beni sevdigini dusunerek, inanarak ve ben de severek evlendim.
sonra bir an iyi bir an kotu halleri kafami bulandirdi, kendimde hata aradim hep cunku bana hep sen degis sen sunu yapma gor bak ben kufur ediyomuyum, gibi turlu seylerle geldi.
terapi gordum 2 sene. Hala arada gorusuyorum psikologla.
sonucunda hic bisey degismedi: hala hakaret ettigini saygisizligini soyledigimde bana sen de soyle soylesin herkesin hatasi var sen de onlari yapma o zaman diye uste cikabiliyor. Artik yemiyorum terk fark o. Zamanla o kadar sindim kalakaldim boyle.
kendimden nefret etmiyorum. Bilerek yapmadim bunu kendime. Biseye dustum cikamiyo Gibiyim...
İnşallah.
6 senedir birlikteyiz, 5 senedir evliyiz...
Umarim dogru yolu bulur guzel seyler yasar konusuruz bundan sonra..
Benim esim bir de dinine bagli, onun etkisi bence aldatmama olayi. Yoksa narsistlerde yayginmis aldatmak
O yüzden çektiklerinin tazminatını iste, boşanmada kusurlu taraf o olursa herşeyi alırsın, tabi ödeyebileceği kadar uçuk şeyler olmadan, avukatınla iletişimde ol avukatına güven, anlaşmalı olmaz olursa sen zararlı çıkardın hiç gurur yapma pişman olursun alabildiğini al, bende boşanmayı düşündüğüm için çok araştırdım, evliliğe ailesine müdahale ettirmesi bile kusurlu taraf yapmaya yeter onu hele psikolojik şiddetiPsikolojik olarak aşırı yıprandım diye ailem istedi anlaşmalı ama olmadı. Biliyordum zaten asla kabul etmeyeceklerini.
Avukata herşeyi en mahrem ayrıntılarına kadar anlattım. Zaten öğrenci olduğum için maddi bir kaynağım yok, avukatım yazdı hepsini.
Sürsün, bana yaşattıkları yüzünden hala bazen kendi kendime dalıp gidiyorum. Saçma sapan şeylere ağlıyorum, o kadar çirkinleştim ki o şeytan benim ruhumla güzelliğimi çaldı.
Yeni hayatımı kurarken onlardan bedelini istiyorum.
Yalancı şahitleri var, inşallah kazanabilirim.
Ohoooo katmer katmer ailesi bulaştı zaten.O yüzden çektiklerinin tazminatını iste, boşanmada kusurlu taraf o olursa herşeyi alırsın, tabi ödeyebileceği kadar uçuk şeyler olmadan, avukatınla iletişimde ol avukatına güven, anlaşmalı olmaz olursa sen zararlı çıkardın hiç gurur yapma pişman olursun alabildiğini al, bende boşanmayı düşündüğüm için çok araştırdım, evliliğe ailesine müdahale ettirmesi bile kusurlu taraf yapmaya yeter onu hele psikolojik şiddeti
Tamamen doğru, benim de annem narsistmiş yıllar sonra farkına vardım, narsist eşe beni çeken ve bağımlı kılan da annemde gördüğüm o tanıdık bildik sevgi modeliymiş. İçimizdeki o çocuğu iyileştirmeden yüz kere de boşanılsa yine bi narsist bulunuyormuş.Ozguven problemi olanlar narsistlere aşık olur. Bunu cocuklugunda yasadigin travmalar belirler ya da nasil bi annenin kucağına doğduğun. Insanlar cocukken nasil acılar yasadilarsa o acilari onlara tekrar yaşatabilecek karakterdeki insanlari görür görmez tanır ve onlara aşık olurlar. Geçmişinle ilgili ozguven problemi yaratan anilarina odaklanacak bir psikolog ile o anilara verdiğin tepkileri duzeltirsen o adami sevme girdabindan kurtulabilirsin.
İnşallah avukatın iyidir, çünkü bu madde kesin ve net, evliliğine ailesini müdahale ettiren taraf kusurlu kabul ediliyor, bunun üstünde dur avukatına söyle, istediği kadar yalancı şahit tutsun, yalancı şahitlikte suç.Ohoooo katmer katmer ailesi bulaştı zaten.
Siz neden boşanmayı düşündünüz?
İstedim hakkım olan herşeyi. Eşyalarımı da o evden çıkarsam herşey güzel olacak.
