- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.525
- 548
- 27
- Konu Sahibi hayalim gercek oldu
-
Aslan burçları kırmızı çizgimdir,laf ettirmem.Narsist erkeği en iyi ben biliyorum ahahah az çekmedim aslan burcu erkekleri narsistir buna yakından şahit oldum ama anlayana işte okuduklarımız biyere kadar tecrübe gerekiyor sadece narsist insanlarla baş etmek İMKANSIZ bırakıp kaçmak gerekiyor yada bi hafıza kaybına uğramak falan ahahah
Bu genellemelerde dahil, tüm genellemeler yanlıştır. :)Cogumuz demisim zaten, istisnalar kaideyi bozmaz
Narsizim eskiden de varmis ancak bu kadar degilmis. Tanisi da kolay konulan birsey degil. Cunku bir narsisti tani icin bir uzmana goturmek mumkun degil. Cunku o kendini mukemmel goruyor ve hasta olan sen git diyor. Narsisizm evet en cok erkeklerde goruluyor.Bu konuda artik kitaplar ve arastirmalar var. Kadinlarda da goruluyor ancak yuzde 80 erkeklerde gorulme olasiligi fazla.Peki öyle olsun ne diyelim. Türkiyedeki erkeklerin yarısı narsist, kadınlarda görülmüyor hiç.
Ana babasinin agzina bakan sünepe kocalar icin de her gün konu aciliyor ama kimse bunlara yeni moda mi demiyor.Tutarsız cunku narsisizmin ozelliği bu bir dünya iyisi bir kötü...hala anlaşılamadı
Burda narsist konusunun 100 katı kadar kv ve görümce konusu açılıyor...Moda mı oldu demiyor ve inanıyorsunuz da narsist erkek dendiği zaman neden onune gelene yafta yapıstırmayın deniyor acaba...
Onune gelene bu etiket vurulmuyor...Kocasıyla gül gibi geçinip gidenler anlayamıyor ama neden bu konu acılınca ofke sacılıyor anlamış değilim...Bu kadın kocasına narsist demeye ve buraya konu açmaya meraklı değildir ve basit bişeyde de narsist demiyordur...Once anlamaya calıssanız okusanız biraz kurbanlar hakkında nasıl olur? Sadece size değil narsist deyince ofke sacanlara da soyluorum..
Ya burda kadınız birbirimize destek ve anlamak için değil mi burası? Ne demek populer kitap mı cıktı moda mı oldu? Kimse keyfine veya moda diye narsistlikten can cekişmiyor....Bıraksın efendim bosansın...oldu boşanır konuya da gerek yok ztn
Narsizim eskiden de varmis ancak bu kadar degilmis. Tanisi da kolay konulan birsey degil. Cunku bir narsisti tani icin bir uzmana goturmek mumkun degil. Cunku o kendini mukemmel goruyor ve hasta olan sen git diyor. Narsisizm evet en cok erkeklerde goruluyor.Bu konuda artik kitaplar ve arastirmalar var. Kadinlarda da goruluyor ancak yuzde 80 erkeklerde gorulme olasiligi fazla.
Uzman bile taniyi zor koyarken narsist ile evli de ilk baslarda karsisindaki kisinin narsist oldugunu bilemiyor, yoksa zaten evlenmez. Sarimsagin kokusunun sonradan cikmasi gibi sonradan anliyorsun. Ilk baslarda sana mukemmel bir iliski yasatiyor. Gercek yuzu zamanla ve yavas yavas cikiyor. Ani degisim olmadigi icin sorunun hep srnde oldugunu dusunuyorsun. Zaten o da oyle hissettiriyor. Ve ilk bastaki o mukemmel iliskiyi tekrar saglamak icin cabalayp cirpiniyorsun. Isin tuhaf tarafi bu kisi sadece evde narsist. Disaridaki herkese son derece yardimsever ve mukemmel rolu oynuyor. Anlayacagin karsinda cok mukemmel rol yapan, iyi oynayan bir insan var. Ve sen yasadigin sorunlari birileriyle paylastiginda kimse sana inanmiyor. Cunku o herkesin gozunde mukemmel. Sonunda sen sorunun srnde oldugunu dusundugun icin anlamlandiramiyorsun, o yuzden de kendini duzeltneye ugrasiyorsun bosanmak yerine.
