Nası destek olucam

Iste, yasamayan ne bilsin. Anlamissiniz beni sagolun. Kimse kusura bakmasin horon tepemem burada tabi ki tepkili olucam. Dogduktan sonra kardestir der severiz ama su an hic mutlu degilim !
Aldir kesinlikle demedim, kendi kararidir ne yapacagi. Annemse destek olmak zorundayim ama nasil iste. Tesekkurler :)

Bence asil onun gulmesi lazim yani anlatamiyorum ki durumu su an :)) Tabi ki cok riskli ve tansiyonu sekeri vs var zaten. Mutlu olmasam da kizsam da o benim annem sonucta, artik en iyi hastane doktor neresiyse gitmeleri lazim.

Daha dogurmadim hamilelik takvimimden gorulecegi uzere, sanirim sizin beyninize cok oksijen gitmemis... Kendi kurdugunuz cumlelere once siz bakin iyi geceler :)

Konu sahibi canim, senin dogurmandan bahsetmiyo colin annen seni dogururken diyor

Sen dikkatli oku nolur bizim yazdiklarimizida dikkate al... bak elalem ne der diyodun ya elalem biziz hepimiz annene destek çıktık. Sen de bi kendine gel artik...
Ayrica dogum sancini cekmeye baslayinca annenin kiymetini cok coook daha iyi anlarsin...

Benim temennim de o, muhtac olmadan buyutsun. Ama bunun gelecegi var. Dogacak cocugun okulu 22 yasinda bitirip evlenmesi cocuk yapmasi lazim ki o cocuk da zor zamaninda mutlu aninda anne baba gorsun aramasin.

Daha dogurmadim hamilelik takvimimden gorulecegi uzere, sanirim sizin beyninize cok oksijen gitmemis... Kendi kurdugunuz cumlelere once siz bakin iyi geceler :)
Senin çocuğundan bahsetmemiski
Sen doğarken oksijen gitmemiş yazmış anladığım kadarı ile

Sizin dogum derse benim dogurmam anlamina gelir, annenizin dogumu demesi lazimdi. Once onu ogrensin.
Sagligi icin yardim isterse hep buradayim ama manevi bisey beklemesin benden. Ben artik kendi cocugumdayim.
O sancida arayacagim ilk insan o olcak biliyorum.

Ama ben dalga gecmedim annemi uzmedim kendi kendime yasadim krizimi olayi kabullenince de annem icin korkmaya basladim ona vir sey olursa diye... bak sen hamilesin nasil etkilendin bundan dimi annen de oyle hat safhada yasiyor suan bu durumu...
Su hayatta en son incitmen gereken insan annen... bu senin ilk bebegin belli dogunca anlarsin annen seni nasil büyütmüş.

H

ay sen bin yaşa aynısını diyecektim !!üvey annesine böyle demez insan ya ilerde kardeşi mi daha güzel kendi çocuğumu derdine bile düşersin
Yazık annene
Ben kendi cocugumla kardes bile olsa kimseyi kiyaslamam, cunku her anneye en guzeli kendi evladidir. Ayrica uzakta yasayip fazla gorusmeyecegimiz icin kiyaslama geregi duymam.
İyi geceler :))

Ben sizi çok iyi anladım ben de aynı tepkileri verirdim hem gülerdim hem kabullenemezdim heralde biliyoruz o yaşta da çocuk yapanlar var ama beklenmedik bi durum olduğu için kadın torun beklerken falan ne bilim garip geliyo ister istemez ama olan olmuş yani esprisini de yapardım durmadan tutamazdım kendimi :)

Evet bu konuda modern falan olamiyorum, derdiniz nedir?
Gayet egitimli bi insanim merak etmeyin. Torunu olacak insanin boynuna sarilip ne guzel beraber doguracagiz annecigim tebrikler diyemiyorum diye mi egitimsizim?

Neden kötü tarafindan bakiyosunuz konu sahibi annesine haksizlik yapmis gibi anneyle bebek yaristiracak gibi onlar esprisi yani biz aile icinde yapariz bu esprileri ne varki gelinler arasinda bile hemen sen de doğurdun altınlar bölünecek diye şaka bunlar samimiyetten yoksa biri kardesi biri bebegi nasıl kiyaslasin ikisi de kanı canı yani

valla herkes sana yüklenmiş ama bence sende haklısın gülmen abest evet ama olan olmuş artık
benimde benimle aynı yaşta halam var babaannem gelinleriyle yarışmış diye çok kınamıştım onu ama dünya hali oluyo işte bide erken evlenmekten kaynaklanıyo tabi
bu arada ben 36 yaşındayım ve cocğum yok anneni kıskandım doğrusu maşalahh subanalahh yinede
inşalah ikinizinde sağlıklı ve hayırlı bir bebeği olur :)

Bence sen fazlasiyla bencilsin neyse senin amacin nasil destek olurum degilmis suan itibariyle anlamis bulunuyorum bosa yazmisim. Sen kendine destek aradin burda oda olmadi tutmadi yani...
Annenin bebisi sana benzemesin ablasi

bu hayatta başına öyle öyle sorunlar belalar gelir ki annenin hamileliğini mumla ararsın.Allaha şükret ve büyük konuşma dalga da geçme kadınla annen o annen

Bence sen fazlasiyla bencilsin neyse senin amacin nasil destek olurum degilmis suan itibariyle anlamis bulunuyorum bosa yazmisim. Sen kendine destek aradin burda oda olmadi tutmadi yani...
Annenin bebisi sana benzemesin ablasi
Ben kusursuz cok iyi bi insanim yazmis miyim konuya? Karakter analizine bayiliyoruz kk'da :))
İnanmayabilirsiniz ama nasıl ofkemi atar destek olurum derdindeyim Buradaki insanlar bana destek olsa ne olur, karsi ciksa ne olur, kendime destek arasam arkadaslarima esime giderim :)
Bana benzerse annemin isi var, ama kendi dusen aglamaz o da onun sorunu

Konuya espriye yaklaşmanızı normal buluyorum ben, ama bir tık üzerine çıktığınızda annenizi rencide etmiş oluyorsunuz. Buna biraz dikkat edin

Tam siz bebek sahibi olacağınız anda annenizin sizden başrolü kapmasını içerlemenizi normal buluyorum ben.
Tam ondan anne olarak destek beklediğiniz anda o size yardımcı olamayacak. Zamanlama iyi olmamış diyebilirim sanırım.

Her ne kadar burada beylik sözler etsenizde, kıyamayacaksanız annenize, kardeşinize ben buna eminim.
Deşarj olun burada ok. ama annenizi kırmayın. Madem dünyaya gelecek bu çocuk bari huzurla geçirsin oda bu süreci.

Bu arada kadın, doğurganlığını kaybetmediği sürece bebek yapabilir evet. Ama ilerisi için ebeveynlerin yaşları ilerledikçe o çocuk için zorlu bir süreç olmasıda muhtemel, bunuda inkar edemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…