Bu adamlar ne olursa olsun yılan dilli yılan. Barışmak isterlerse karşına çıktığında kendini affettirmek için herşeyi yaparlar ve o kadar başarılarki sonunda kendini haksız bulursun ben ilk ay anladım sıkıntı olduğunu. Ama hem aşık hem evlendipim için bocalamıştım. Hadi düzelir diye dşye sabrettim yaşadıklarımın şoku da vardı. Son6nda bir sebeple terkettim üstüne 3 kere görüştüm ona ikna etme fırsatı verip kendime hakim oldum oyuna gelmedim yıldı kendiside zaten ben bu şekilde bitirebildim. Özgüven eksikliğimde hiç yoktu evliliğim boyunca kaybettimnkendi yaptı zaten şuan boşanıyorum ve kendi saygımı güvenimi kazanıyorumOzguven problemi olanlar narsistlere aşık olur. Bunu cocuklugunda yasadigin travmalar belirler ya da nasil bi annenin kucağına doğduğun. Insanlar cocukken nasil acılar yasadilarsa o acilari onlara tekrar yaşatabilecek karakterdeki insanlari görür görmez tanır ve onlara aşık olurlar. Geçmişinle ilgili ozguven problemi yaratan anilarina odaklanacak bir psikolog ile o anilara verdiğin tepkileri duzeltirsen o adami sevme girdabindan kurtulabilirsin.
Emsal kararları avukata göstersem ayıp mı olur diye çekiniyorum ya. Baya uzun yıllık avukat benimki, acayip sakin biri hatta bu yüzden tedirgin oluyorum. İnşallah bi bildiği vardır.İnşallah avukatın iyidir, çünkü bu madde kesin ve net, evliliğine ailesini müdahale ettiren taraf kusurlu kabul ediliyor, bunun üstünde dur avukatına söyle, istediği kadar yalancı şahit tutsun, yalancı şahitlikte suç.
Benim konuma yazmıştın, eş annesi bana psikolojik şiddet uyguladı 1 sene, ruhumu ezdi, nankör senden Bi bok olmaz gibi hakaretler etti siğneye çektim ve en son insan değilsin dedi, tüm iletişimi koparttım birdaha görüşmeyeceğim ama eşim yanımda, o yüzden araştırdım, boşanmayacağım da inşallah herşey istediğin gibi olsun yeni hayatında seni hakeden bir erkek girer umarım
Yapılabilecek bütün yorumlar yapıldı. Hemde sayfalarca...Selam herkese..
Narsist esimle evleneli 5 sene olacak yakinda. Onun moduna gore devam eden bir iliskimiz var, bir an cok iyiyken biseye sinirlenip cok kotu olabilen bir yapida. Kufur ve hakaret etmedigi bir tartismamiz olmadi.
7-8 aydir cocuk istiyoruz o da olmadi, belkide hayirlisi bu sekilde. ki artik bende cocuk yapmanin cok yanlis oldugunu dusunuyorum.
Kendimi yeni dogmus bebekle hayal ettigimde bu evde cok daraliyorum, ve uzerime bir kara bulut cokuyor sanki. esimin bana bagirdigini biseye kizdigini hayal ettigimde, o bebegin de ustumde buyuk sorumluluk olarak yikildigini hissediyorum..
Var mi psikolojik siddet gorup ayrilan? narsist veya degil , saygisiz ve deger gormedigi iliskiyi bitirenler?
Kendine o degeri verip ayrilmak gerekiyor. ben hep gozumu kapadim olaylara, demin/dun / gecen iyiydi, aslinda seviyo, suanda sinirli, isleri yogun stresli, borcu var, ben kizdirdim, biraz daha rahat davransaydim, dirdir yapmasaydim, ben de bagirmasaydim vurmazdi, gibi gibi bahanelerle kendimi avuttum.
ama sonuc hep ayni, hic degismedi. onemli olan kendi, o anda oyle hissediyosa bana iyi davranir , ama biseye sinirlendiyse cani sikildiysa kotu davranir, hakettigimi dusunduyse kufur eder asagilar, hatta sarsar, koluma vurur.
sonrasinda bir pismanlikta hissetmez, benim duygularimin veya dusuncelerimin bir onemi yoktur gozunde.
isimi birakali 2 sene olacak neredeyse, onunla birlikte degistirdigim cok sey var kendimde. ve gittikce daha cok daha cok veriyorum, daha cok gidiyo benden. kendimi kaybetmek gibi birseye donusuyor..
yazmak icimi dokmek istedim sadece... yorumlariniz varsa belki yardimci olur..
Evet cünkü suçluluk duygusu baş etmek istemedikleri bir şey, bunun yerine suçu üstlerinden atıp kaçarak sizi sessizliği ve yokluğuyla cezalandırıyor.N nilaybltAtlantistebiranka birde benim eşim suçlu olduğunu anladığı zaman veya etrafımdan birine yanlış yaptığını anladığında kaçardı hep. Benden de öyle telefonları kapatır giderdi aptal gibi asla ulaşamazdım.Böyle huyları var mıydı sizlerinkininde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?