Ayni kisi evde sana hakaret, kufur, begenmeme, asagilama uygularken disarida onun arkadaslariyla beraber bir yere gittiginizde seni onlarin yaninda sevgilere bogup mukemmel bir evliligi varmis gibi gosteriyor. Anlatmasi cok zor. Zaten narsistlerle evlilerin esas sorunu da bu, yasadiklarini anlatmasi cok zor. Deli desen deli degiller, oldukca kurnaz narsistler. Biliyor musun eski esim saatimi saklamisti. Ve bana bir gun boyu aratmisti. Nereye koydugumdan adim gibi emindim ama orada, butun evde aramadigim yer kalmadi. Ve sonunda 100 kere baktigim, bulanadigim ama koydugum yerde ertesi gun saatimi buldum. Ve beni bunamis olmakla, unutkan olmakla sucladi. Kedinin fare ile oynadigi gibi oynuyorlar seninle ve bundan da zevk duyuyorlar. Bu arada mukemmel babalar. Herkese mukemmeller, o yuzden sen de sorun sende diye dusunuyorsun. Evet kedinin fare ile oynadigi gibi oynuyor seninle. Bir gun senin ozguvenini alt ust ederken ertesi gun seni sevgi ve ilgiye boguyor. Anlamlandiramiyorsun. Ruh dengen alt ust oluyor. Bu gel gitler yuzunden de saglikli kararlar veremiyorsun.
Sana özet olarak İMKANSIZ diyeceğim vurgulayarak gerçekten İMKANSIZ kaçın ASLA DEĞİŞMEZLER NARSİSTLER katlanmaya çalışmayın üzüm üzüme baka baka kararır sizin özgüveninizi sarsar kendinizi iğrenç ve aptal hissedersniz ona aşık olduğunuzu düşündürtürler sizi hapsederler ve özgürsünüz yalanlarıyla uyutur kendileri gününü gün eder hatalarını söylediğinizde sizin yanlış olduğunu söyleyip kafayı yedirtirler sizde o kadar mutsuz özgüvensiz ve bitik hissedersinizki tek başınıza bişeyin altından kalkamayacağınızı düşünüp herşeyde ona sorup onu kurtarıcı olarak görürsünüz. KISACA KAFAYI YERSİNİZ bugün ne kadar çok narsist erkeklerle ilgili konu açıldıNarsist bir insanla yaşayıp Kültür seviyesi ne olursa olsun kendini hiçbirşey den anlamaz hissetmeyen, her olayda kendini suçlu sanmayan kısaca narsistin manipulasyonlarina gelmeyip oyunlarına kanmayan sağlıklı Psikolojisi ile mutlu yasayabilen varmı.
Bu narsist konularını gördükçe aklıma Blair Waldorf geliyor.''sadece bir mazoşist narsisti sevebilir'' demişti,konuları okudukça ne doğru demiş diyorum.Sizin kendinizle sorununuz mu var,neden sizi aşağı çeken insanlara muhtaç olduğunuzu düşünüyorsunuz ? İş arayın hemen terkedin bu adamı,hayata kaç kere geliyorsunuz da bir tanesini biri için mahvediyorsunuz ?
Ya biliyorum cok yazdim sana ama yorumlarina deger verdigim icin. Bazi yanlis bilinen seyler de var onu da duzeltmek istiyorum belki de senin araciliginla. Evet uzmanlara gore narsiszm artti, hem de cok. Eskiden bu kadar degilmis. Banu Alkan' da kadin narsistlerden bu arada. Adolf Hitler de erkek narsist.Polemiğe girmiyorum. Size de iyi akşamlar.
Ana babasinin agzina bakan sünepe kocalar icin de her gün konu aciliyor ama kimse bunlara yeni moda mi demiyor.
Var bunlar arkadas, bircok kadinin hayatinda var. Ille adami klinige yatirip rapor mu alacagiz anlamiyorum.
Ya benim şansızlığım ozaman tanıdığım tüm aslan kız/erkek hepsi kötü çıktı ahahah yani herşeyde burçla alakalı değil haklısınız :) ben çoğunlukla kötü olduğum burçlar hep aynıydı o yüzden çoğunlukla aslan ikizler teraziler gibi burçlarla anlaşamıyorum :) Ne güzel böyle birine denk gelmeniz umarım daimi mutlu olursunuz :) Narsistlerden kesinlikle uzak durulması gerekiliyor cidden ahiret ve dünya sınavını aynı anda yaşadım bizzat şükrediyorum eski sevgilimden kurtulduğuma ahahahAslan burçları kırmızı çizgimdir,laf ettirmem.
