Eger ilk ya da ikinci cocuksa o yaslar artik cok normal, ama annemin torunu var ve olacak buna cok guluyorum :)Annenizin yasinda insanlar ilk cocugunu dunyaya getiriyolar. Ben gulunecek birsey goremedim. Hamilelikten dolayi farkli dusunuyo olabilirsiniz.
İnsallah ikiniz de saglikla kucaginiza alirsiniz yavrularinizi:)
Yani evet artik :) Dogurucam ya da dogurmicam diye bisey demedi ama 5 haftalikmis. Bi kardesin olsun istemez misin deyince kahkaha attim yani anne dedim benim bi cocugum olacak artik kardes mardes napiyim.Olan olmuş yapacak birşey yok :) yeni kardeşiniz hayırlı olsun :) yine de dalga geçmeyin o da üzülüyodur bu duruma
hakli olmadigimi yazmisim zaten, ben kendimi durduramiyorum sadece !Bana tavriniz abartı geldi veren Allah bu kadar alay edilmez kusura bakmayın ama sinirlenmekte bile haksizsiniz kime ne yani.
Yavas, yavas...Bu ne terbiyesizlik ya? Ne var 44te hamileyse millet 39-40inda bile evleniyor. Yok benim cocugumun eskileri veririmde bilmem ne. 44 yasinda dogurdu diye senin eskilerin mi layik oldu. Kendini durduramiyormuş. Anneni fazlasiyla kirmissindir. Espri dedigin bi kere , iki kere yapilir tadini kacirana kadar laf sokulup, alay etmek ne oluyor?
Su an bile o kadar saskinim ki gulmekten zar zor yaziyorum. Benim annem hamileymis, torun bekleyen annem resmen hamileymis, aglayayim mi guleyim mi bilemedim. Ogrendigimden beri gulmemi durduramiyorum, hatta su icerken kendimi tutamadim suyu puskurttum annem suratini asti. Ama napayim anneanne olmus ve olacak kadin cocuk bekliyo yani nasil gulmem? Ben de isteyerek yapmadim ki kizim diyo. Dikkatli olsaydin anne 44 yaşinda kadinsin ben mi ogreticem sana dedim, kendi dogurdugumun maskarasi olduk dedi.
Kendimi durduramiyorum, alayli alayli konusup laf sokuyorum surekli. Esim de kendini zor tutsa da kiziyor bana sen de anne olucaksin yazik gulme kadina diye ama, kayinvalidemlere de rezil olucaz ona mi yanayim, herkesten gelecek sacma sapan esprilere mi..
Tamam annem bayagi erken anne olmus, ablami 17 yasinda dogurmus yasi cok fazla yok ama 4.cocugu olacak bu yani dusundukce ne tepki versem kestiremiyorum.
Bu sabah 'tuh anne, simdi insanlar hangimizin bebegine hediye alacak sasirmislardir' deyince bana aniden cikisti. neyse bebek esyasi almayin hic, benim bebegiminkileri direk sana veririm giydirirsin zamanlama super deyince suratima kapadi telefonu.
Ya napiyim durduramiyorum kendimi niye bilmiyorum ama cok sinirliyim aslinda. Torun sevdikleri su zamanda nerden cikti yani? Hakli degilim soylediklerimde biliyorum ama tek bildigim cok sinirli oldugum. Siz o cocuga ne verebilirsiniz yani elim ayagim titriyor gercekten!
Madem boyle bi sey yaptilar, anneme nasi destek olucam gonlunu alicam? Anne kiz iki hamile yanyana oturucaz resmen bundan sonra ya saka gibi.
Ya haklisiniz benim takildigim yasi degil zaten onu sadece belirttim, beni sinir eden torunu olmus yani artik ben de hamileyim.yapmayın yahu 44 yaş genç bir yaş.kadın erken anne olduğu için torun sahibi olacak yaşta olabilir, ama çevrenize bakın 44 yaşında kucağında bebekle gezen anneler var ve hiç anormal görünmüyorlar,hayırlı sağlıklı bir evlat olur inşallah ,annenizin üzerine gitmeyin bence.kadın zaten stres altındadır.
Yavas, yavas...
Yeni evli degil, tek cocuk degilim o yuzden tepki gosteriyorum, yani? Hakliyim demiyorum ama benim tepkilerim su an bu yonde. Ben de nasi destek olucam diye sormusum zaten..
Annem ultra saglikli bi kadin degil. Babam zaten 55'i kafadan gecmis. Abim yarin bi gun evlenip gidecek asla bakmaz, bu durumda ablamla bana guveniyor aslinda. Ama ben de bakmam yani ablam bakarsa bilmem.Çok kırıcı davranmissiniz. Ne gerek var eskileri veririm vs laflarına. Siz hamileyken hormonlar falan her şeye üzülürsünüz de o kadın Üzülmez mi?
Ayrıca başta 60 falan diyeceksin sandım. 44 yaş ne ki? İnsanlar 40 yaşında evleniyor artık.
Gidin Özür dileyin. Dilinize hakim olarak. Anneniz size güvenip çocuk dünyaya getirmiyordur sanırım. Sizi bağlayan bir durum da yok ortada.
Gec yasta hamile kaldi diye degil torunu oldugu icin tepkim. Cocugu yapmayi akil ettilerse iyi bi doktoru da bulsunlar, ben ikimiz icin de saglikli bi dogum diliyorum tesekkur ederim.25 yaşında anne olan kadınla 44 yaşında anne olan kadın aynı mizahi seviyede benim için. Neden geç yaşlarda hamile kalınca rezil olunuyor? 44 yaşında hala sevişiyor olmak ayıp olduğu için mi? Neyse bence şu an en önemlisi anneniz için iyi bir doktor bulmak. 40 yaş üzeri doğumlar bebek ve anne için riskli. Sağlıklı bir doğum olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?