Nası destek olucam

Çok sevimli ya, ikiniz de sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım:)
İçten bir özür halleder bence..
Ne biliyim aklim almiyor yani :)) Gercekten daha tuhaf bi duruma dusemezdim gercekten cok guluyorum :) İnsallah, yani madem oldu bi kere oyleyse saglikla dogsun. :)

Merak etmeyin, size nasıl başkası bakmadıysa kardeşinize de anneniz bakar.
Ultra sağlıklı olmak gerekmiyor bebek bakmak için. Dediginiz gibi olsa, bir çok kadın anne olamazdı.
Belli ilk cocugunuzdur henüz kucağınıza almadığınız için bazi seyleri anlamiyor ve bilmiyor olabilirsiniz.
Alay edilecek bir şey değil inanin. Bunu da annesi 41 yaşında doğum yapmış biri olarak söylüyorum. Kardeşine aram 19 yaş. Hiçte bir şey olmadı. 29 olsaydı da olmazdı.
Dünyaya getirip getirmemek annenizin kararı. Ama kadına da yaptığınız bu muamele haksızlık.

Ya haklisiniz benim takildigim yasi degil zaten onu sadece belirttim, beni sinir eden torunu olmus yani artik ben de hamileyim.
Tesekkur ederim haklisiniz.

kayınpederimin öz teyzesi kendisinden bir kaç yaş küçük ismiyle hitab eder hatta ,ananesi annesinden daha sonra doğum yapmış,üstelikte 70 sene evvel.o zamanlarda insanlar daha çevre ne der diye düşünürler üstelik.sanırım oda beklenmedik bir zamanda gelen bir bebek olduğu için nasıl olucak diye tasalanmışlar ailecek ama annelerinin yaşlılığında annesine en çok destek olan çocuk o olmuş.ve çok akıllı becerikli hayran olduğum bir kadın kendisi.

Gec yasta hamile kaldi diye degil torunu oldugu icin tepkim. Cocugu yapmayi akil ettilerse iyi bi doktoru da bulsunlar, ben ikimiz icin de saglikli bi dogum diliyorum tesekkur ederim.
Kasten bilerek ve isteyerek mi hamile kalmış? Kaza olma ihtimali aklınıza geldi mi hiç? Çocuk yapmayı akıl ettilerse falan çirkin şeyler bunlar. Ben yerinizde olsam bebek ve annem için endişelenirim. Yaş frkı çok olduğu için kardeşimin geleceği konusunda planlar falan yaparım. Bırakında torunu varken çocuk yaptı yorumunu komuşular dedikodu seven uzak akrabalar falan yapsın.

Haklisiniz tesekkurler

Annenize destek olun üzmeyin kadını olan olmuş artık
Başkaları kınarsa da annenizi destekleyin
Bakın eşiniz bile size abartiyorsun demiş hadi oda dalga geçseydi annenizle daha mı iyi olurdu

Bu arada şimdi geldi aklıma. Annemle teyzesinin arası 40 gün. Tamam eski nesil falan diyeceksiniz ama ayıp falan degil. Ki o zaman daha çok sey ayıptı :)

Gayet ana kız hamile hamile gezmisler sonunda da 40 gün arayla doğum yapmışlar.

Nasil oldu anne dedim baban prezervatif kullanmayi sevmiyor kizim dedi. Boyle de yuzgoz olduk yani anne kiz. Sormam hataydi kabul ediyorum.
Annem ve cocuk icin tabii ki endiseleniyorum, ama sagliklari icin. Bebegin gelecegini kendi annesi dusunsun, ben kendi cocugumun gelecegini planlarim.
Tesekkurler yorumunuz icin.

Torunu olacak diye doguramaz mı? Annesi belli babası belli kim kime neden rezil olsun çok kıskançsınız Allah annenize sabır versin birde eşinizide güldürüyorsunuz yazık
Evet kiskancim maalesef bunu kabul ediyorum. Esim gulmuyor bu arada hatta bana kiziyor tutuyor o kendini.
Benim de kayinvalidem hamile olsa ben de icten ice gulerim.

Bence de gülünecek bişey yok, 44 yaş da çok geç değil, Allah uzun ömür versin annenize bakar büyütür çocuğunu inşallah.
Annem zamanında 'bu ay geciktim, hamileysem elalem ne der bu yaştan sonra' demişti de çok kızmıştım. Ne var yatakta mutlular derler dedim
Her ikiniz de sağlıcakla evlatlarınıza kavuşursunuz inşallah. Annenizi üzmeyin.

