Narsist eşin pençesinde 5 sene

Içinde bulunduğunuz durumu anlamlandiramiyor olsanız, gözünüzü açmaya çalışalım, da her seyin zaten farkindasiniz.
Bu farkindalikla cocuk nasil dusundunuz, onu hiç anlamadım.
Bir yerden başlayın gerisi gelir.
Seven insan sevdiğine hakaret etmez, kırmaz, özgüvenini bitirmeye çalışacağına onu güçlendirmeye çalışır.
Bu adam sizi sevmiyor, bunu kabullenerek başlayabilirsiniz.

Defalarca benzer konular açtınız, eşinizin ne tür bir adam olduğunu bile bile çocuk sahibi olmak için uğraşmıssınız aylarca, ne akla hizmet?

Uzman yardımı da alıyordunuz, tek suçlu eşiniz değil sizin ilişkiniz de.

Sizinde adım atmaya cesaretiniz yok, suçu da her seferinde eşinize atıyorsunuz.

6 senedir birlikteyiz, 5 senedir evliyiz...
Umarim dogru yolu bulur guzel seyler yasar konusuruz bundan sonra..

Benim esim bir de dinine bagli, onun etkisi bence aldatmama olayi. Yoksa narsistlerde yayginmis aldatmak
İnşallah.
Benimki de öyleydi. Hatta baya baya dinciydiler. Benim ojeme makyajıma kadar kınarlardı ailesiyle.
Dinci diyorum çünkü gerçek dindarlar günahtan kaçar, bunlar gibi "dinci" ler ahlak ahkamı keserler ama bi bakmışsın halı altına neler süpürülmüş.
Güvenmeyin lütfen. Elimden gelse sizi alırım o evden zorla çıkarırım.

En tehlikeli en korkunç kişilik bozukluğu birçok seri katilin sahip olduğu. Bu spektrumun bi üstü zaten sosyopati ve psikopatlık. Burdaki temel sorun merhamet ve empati eksikliği ne yazık ki tedavisi imkansıza yakın. İnsallah bi an evvel siz de kurtulun ben de

O yüzden çektiklerinin tazminatını iste, boşanmada kusurlu taraf o olursa herşeyi alırsın, tabi ödeyebileceği kadar uçuk şeyler olmadan, avukatınla iletişimde ol avukatına güven, anlaşmalı olmaz olursa sen zararlı çıkardın hiç gurur yapma pişman olursun alabildiğini al, bende boşanmayı düşündüğüm için çok araştırdım, evliliğe ailesine müdahale ettirmesi bile kusurlu taraf yapmaya yeter onu hele psikolojik şiddeti

2.5 senede ben pes ettim ama ben bende kalmadım. 10 kilo verdim 2 yılda, psikolojim berbat, çok direndim çok savaştım çok acı çektim ama nafile düzelmiyor asla. Anlık sinirle hakaret,vurma,yalan,hiçbir sözünde durmama, hep haklı gibi görme kendini ilah sanıyor

Ohoooo katmer katmer ailesi bulaştı zaten.
Siz neden boşanmayı düşündünüz?
İstedim hakkım olan herşeyi. Eşyalarımı da o evden çıkarsam herşey güzel olacak.

Ozguven problemi olanlar narsistlere aşık olur. Bunu cocuklugunda yasadigin travmalar belirler ya da nasil bi annenin kucağına doğduğun. Insanlar cocukken nasil acılar yasadilarsa o acilari onlara tekrar yaşatabilecek karakterdeki insanlari görür görmez tanır ve onlara aşık olurlar. Geçmişinle ilgili ozguven problemi yaratan anilarina odaklanacak bir psikolog ile o anilara verdiğin tepkileri duzeltirsen o adami sevme girdabindan kurtulabilirsin.

Tamamen doğru, benim de annem narsistmiş yıllar sonra farkına vardım, narsist eşe beni çeken ve bağımlı kılan da annemde gördüğüm o tanıdık bildik sevgi modeliymiş. İçimizdeki o çocuğu iyileştirmeden yüz kere de boşanılsa yine bi narsist bulunuyormuş.

Ohoooo katmer katmer ailesi bulaştı zaten.
Siz neden boşanmayı düşündünüz?
İstedim hakkım olan herşeyi. Eşyalarımı da o evden çıkarsam herşey güzel olacak.
İnşallah avukatın iyidir, çünkü bu madde kesin ve net, evliliğine ailesini müdahale ettiren taraf kusurlu kabul ediliyor, bunun üstünde dur avukatına söyle, istediği kadar yalancı şahit tutsun, yalancı şahitlikte suç.
Benim konuma yazmıştın, eş annesi bana psikolojik şiddet uyguladı 1 sene, ruhumu ezdi, nankör senden Bi bok olmaz gibi hakaretler etti siğneye çektim ve en son insan değilsin dedi, tüm iletişimi koparttım birdaha görüşmeyeceğim ama eşim yanımda, o yüzden araştırdım, boşanmayacağım da inşallah herşey istediğin gibi olsun yeni hayatında seni hakeden bir erkek girer umarım

Bu adamlar ne olursa olsun yılan dilli yılan. Barışmak isterlerse karşına çıktığında kendini affettirmek için herşeyi yaparlar ve o kadar başarılarki sonunda kendini haksız bulursun ben ilk ay anladım sıkıntı olduğunu. Ama hem aşık hem evlendipim için bocalamıştım. Hadi düzelir diye dşye sabrettim yaşadıklarımın şoku da vardı. Son6nda bir sebeple terkettim üstüne 3 kere görüştüm ona ikna etme fırsatı verip kendime hakim oldum oyuna gelmedim yıldı kendiside zaten ben bu şekilde bitirebildim. Özgüven eksikliğimde hiç yoktu evliliğim boyunca kaybettimnkendi yaptı zaten şuan boşanıyorum ve kendi saygımı güvenimi kazanıyorum

Emsal kararları avukata göstersem ayıp mı olur diye çekiniyorum ya. Baya uzun yıllık avukat benimki, acayip sakin biri hatta bu yüzden tedirgin oluyorum. İnşallah bi bildiği vardır.
Aaa halletmene sevindim, hatırladım evet. Asla geri adım atma anlasınlar çizgilerini. Eşine de izin verme ama.
Allahım yuvanıza huzur versin, aşk, bereket versin inşallah. Çok teşekkür ederim

5 senedir narsist biri ile evlisiniz son 7 aydır çocuk yapma çalışması içindesiniz...

Sebep..
Delirmek için mi

Yapılabilecek bütün yorumlar yapıldı. Hemde sayfalarca...

Evet cünkü suçluluk duygusu baş etmek istemedikleri bir şey, bunun yerine suçu üstlerinden atıp kaçarak sizi sessizliği ve yokluğuyla cezalandırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…