Narsist eşin pençesinde 5 sene

Ayrıldım pişman olmadım. Yine olsa yine ayrılırım.
Bence evlilik meselesinde şunu çözmemiz lazım. Hepimizin bir diğerimizd3n ayrı kıymetli bireyleriz. Illa evli olmak zorunda değiliz. Ama doğru adamı bulduysak tabi kaçırmayalım evlenelim

Bazen kaçardı bazen de ısrarla kabul etmeyip, gerekirse kavga ede ede yıldırırdı kendi dediğini kabul ettirirdi.

Neden Bosanip hayatına bakmıyorsun

Evet cünkü suçluluk duygusu baş etmek istemedikleri bir şey, bunun yerine suçu üstlerinden atıp kaçarak sizi sessizliği ve yokluğuyla cezalandırıyor.
Hay allahım garip varlıklar resmen ben zaten ne yaşadığımı bile bilmiyorumm onca insanın içinden gittim kimle evlendim tövbe ya

Kendim ve yakın iki arkadaşım var böyle boşanan. Üçümüz de çok mutluyuz pişman olan yok öyle söylym (Bu üçlüden ben ve bir ark tekrar evlendik ve evliliklerimiz ilkinin tam zıddı)

Sevmeyen saygı göstermeyen hakaret eden her adama da narsıst demek......
Olay sadece sevgisizlik kadar basit değil ne yazık ki, seviyor(muş) gibi yapıp her türlü gizli istismar yapmaları:/ bu yüzden kolay değil ayrılmak.. Bazen dünyanın en iyi kocaları bazense şeytan kadar acımasız. Kimyamızı bozuyorlar, yaşayan bilir uyanmak öyle zor ki..

Konu sahıbının eski konularını biliyorum, fikrim bu kendisiyle ve kocasıyla alakalı.

Kendim ve yakın iki arkadaşım var böyle boşanan. Üçümüz de çok mutluyuz pişman olan yok öyle söylym ☺ (Bu üçlüden ben ve bir ark tekrar evlendik ve evliliklerimiz ilkinin tam zıddı)
Allah biize de mutluluk nasip etsin inşallah. Zaten tam zıttı olursa kusursuz gibi birşey olur

Öyle oluyor gerçekten doğru seçim yapılırsa. Yastık değişir kader değişmez diyenler halt etmiş...
Böyle bir evlilikten çıkanlar bir daha nasıl güvenir bilmem ama zamanla göreceğiz inşallah. Şahsen şuan ömrümün sonuna kadar erkek görmek istemiyorumda.

kavga ettigimizde haksiz dahi olsa telefonunu kapama, donmeme huyu vardi eskiden ama evden gitmeden, Bir kez seyahatteyken de yapti bunu cezalandirma yontemi onlarin.

Sevmeyen saygı göstermeyen hakaret eden her adama da narsıst demek......

Sevmemek saygi gostermemek baska, benim anlattigim seyler cok baska. Madem konularimi biliyosunuz okumussunuz, anlamis olmanizi beklerdim.
psikologum anlattiklarimdan esimin narsist oldugunu soyledi.
empati eksikligi, merhamet eksikligi, kendini ustun gorme, kendinde hic bir zaman hic bir sorun olmayacagini dusunme gibi ozellikleri var.
sadece benimle degil diger insanlarla olan iliskileri de bu sekilde. Ben bosa yazmiyorum narsist diye

kavga ettigimizde haksiz dahi olsa telefonunu kapama, donmeme huyu vardi eskiden ama evden gitmeden, Bir kez seyahatteyken de yapti bunu cezalandirma yontemi onlarin.

Evet ben de narsistle birlikteyim 6 yıldır...en iyi ben anlarım..siz bakmayın narsist deyince eleştirenlere bunu ancak yaşayan bilir

Yani çocuğunuz da yok iken neden bu adamın bütün kötü davranışlarını çekiyorsunuz? Sizde mi kendinize değer vermiyorsunuz?
Benim ablam 3 çocukla 16 yıllık evliliğini bitirdi eşinin narsist olması yüzünden. Sonrasında çektiği zorluklara rağmen mutluydu en azından basında ne zaman neye kızıp hakaret edeceği belli olmayan bir adam yoktu..yapmayın bunu kendinize yol yakınken bırakın kurtulun

En az üç ayrı konunuza yorum yaptım.
Diğer arkadaşlar da aynı şekilde,
sayfalarca yazdık, çizdik, yol gösterdik.
Sizde harekete geçmek için en ufak bir çaba yok.
Ara ara burda konu açıp dertleniyorsunuz.
Durum açık, net, bu adamdan ayrılmanız şart.
Destek alabileceğiniz bir aileniz, arkadaşınız yok mu?
Gelip alsınlar sizi o evden,
aksi takdirde kazara hamile kalacaksınız,
işler hepten sarpa saracak.

Kocan seni sevmiyor Nilay, hepsi bu.

15 yasindayken benden üç yaş büyük bana hem psikolojik hem fiziksel şiddet uygulayan hem de sürekli aldatan biri vardı. Az görüştüğümüz için beni aldattiğını söylerdi arkadaşlarım,ailem ve öğretmenlerimle aram kötü olduğu için yalnızlıktan beni tek sevenin o olduğuna ikna etmiştim kendimi.Sizin durumunuzda böyle sanirim ailenizle aranız iyi olsa ya da sizi seven dostlarınız elinizde bir mesleğiniz olsa durmazdınız şimdiye kadar. Ben yaklasik 2 sene beraberlikten sonra ayrıldım. Dünya varmış dedim bir daha da bana öyle davranan birini hayatıma almadım. Yanlış iliskilerim oldu elbette ama neyi istemediğimi biliyordum. Su anda da bir iliskim var 4 seneye yaklastik ama beni üzerse giderim. Kimse benden değerli değil.
Kimse sizden de kiymetli değil. Bebek düşünmeyin hem siz mutsuz olursunuz hem bebeğe iyi bir hayat sağlayamazsınız hem de esiniz daha cok sinirlenir. Yapacak tek bir şey kalmış o da ayrılmak. Boşanın hicbir sey icin geç değil daha neleri cıkar karsiniza cok mutlu olacağınız zamanlar gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…