoksa. Benim çocuğum yok, olması için yapmadığı baskı kalmadı hatta aile, eş, dost kim varsa kullandı bunun için. Beni elinde tutup, kullanmak için çocuk istiyordu.
Konularım var burada. Bulamazsan etiketlerim.
Çare arıyorsun, tek çaresi hayatından sonsuza kadar çıkarmak ve ömür boyu asla iletişime geçmemen.
Neden insan kendine bunu yapar?
Ben aslinda sizin dusjncelerinizi merak ediyorum , neden kendinizden nefret ediyorsunuz ve bunlari yapiyorsunuz kendinize? Neden kendinize deger vermiyorsunuz?
Evi ayırdın mı kuzum, seni hatırlıyorum bende eş ailesinden senin gördüklerini gördüm noktayı koydum nasılsın iyi misin şimdiÖncelikle şuan bir narsistten boşanmaya çalışıyorum.
Yaşadıklarına gelince; asla düzelmeyecek asla. Bir tür kişilik bozukluğu olduğundan ne ilacı var ne tedavisi. Bunu tutun aklınızda.
Kurbansınız şuan, felaket bir manipülasyon altındasınız belli ki. Ben intiharın eşiğindeydim uyandığımda. Sürekli suçlu sizsiniz, hatta yediğiniz dayak bile sizin yüzünüzden.
Bana da bir narsistle karşı karşıya olduğumu söyleyen psikoloğum oldu ve tek tavsiyesi "sessizce kaç" oldu.
Altını çizerek söylüyorum asla ama asla çocuk yapma. Ömür boyu tacizlerine maruz kalırsın yoksa. Benim çocuğum yok, olması için yapmadığı baskı kalmadı hatta aile, eş, dost kim varsa kullandı bunun için. Beni elinde tutup, kullanmak için çocuk istiyordu.
Konularım var burada. Bulamazsan etiketlerim.
Çare arıyorsun, tek çaresi hayatından sonsuza kadar çıkarmak ve ömür boyu asla iletişime geçmemen.
Evet dava açıldı.Merhaba? actiniz mi davayi? Hakkinizda hayirlisi olsun. Cocugunuz olmamasina sevindim..
zaten terapi alan narsistlerin esleri olurmus genelde, iliskide yasadiklari sorunlardan vs, bize de onlarin narsist oldugunu soyleyenler psikologlarimiz oluyor iste...
konularina bakacagim...
Aklimi karistiran bir iyi bir kotu bir seviyo bir saygisiz umursamaz goruntusu, yani kafa bulandiriyo.
emin olamiyosun
Yaklaşık bir aydır baba evindeyim. Eşyalarımı alamadım o cehennemden.Evi ayırdın mı kuzum, seni hatırlıyorum bende eş ailesinden senin gördüklerini gördüm noktayı koydum nasılsın iyi misin şimdi
Sizi bu bencil evlilikte tutan şey tam olarak nedir?
Seviyor musunuz hala?
Olabilir.
Hepimiz birer öküzseveriz yadırgamıyorum.
Boşanamıyorsanız da, şiddete başvurabilen bir insanı baba yapmayın lütfen.
Tedaviye ikna etmeye çalışın.
Bir de kendinize yabancılaşmamak adına kendinizi ona göre şekillendirmediğinizden emin olun.
İş hayatına geri dönün, onu tanımadığınız zamanlara.
Belki ondan bağımsız mutlu olmanız mümkün olur.
Zamanla ona hiç ihtiyacınız kalmadığını görmenize yardımcı olur.
Çekişmeli dava mı açtın eşyalarını nasıl alamadın kıyafetlerini bile mi? Polis zoruyla gidip alsaydın eşyaları zaten neler istediğini söylersen avukat devlet yoluyla aldırtırYaklaşık bir aydır baba evindeyim. Eşyalarımı alamadım o cehennemden.
İyiyim çok şükür, tabi sarsıntılar ara sıra vuruyor. Atlatacağım inşallah.
eskisi gibi degilim kesinlikle, onsuz yasayamicak gibiydim bagimli gibiydim. Suanda az da olsa sevgi hissediyorum. bazen aramiz iyi oldugunda bana sarildiginda sevdigini soylediginde “acaba? Gercekten seviyomu “ diye icimden gecirdigim anlarda o az sevgiyi hissediyorum icimde.
ama ustunden cok gecmiyo bana hakaret etmesi, asagilamasi, insanlarin icinde rencide etmesi....
ozguvenim yerle bir, herseyden herkesten utaniyorum. Ozguvenim cok zedelendi. Bir de 2 seneye yakin calismayinca sosyal ortamlardan da uzaklastim, izole yasiyorum.
Gucumu geri kazanmam gerek, ama nasil.
Hayirlisi olsun insallah tek celsede bosanirsin..Evet dava açıldı.
Hayır seni sevmiyor. Sevgiyi kontrol etmek için kullanıyorlar. Dikkat et sana iyi davrandığı zamanlarda mutlaka bir çıkarı vardır.
İyi gözlemle.
"Seni boşanacağım" dediğimde intihar etmekle beni tehtid eden, ortalığı ayağa kaldıran hatta ailesini üzerime yürüten yaratık; baba evine döndüğümden beri bir kere bile aramadı, çabalamadı. Çünkü anladı oyuncak artık yok.
Bu yaratık benim ayaklarımı öperdi. Dışarıdan bakan bu adam sana deli gibi aşık derlerdi.
