Iste, yasamayan ne bilsin. Anlamissiniz beni sagolun. Kimse kusura bakmasin horon tepemem burada tabi ki tepkili olucam. Dogduktan sonra kardestir der severiz ama su an hic mutlu degilim !Canim seni cok iyi anliyorum ben de annemin hamile oldugunu ogrendigimde evlenmistim 25 yasindaydim herkes benden beklerken o hamile kaldi. Senin gibi millet ne der kayinvalidemler bana güler falan diye krizler gecirdim resmen... ama noldu suan 2.5 yasinda bir erkek kardesim 1 yasinda da bir kizim var... iyiki doğmuş gercekten... millet ne dediyse dedi kayinvalidemler güldü mu anneme evet ama zerre umrumda , umrumuzda degil . Allah ona bi hayat vermis korunmaya ragmen hamile kalmis aldirsa miydi millet ne der diye allahin verdigine mi kiysaydik. Suan o evin neşesi annem genclesti adeta ben evlendim ayrildim evden kardeslerim okumak icin ayrildi iyi oldu anlayacagin... bi sey daha soyleyeyim mi annemi goren keske bizde cesaret edebilsek diyo... annen de senin gibi hamile ve ustelik senden cok daha hassas lutfen artik gülüp Dalga gecerek uzme o da bi can taşıyor. Ve ustelik yaptigi cok ayip bir seymis gibi mahcup sen ona destek ol... senin kanin canin onun sayesinde kırma anneni uzme... allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bebeklerinizi...
Bence asil onun gulmesi lazim yani anlatamiyorum ki durumu su an :)) Tabi ki cok riskli ve tansiyonu sekeri vs var zaten. Mutlu olmasam da kizsam da o benim annem sonucta, artik en iyi hastane doktor neresiyse gitmeleri lazim.44 yaş büyük değil diyorsunuz da oldukça riskli bir yaş dönemi.45 yaşında doğum yapacak bu kadın.Allah muhafaza birsürü risk getiriyor o yaş.Artık kadınların 40 yasında evlenmesi de bu riski önlemiyor malesef.
Annene gülmek yerine ikisinin de sağlık durumunu düşünmen çok önemli.Aldırma gibi birşey düşünmüyorsa-ki bence kesinlikle cinayet- gülmek yerine can yoldaşı olmanı dilerim.İkinize de sağlıklı doğumlar
Daha dogurmadim hamilelik takvimimden gorulecegi uzere, sanirim sizin beyninize cok oksijen gitmemis... Kendi kurdugunuz cumlelere once siz bakin iyi geceler :)
Benim temennim de o, muhtac olmadan buyutsun. Ama bunun gelecegi var. Dogacak cocugun okulu 22 yasinda bitirip evlenmesi cocuk yapmasi lazim ki o cocuk da zor zamaninda mutlu aninda anne baba gorsun aramasin.44 yaş çok büyük bi yaş değil kesinlikle ama o yaşta tabikide hamilelik riskli olabilir ama o yaşta ki kadınlar kaç tane evlat yetiştirmiş üstelik torunlarını özenle büyütüyorlar
Anneniz ablaniza abinize size muhtaç olmadan çocuğunu büyütür merak etmeyin koskoca kadın sonuçta sizden bilgilidir her yönüyle
Senin çocuğundan bahsetmemiskiDaha dogurmadim hamilelik takvimimden gorulecegi uzere, sanirim sizin beyninize cok oksijen gitmemis... Kendi kurdugunuz cumlelere once siz bakin iyi geceler :)
Aynı yorumu yapmışızKonu sahibi canim, senin dogurmandan bahsetmiyo colin annen seni dogururken diyor
Sizin dogum derse benim dogurmam anlamina gelir, annenizin dogumu demesi lazimdi. Once onu ogrensin.Konu sahibi canim, senin dogurmandan bahsetmiyo colin annen seni dogururken diyor
Sen dikkatli oku nolur bizim yazdiklarimizida dikkate al... bak elalem ne der diyodun ya elalem biziz hepimiz annene destek çıktık. Sen de bi kendine gel artik...
Ayrica dogum sancini cekmeye baslayinca annenin kiymetini cok coook daha iyi anlarsin...
Iste, yasamayan ne bilsin. Anlamissiniz beni sagolun. Kimse kusura bakmasin horon tepemem burada tabi ki tepkili olucam. Dogduktan sonra kardestir der severiz ama su an hic mutlu degilim !
Aldir kesinlikle demedim, kendi kararidir ne yapacagi. Annemse destek olmak zorundayim ama nasil iste. Tesekkurler :)
Ben kendi cocugumla kardes bile olsa kimseyi kiyaslamam, cunku her anneye en guzeli kendi evladidir. Ayrica uzakta yasayip fazla gorusmeyecegimiz icin kiyaslama geregi duymam.H
ay sen bin yaşa aynısını diyecektim !!üvey annesine böyle demez insan ya ilerde kardeşi mi daha güzel kendi çocuğumu derdine bile düşersin
Yazık annene
Evet bu konuda modern falan olamiyorum, derdiniz nedir?elalem ne der o yaşta çocuk mu yapılır diyenleri duydukça örümcek kafalardan ve bağnaz düşüncelerden resmen bunalıyorum artık ne zaman değişecek modernleşecek bu ülkede ki kafalar.Eğitim şartttt
Bu yorumu görünce eli belinde bi hanım gördüm sankihanım hanım kendini gel.
valla herkes sana yüklenmiş ama bence sende haklısın gülmen abest evet ama olan olmuş artıkIste, yasamayan ne bilsin. Anlamissiniz beni sagolun. Kimse kusura bakmasin horon tepemem burada tabi ki tepkili olucam. Dogduktan sonra kardestir der severiz ama su an hic mutlu degilim !
Aldir kesinlikle demedim, kendi kararidir ne yapacagi. Annemse destek olmak zorundayim ama nasil iste. Tesekkurler :)
Sizin dogum derse benim dogurmam anlamina gelir, annenizin dogumu demesi lazimdi. Once onu ogrensin.
Sagligi icin yardim isterse hep buradayim ama manevi bisey beklemesin benden. Ben artik kendi cocugumdayim.
O sancida arayacagim ilk insan o olcak biliyorum.
Ben kusursuz cok iyi bi insanim yazmis miyim konuya? Karakter analizine bayiliyoruz kk'da :))Bence sen fazlasiyla bencilsin neyse senin amacin nasil destek olurum degilmis suan itibariyle anlamis bulunuyorum bosa yazmisim. Sen kendine destek aradin burda oda olmadi tutmadi yani...
Annenin bebisi sana benzemesin ablasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?