Benimki aslan burcu hayatımda görüp görebildiğim en naif insan, her kavgada sürekli beni sakinleştirir sürekli ilişkimizin iyi yönlerinden falan bahseder.. Bu burçlarla alakalı bir durum değil yapıyla alakalı bence kuzum :) narsist insanlar kendilerini çok iyi kamufle ediyor bir de. Çekilmez yani, içine girmeden ne olduğunu anlayamıyorsun.
Manipüle edilen kurbanın algıları bozuluyor...normal düşünemiyor...
Darısı başına kuzum benimYa benim şansızlığım ozaman tanıdığım tüm aslan kız/erkek hepsi kötü çıktı ahahah yani herşeyde burçla alakalı değil haklısınız :) ben çoğunlukla kötü olduğum burçlar hep aynıydı o yüzden çoğunlukla aslan ikizler teraziler gibi burçlarla anlaşamıyorum :) Ne güzel böyle birine denk gelmeniz umarım daimi mutlu olursunuz :) Narsistlerden kesinlikle uzak durulması gerekiliyor cidden ahiret ve dünya sınavını aynı anda yaşadım bizzat şükrediyorum eski sevgilimden kurtulduğuma ahahah
Bahane gibi geliyor bana,yanlış anlamayın.Bir insanın manipulasyonlarını başta anlamıyor olabilirsiniz,ama mutsuzluğu anlarsınız.''Bir gün beni aşağı çekiyor ertesi gün çok iyi'',bal gibi belli işte dengesizliği,böyle insanlarla neden ömür çürütmeye meraklı insanlar ?
İnsanlar biraz ''ben merkezci'' düşünmeli,mesela bu konuyu açan hanımlar.Canınızı mı sıkıyor,bırakın gitsin.Ne bu böyle onu nasıl idare ederim,böyle adamla nasıl yaşanılır,yaşamazsanız kafanıza mı sıkıyorlar,dünyaya onlar için mi geldiniz ?
O kadar ozguvenleri olsa basta kurban olmazlardı
Tamam bunu anlıyorum....Narsizim eskiden de varmis ancak bu kadar degilmis. Tanisi da kolay konulan birsey degil. Cunku bir narsisti tani icin bir uzmana goturmek mumkun degil. Cunku o kendini mukemmel goruyor ve hasta olan sen git diyor. Narsisizm evet en cok erkeklerde goruluyor.Bu konuda artik kitaplar ve arastirmalar var. Kadinlarda da goruluyor ancak yuzde 80 erkeklerde gorulme olasiligi fazla.
Uzman bile taniyi zor koyarken narsist ile evli de ilk baslarda karsisindaki kisinin narsist oldugunu bilemiyor, yoksa zaten evlenmez. Sarimsagin kokusunun sonradan cikmasi gibi sonradan anliyorsun. Ilk baslarda sana mukemmel bir iliski yasatiyor. Gercek yuzu zamanla ve yavas yavas cikiyor. Ani degisim olmadigi icin sorunun hep srnde oldugunu dusunuyorsun. Zaten o da oyle hissettiriyor. Ve ilk bastaki o mukemmel iliskiyi tekrar saglamak icin cabalayp cirpiniyorsun. Isin tuhaf tarafi bu kisi sadece evde narsist. Disaridaki herkese son derece yardimsever ve mukemmel rolu oynuyor. Anlayacagin karsinda cok mukemmel rol yapan, iyi oynayan bir insan var. Ve sen yasadigin sorunlari birileriyle paylastiginda kimse sana inanmiyor. Cunku o herkesin gozunde mukemmel. Sonunda sen sorunun srnde oldugunu dusundugun icin anlamlandiramiyorsun, o yuzden de kendini duzeltneye ugrasiyorsun bosanmak yerine.
Ayni kisi evde sana hakaret, kufur, begenmeme, asagilama uygularken disarida onun arkadaslariyla beraber bir yere gittiginizde seni onlarin yaninda sevgilere bogup mukemmel bir evliligi varmis gibi gosteriyor. Anlatmasi cok zor. Zaten narsistlerle evlilerin esas sorunu da bu, yasadiklarini anlatmasi cok zor. Deli desen deli degiller, oldukca kurnaz narsistler. Biliyor musun eski esim saatimi saklamisti. Ve bana bir gun boyu aratmisti. Nereye koydugumdan adim gibi emindim ama orada, butun evde aramadigim yer kalmadi. Ve sonunda 100 kere baktigim, bulanadigim ama koydugum yerde ertesi gun saatimi buldum. Ve beni bunamis olmakla, unutkan olmakla sucladi. Kedinin fare ile oynadigi gibi oynuyorlar seninle ve bundan da zevk duyuyorlar. Bu arada mukemmel babalar. Herkese mukemmeller, o yuzden sen de sorun sende diye dusunuyorsun. Evet kedinin fare ile oynadigi gibi oynuyor seninle. Bir gun senin ozguvenini alt ust ederken ertesi gun seni sevgi ve ilgiye boguyor. Anlamlandiramiyorsun. Ruh dengen alt ust oluyor. Bu gel gitler yuzunden de saglikli kararlar veremiyorsun.
