Nası destek olucam

her yorumda çok gülüyorum da çok gülüyorum yazmışsın.
çok abartı bir tavır bu.
ne var gülünecek.
hoşuna gitmemiş olabilir,endişelerin olabilir vs.
gülmek verilebilecek en son tepki.
olmuş bir kere olan artık.
geri kalan anne babanın bileceği şey.
gülmek yerine mantık çerçevesinde endişelerini tatlılıkla dile getirebilirdin.

son zamanlarda burada insanların acımasızca yargılanmasına çok kızıyorum ama sizin tepkileriniz gerçekten itici. bunun hakkında çok şey geldi aklıma ama yorum yapmayacağım.

nasıl destek olurum demişsiniz o konuda fikir vereyim.
ben olsam en müsait zamanda annemi alır karşıma konuşurum. hamileliğin etkisi ve bir anlık şokla saçma sapan konuştuğumu, içinde bulunulan durumun çok sık yaşanmayan bir şey olduğu için bu kadar şaşırdığımı söylerim.
meselenin iyi taraflarına odaklanırım. beraber çocuk büyütmek, her şeyi birlikte yapmak anne-kız olarak sizin için özel bir deneyim olur.
sonuçta o sizin anneniz, siz de inşallah yakında anne olacaksınız ve ne zorluklarla büyüttüğünüz evladınız sizi kırsa da üzse de onu bağrınıza basacaksınız. anne olunca annenizin kıymetini daha iyi anlıyorsunuz.

Sinirden soktan ve saskinliktan guldugumu belirtmek isterim, takdir edersiniz ki cok da alisilmis bi durum degil anne kizin hamile gezmesi. Ayrica daha cok yeni bi durum bi turlu aklim almiyor. Ben anneme asla aldir ya da aldirma demedim tamamen ona kalmis bisey.

Annem halasından 1 ay küçük.Halamın torunuyla küçük kızı aynı yaşta.ben nişanlıyken öğrendik ki annem hamile ama düştü bebek.Olabilecek şeyler. hayat bu hiç bir zaman asla demeyin.

Kazara hamile kalmaya bende inanmazdım kendim spiralle kalana dek.yaşayarak inanmak daha feci benden demesi.

Velevki isteyerek yapsın kime ne?
Kocayla ilişkiyede ayıp günah diyecekler nerdeyse. Dışardan birine desek bize neresiyle güler kim bilir.Bırakalım milletin orasının derdini.

Bence anneniz çok kırılmıştır .zaten hamile olmanın şoku birde destek alamamak ne zor.Daha fazla üzmeden gönlünü alın.
Sizin doğumda yardım edebilir daha yeniymiş.Anneler fedakardır kendi doğumuna dek yardım edecektir üstüne gitmeyin derim.

Biraz daha anlayışlı olmaya çalış ve empati kur. Senin doğumun yaklaşmış hamilelik psikolojisinden anlıyor olman gerek. Karşındaki annen de olsa artık senden benden bir farkı yok bence. Üstelik yaşı da bana göre normal kuzenim 2. Bebeğini o yaşlarda aldı kucağına. Ne verebilir ki demişsin. Ne anlamda söyledin anlamadim. 20 yaşında doğurup sokağa atan nice kadınlar var bakamayacak olsa size de bakamazdi. Doğuracak mi bilmiyorum demişsin belki sen kendi çocuğundan gormeyecegin Hayri minik kardesinden goreceksin. Ben napar im artık kardeşi demişsin bu da çok düşüncesiz geldi bana diyorum ki keşke annemin de olsaymiş birkaç çocuğu kardesten öte birsey mi var? kayinvalidene rezil olacaksın sanma ki bunu kınayan insansa rezil olan kendidir. Senin bebeğinin eskileri veririm demen de ayrı bir incelikmis lutfetmissin:-( Annenin gönlünü almak istersen önce bu kaba davranışlarından vazgeç. insanların başına neler neler geliyor sen buna mi daha tuhaf ne olacak diyorsun sana yuklenmek için konuşmadım umarım dikkate alırsın.

Guncellememi okumamissiniz sanirim?

44 yaş genç bir yaş.. gayet normal birşey. yaşın ilerlediği için garip geliyor sana.

Annenizi arayıp özür dilemeniz iyi olmuş. Lütfen artık dalga geçmeyi bırakın ve birbirinize destek olun. Ayıp birşey yapmamış ki anneniz dalga geçmek niye. Kabullenmekte biraz zorlanmış olabilirsiniz ama dalga geçme hakkınız asla yok. Nolmuş yani 44 yaşında hamile kalmışsa. zararın neresinden dönerseniz kârdır, annenize destek olun lütfen.

