iyi de pembesu, genç yaşta anne-baba olanların garantisi mi var?
44 yaşı resmen toprağa gömdünüz.
hayır bir de şu var, hep düşünürüm, başıma bir şey gelse, evladıma annem babam baksın isterim, ya da kv.
o zaman bunu da dememek gerek, sonuçta ne verebilirler ki, nasıl bakabilirler ki değil mi?
Güncellemenizi şimdi okudum.Guncellememi okumamissiniz sanirim?
Valla okuyunca ben sana uyuz oldum kusura bakma bunda anormal bişiy görmedim ben veren Allah dalga geçmek istememek ne haddine ?Su an bile o kadar saskinim ki gulmekten zar zor yaziyorum. Benim annem hamileymis, torun bekleyen annem resmen hamileymis, aglayayim mi guleyim mi bilemedim. Ogrendigimden beri gulmemi durduramiyorum, hatta su icerken kendimi tutamadim suyu puskurttum annem suratini asti. Ama napayim anneanne olmus ve olacak kadin cocuk bekliyo yani nasil gulmem? Ben de isteyerek yapmadim ki kizim diyo. Dikkatli olsaydin anne 44 yaşinda kadinsin ben mi ogreticem sana dedim, kendi dogurdugumun maskarasi olduk dedi.
Kendimi durduramiyorum, alayli alayli konusup laf sokuyorum surekli. Esim de kendini zor tutsa da kiziyor bana sen de anne olucaksin yazik gulme kadina diye ama, kayinvalidemlere de rezil olucaz ona mi yanayim, herkesten gelecek sacma sapan esprilere mi..
Tamam annem bayagi erken anne olmus, ablami 17 yasinda dogurmus yasi cok fazla yok ama 4.cocugu olacak bu yani dusundukce ne tepki versem kestiremiyorum.
Bu sabah 'tuh anne, simdi insanlar hangimizin bebegine hediye alacak sasirmislardir' deyince bana aniden cikisti. neyse bebek esyasi almayin hic, benim bebegiminkileri direk sana veririm giydirirsin zamanlama super deyince suratima kapadi telefonu.
Ya napiyim durduramiyorum kendimi niye bilmiyorum ama cok sinirliyim aslinda. Torun sevdikleri su zamanda nerden cikti yani? Hakli degilim soylediklerimde biliyorum ama tek bildigim cok sinirli oldugum. Siz o cocuga ne verebilirsiniz yani elim ayagim titriyor gercekten!
Madem boyle bi sey yaptilar, anneme nasi destek olucam gonlunu alicam? Anne kiz iki hamile yanyana oturucaz resmen bundan sonra ya saka gibi.
Guncel: Ogle tatilinde annemi arayip ozur diledim. Abarttigimi ama elimde olmadigini soyledim. İstedigin kadar destek olurum ozur dilerim anne dedim biraz agladik beraber. Seni biliyorum kizim kardesine kiyamazsin cocukken de boyle ofkeliydin sonra gider en sevdigin oyuncaklarini dizerdin ablana arkadaslarina dedi. Bana bisey olsa hem ogluna can yoldasi hem sana deyince daha cok agladim. O benim annem her seyden cok seviyorum onu, hala saskinim ve kirginim ama annem sonucta. Sonra gulduk beraber cunku biraz komik oldugunu o da kabul etti. Bugun evine gidicem konusucaz. Insallah affetmistir beni. Ama hala yeni cocuk fikrine isinamadim acikcasi.
Abimle ablam da pek sevinmemis ama ablam cocuklari cok sever, beraber bakariz annemle demis.
Guncellememi okumamissiniz sanirim?
Kesinlikle Katılıyorum benim kızım öyle yapsa bana saçını başını yolardim herhalde ne demek anne ile dalga geçmek nedense bende çok sinirlendimSonradan duzenleme yapip annenin gonlunu aldigini ilave etmissin ama beni ikna etmedi hic.. Demek bu acayip tepkileri yadirgamadan, yanlışlığını farketmeden verebilecek birisiniz..
44 yaş buyuk degil bile.. Ha kaldi ki buyuk olsun, bu kadar haddi aşmak olmaz.. Bi saskinlik olur,belki bi iki espri döner ama alay nedir?
Bence kendinizi iyi bi sorgulayin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?