Narsist diye bi şey yok zaten narsisist o.Narsist özellikler taşımakla narsist kişilik bozukluğu apayrı şeyler. 2.sine psikolog ve psikiyatrlar bile yüz yüze görüşmelerde dahi zor tanı koyuyor. Gidip psikologa eşlerini anlatmışlar onlarda narsist OLABİLİR o yönde özellikler gösteriyor demiştir. Bu narsist kişilik bozukluğuna sahip olmak demek değildir.
pekiBdv girişine bold büyük ve kırmızı harflerle “hayır kocanız ‘narsist’ değil sadece bencil ve sizi sevmiyor” yazmak istiyorum. Kocalarınızın size gaddarca davranıslarını legalize etmek için bahaneler aramayın.
İnanın tanımadığınıza çok sevindim okadar özgüveninizi bitirirlerki sonunda sinir krizi geçirip hastanede serum alırken bulursunuz kendinizi malesef aşırı derecede duygusuz ve benciller seviyorum ayağına yaklaşırlar ama sevmezler sadece heves onlarınki istediklerini alınca ilk bırakacağı kişi siz oluyorsunuz arkadaş diye yanında tuttukları kullandıklarıdır çok karşılaştım tecrübe edindim o yüzden biliyorum malesef geneli böyle şiddete meyilliler genellikle korkutmaya çalışırlar ve arkalarında herkesi toplarlar onlara yanlış yaptıklarını söylediğinizde manipüle edip kendi lehine çevirirler ve sizi küçük gösterirler herkesin karşısında sizi ezerlerki daha kolay itaat etmeniz için ona sadık kalıp onsuz hareket edemeyeceğinize inandırılar daha çok örnek veririm hem kendimden hemde başkalarının yaşadıklarından şanslısınızki iyi birine denk gelmişssiniz şimdi şükrediyorum tecrübe sahibi oldum ders aldım ve unuttum mutluyum kısaca önüme bakıyorum Allah herkesten uzak tutsun şu narsistleri :)Darısı başına kuzum benim ❤ daha güzelleri senin olsun..
Ben hiç narsist tanımadım, hep burada anlatıldığı kadarıyla biliyorum. Çok ben merkezci, kendini mükemmel gören, karısını sürekli ezen, psikolojik şiddet uygulayan kişilermiş sanırım. O ne öyle ya, eğer eski sevgilinde böyleyse kurtulduğunu şükretmelisin :)
Verilmiş sadakan varmış gerçekten, bu kadar kötü olduklarını bilmiyordum ya :/İnanın tanımadığınıza çok sevindim okadar özgüveninizi bitirirlerki sonunda sinir krizi geçirip hastanede serum alırken bulursunuz kendinizi malesef aşırı derecede duygusuz ve benciller seviyorum ayağına yaklaşırlar ama sevmezler sadece heves onlarınki istediklerini alınca ilk bırakacağı kişi siz oluyorsunuz arkadaş diye yanında tuttukları kullandıklarıdır çok karşılaştım tecrübe edindim o yüzden biliyorum malesef geneli böyle şiddete meyilliler genellikle korkutmaya çalışırlar ve arkalarında herkesi toplarlar onlara yanlış yaptıklarını söylediğinizde manipüle edip kendi lehine çevirirler ve sizi küçük gösterirler herkesin karşısında sizi ezerlerki daha kolay itaat etmeniz için ona sadık kalıp onsuz hareket edemeyeceğinize inandırılar daha çok örnek veririm hem kendimden hemde başkalarının yaşadıklarından şanslısınızki iyi birine denk gelmişssiniz şimdi şükrediyorum tecrübe sahibi oldum ders aldım ve unuttum mutluyum kısaca önüme bakıyorum Allah herkesten uzak tutsun şu narsistleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?