Kanma sakın.
Çekişmeli evet. Karşı taraf anlaşmalıya yanaşmadı.Çekişmeli dava mı açtın eşyalarını nasıl alamadın kıyafetlerini bile mi? Polis zoruyla gidip alsaydın eşyaları zaten neler istediğini söylersen avukat devlet yoluyla aldırtır
Narsist olduğundan eminseniz o evden çıkın.Hayirlisi olsun insallah tek celsede bosanirsin..
oyle diyorlar evet ama ben o anda ne icin sevgi gosterisi yaptigini anlayamiyorum, bence o modundaysa yapiyor degilse yapmiyor iste kendine gore hareket ediyo .
keyfi yerindeyse askim canim, degilse kizdiysa salak embesil oluyorum.
Peki neden cikmiyorsunuz? İki sene tedavi gormussunuz , calisan kadinmissiniz , neden bu eziyete katlanmaya devam ediyorsunuz?beni sevdigini dusunerek, inanarak ve ben de severek evlendim.
sonra bir an iyi bir an kotu halleri kafami bulandirdi, kendimde hata aradim hep cunku bana hep sen degis sen sunu yapma gor bak ben kufur ediyomuyum, gibi turlu seylerle geldi.
terapi gordum 2 sene. Hala arada gorusuyorum psikologla.
sonucunda hic bisey degismedi: hala hakaret ettigini saygisizligini soyledigimde bana sen de soyle soylesin herkesin hatasi var sen de onlari yapma o zaman diye uste cikabiliyor. Artik yemiyorum terk fark o. Zamanla o kadar sindim kalakaldim boyle.
kendimden nefret etmiyorum. Bilerek yapmadim bunu kendime. Biseye dustum cikamiyo Gibiyim...
Çekişmeli daha iyi senin durumunda çünkü anlaşmalı olacak gibi değil, o çekişmeli ile kendi ayağına sıkmış farkında değil, devlet kadının yanında, altınlarını bile yazdırsaydın, nafaka yazdır, haklarını koru, gurur yapma hatta manevi tazminat iste, çektiğin psikolojik şiddetin manevi tazminatını iste, hepsini avukatına söyle, uzun olacak ama kazanan sen olacaksın, şu durumunda kesinlikle manevi tazminat isteÇekişmeli evet. Karşı taraf anlaşmalıya yanaşmadı.
Evet, evden çıkarken alabildiklerim var sadece. Evin kilidini değiştirdiler ben çıkar çıkmaz.
Şimdi dava sürecinde nasıl alacağım bilmiyorum. Avukata yazdırdım eşyalarımı ama ne yapacağım bilmiyorum.
Peki neden cikmiyorsunuz? İki sene tedavi gormussunuz , calisan kadinmissiniz , neden bu eziyete katlanmaya devam ediyorsunuz?
Bosanmaktan mi korkuyorsunuz?
Narsist olduğundan eminseniz o evden çıkın.
Kafanız hala gelgitli.
Ya ömür boyu keyfini beklersiniz (ki narsistler eziyeti gittikçe arttırır, sonunda da aldatır.) ya da çat diye bitirir kendinizi iyileştirirsiniz.
Üzgünüm başka yolu yok.
Psikolojik olarak aşırı yıprandım diye ailem istedi anlaşmalı ama olmadı. Biliyordum zaten asla kabul etmeyeceklerini.Çekişmeli daha iyi senin durumunda çünkü anlaşmalı olacak gibi değil, o çekişmeli ile kendi ayağına sıkmış farkında değil, devlet kadının yanında, altınlarını bile yazdırsaydın, nafaka yazdır, haklarını koru, gurur yapma hatta manevi tazminat iste, çektiğin psikolojik şiddetin manevi tazminatını iste, hepsini avukatına söyle, uzun olacak ama kazanan sen olacaksın, şu durumunda kesinlikle manevi tazminat iste
Yakalayamazsın zaten. Sen onu bi terket bak bakalım senden hemen sonra (çok kısa sürede hem de) birini mi bulacak yoksa yas mı tutacak?emin gibiyim, aldatma durumu olmadi sanirim hic yakalamadim oyle bisey. Tanidan emin olmasamda gerildigi sinirlendigi anda beni kirdigindan eminim, hakaret kufur ettiginden, beni bazi konularda kisitladigindan eminim. Buyuklenici tavri ve benim dusuncelerime katilmiyosa beni asagiladigindan eminim. Kufur hakaret etse bile hakettin modundan, beni uzdugunu anlayamamasindan eminim. Bunlari hepsini bir araya getirince narsizm gibi bisey cikiyo ortaya.
Yakalayamazsın zaten. Sen onu bi terket bak bakalım senden hemen sonra (çok kısa sürede hem de) birini mi bulacak yoksa yas mı tutacak?
Çok üzülüyorum böyle kişilik bozukluğu olanların elinde olan kadınlara, hep yaşadıklarım aklıma geliyor. Rabbim tez vakitte kurtarsın sizi. Ben 1,2 senede kaçtım ama siz 5 senedir maruz kalıyorsunuz. Tahribatınız büyümeden kaçın o evden.
Bende öyle birinden boşanma aşamasındayım şuan anlattıklarının aynısı hatta fazlasını gördüm Allah çocuk nasip etmedi bana şimdi çok şükür diyorum sakin hataya düşme kaç kurtar kendini dirençli ol asla asla değişmiyorlar ve hep haklılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?