44 yaş genç sayılacak bir yaş.
Karar tamamen anne babanızın..
Sizde anne olacaksınız Nasıl olurda annenizi anlamaz hala millet ne der derdine düşersiniz.
Tek çocuğum ben üniversiteye gittiğimde bile keşke dedim annem hamile kalsa da onlar tek kalmasa evimize neşe gelse.
Şimdi bende sizin gibi olsam sevinirdim. Destek olur ve çevreden gelen tepkilere aynen şunu derdim ANNEM DAHA ÇOK GENÇ BİZİ ERKEN DOĞURMUŞ, millet onun yaşında menopoza giriyor benim annem hala taş gibi hatun der gurur duyardım.
Allah bir insan dünyaya getirmek istemiş buna kimsenin müdahale etmesine Hakkı yok.
MERAK ETMEYİN İKİNİZİN BEBEGİNE DE HEDİYELER GELİR..
Anneniz TAŞ GİBİ HATUNMUŞ helal olsun babanıza da..
Sizi de dünyaya gelecek çocuğunuzdan ve kardeşinizden ötürü tebrik ederim..
Hiç kardeşiniz olmasaydı o Zaman kardeşe mardeşe ne gerek var demezdiniz.
Birde kıskanmayın sizin bebeğinizde sevilecek arka planda kalmaz!!!

Annem 39 40 yasindayken ben de 21 felan bigun gittigim de annem belim cok agriyo demisti:) bende doktora gitsene dedim 4 aylik hamileyim demezmi hic unutmuyorum o ani agzimdan cikan tek cumle aldirsaydin nasil dediysem artik.sizi anliyabiliyorum bian sok oluyo insan ustelik kardesimle aralarinda 3 ay vardi oda hamileydi.sonra alisiyo insan.

iyi de pembesu, genç yaşta anne-baba olanların garantisi mi var?
44 yaşı resmen toprağa gömdünüz.

hayır bir de şu var, hep düşünürüm, başıma bir şey gelse, evladıma annem babam baksın isterim, ya da kv.

o zaman bunu da dememek gerek, sonuçta ne verebilirler ki, nasıl bakabilirler ki değil mi?

Neden kv nlere rezil oluyormuşsunuz. 44 yaşında anne olunabilinir. Allahın bi bildiği var. Nasipmiş demek. Ben hala neden güldüğünüzü anlamadım.

Benim annemde hamile kalmıştı. Yengem hamileyken. Yengem o uzun diliyle demediğini bırakmadı. Üzdü annemi. Yok bana mı gelcekler sana mı gelcekler. Yok bu yaşta utanmıcan mı? Sana ne be kadın. Allah vermiş işte otur kapa çeneni. Annem dayanamadı aldırdı. Kadın kahır çeke çeke gitti. Yengem olacak cadaloz da kına yaktı bir yerine. Halaaa nefret akıyor içimden. Annemi üzdüğü için. Ben öteki tarafda nasıl hesap vericem derdi rahmetlim.

Başta büyük saçmalamışsınız ama neyse ki aklınız başınıza gelmiş. Hele "siz o çocuğa ne verebilirsiniz" kısmına çok şaşırdım. Emin ol sana ne verdilerse şu andaki tecrübeleriyle çok daha fazlasını verirler. Hatta bırak ne verebilirsiniz ki demeyi bence annenin yanında biraz staj gör. Bu arada neden kayınvalidenlere rezil olacağınızı düşündün anlamadım. Hamile kalma utanılacak bir şey mi? Tam tersi göğsünüzü gerin bence. Ayrıca şunu söyleyeyim benim büyük teyzemin oğlu, küçük teyzemden bir yaş büyük. Harika bir ilişkileri var.

Su kurdugunuz cumlelere bi bakin. Bencede anneniz iyi bir doktor bulsa cok iyi olur. Zira sizin dogum cok iyi gecmemis anlasilan. Acaba dogum esnasinda beyninize oksijen gitmedi mi?
tam ben yazıcaktım ki yorumunu gördüm, bu kadar katılamazdım yani.

konu sahibi anneme nasıl destek olurum vs vs dierek açmış konuyu ama destek hikaye yani şu sözler herşeyi anlatıo aslında.
sanki çocuk sahibi olurken izin alıcaklardı kızlarından

umarım muhtaç da olmazlar böyle bir yaklaşıma...

baba evlada bir bağ bağışlarmış, evlat babaya bir salkım üzümü çok görürmüş vesselam...

kendinizi tutamıyorsanız annenizden biraz uzak durun da kadını daha fazla incitmeyin. zor bir durum ama allah öyle münasip görmüş, bize yorum yapmak düşmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…