Yani ayip dedigimden degil de :) Cok tuhafima gidiyor acikcasi. annemi lohusa yataginda hayal edemiyorum. :)

Annenize destek olun üzmeyin kadını olan olmuş artık
Başkaları kınarsa da annenizi destekleyin
Bakın eşiniz bile size abartiyorsun demiş hadi oda dalga geçseydi annenizle daha mı iyi olurdu
Zaten aile icinde kalinca kizip soylensem de baskasi laf etse alnini karislarim baskasina pabuc birakmam. Nasi alisicam onu bilmiyorum.

Canim seni cok iyi anliyorum ben de annemin hamile oldugunu ogrendigimde evlenmistim 25 yasindaydim herkes benden beklerken o hamile kaldi. Senin gibi millet ne der kayinvalidemler bana güler falan diye krizler gecirdim resmen... ama noldu suan 2.5 yasinda bir erkek kardesim 1 yasinda da bir kizim var... iyiki doğmuş gercekten... millet ne dediyse dedi kayinvalidemler güldü mu anneme evet ama zerre umrumda , umrumuzda degil . Allah ona bi hayat vermis korunmaya ragmen hamile kalmis aldirsa miydi millet ne der diye allahin verdigine mi kiysaydik. Suan o evin neşesi annem genclesti adeta ben evlendim ayrildim evden kardeslerim okumak icin ayrildi iyi oldu anlayacagin... bi sey daha soyleyeyim mi annemi goren keske bizde cesaret edebilsek diyo... annen de senin gibi hamile ve ustelik senden cok daha hassas lutfen artik gülüp Dalga gecerek uzme o da bi can taşıyor. Ve ustelik yaptigi cok ayip bir seymis gibi mahcup sen ona destek ol... senin kanin canin onun sayesinde kırma anneni uzme... allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bebeklerinizi...

Yani evet artik :) Dogurucam ya da dogurmicam diye bisey demedi ama 5 haftalikmis. Bi kardesin olsun istemez misin deyince kahkaha attim yani anne dedim benim bi cocugum olacak artik kardes mardes napiyim.

Gec yasta hamile kaldi diye degil torunu oldugu icin tepkim. Cocugu yapmayi akil ettilerse iyi bi doktoru da bulsunlar, ben ikimiz icin de saglikli bi dogum diliyorum tesekkur ederim.
Su kurdugunuz cumlelere bi bakin. Bencede anneniz iyi bir doktor bulsa cok iyi olur. Zira sizin dogum cok iyi gecmemis anlasilan. Acaba dogum esnasinda beyninize oksijen gitmedi mi?

44 yaş büyük değil diyorsunuz da oldukça riskli bir yaş dönemi.45 yaşında doğum yapacak bu kadın.Allah muhafaza birsürü risk getiriyor o yaş.Artık kadınların 40 yasında evlenmesi de bu riski önlemiyor malesef.
Annene gülmek yerine ikisinin de sağlık durumunu düşünmen çok önemli.Aldırma gibi birşey düşünmüyorsa-ki bence kesinlikle cinayet- gülmek yerine can yoldaşı olmanı dilerim.İkinize de sağlıklı doğumlar

H
Su kurdugunuz cumlelere bi bakin. Bencede anneniz iyi bir doktor bulsa cok iyi olur. Zira sizin dogum cok iyi gecmemis anlasilan. Acaba dogum esnasinda beyninize oksijen gitmedi mi?
ay sen bin yaşa aynısını diyecektim !!üvey annesine böyle demez insan ya ilerde kardeşi mi daha güzel kendi çocuğumu derdine bile düşersin
Yazık annene

Canim bu arada annen fakultede yaptirsin gebelik takiplerini. Cunku riskli bi gebelik olabilir fakultelerin riskli gebeliklere bakan prof. Ve uzmanlari var. Aklinizda bulunsun annem oyle yapmisti...

Daha dogurmadim hamilelik takvimimden gorulecegi uzere, sanirim sizin beyninize cok oksijen gitmemis... Kendi kurdugunuz cumlelere once siz bakin iyi geceler :)

44 yaş çok büyük bi yaş değil kesinlikle ama o yaşta tabikide hamilelik riskli olabilir ama o yaşta ki kadınlar kaç tane evlat yetiştirmiş üstelik torunlarını özenle büyütüyorlar
Anneniz ablaniza abinize size muhtaç olmadan çocuğunu büyütür merak etmeyin koskoca kadın sonuçta sizden bilgilidir her yönüyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…