Nası destek olucam

44 yaşta ne varmış Allah aşkına?
Konu sahibi ne verecek 44 yaşında o bebeğe demiş ama komik ötesi bir şey bu.
Çocuğunuz olduğunda annelere ,kv lere baktırınca ne veriyorsa sizin çocuğunuza ona da onu verecektir.
Ayrıca bu kadar dalga geçmenin anlamı ne?
Sizin de 44 yaşınıza geldiğinizde hamile kalmayacağınız malum mu oldu?

Önemli olan sizin , eşinizin , kv vs ne düşündüğü değil .Babanızın ne düşündüğü ve isteyip istemediği . Annenize destek olacak kişi babanızdan başkası değil .

Çok bencilce davranıyorsunuz. Gayet normal bir durum. Benim annemde 44 yaşında diyorum ikimiz beraber yapalım beraber büyürler ne güzel ben isterim ama annem istemiyor. Bence çok güzel çok cahil kalmışssınız siz. Milletin lafına annenizi kırıyorsanız.

Benim babaannemle halamda 3 tane çocukta birlikte doğurmuşlar aralarında ay farkı var sadece annenizin yaşı da genç :)

Annenizin yasinda olup hala cocugu olmayip ugrasan kadinlar varken Annenizin evlatlari oldugu halde Rabbimin yine ona bir evlat vermesinde Rabbimin bildigi vardir,,Artik annenize daha fazla birsey söylemeyin..

burada herkes yine aa cınım çok normal dese de ben sizi çok iyi anlıyorum..
banada herkes kıskanç demişiti ama bu işin kıskançlıkla alakası yok.
herşeyin bi zamanı var ve 44 daha önce çocuğu olmuş bi kadın için kesinlikle gereksiz bir yaş... gereksiz heyecan..

babamın da çocuğu olacak ve bana normal gelmiyor. torunuyla çocuğu aynı yaşta olacak..
herşeyden önce o çocuğun toplantısına giderken bile dedesi gibi gözükecek en basiti bu..
evlendiğini bile göremeyecek muhtemelen..
kaliteli hayat sunamayacak.

he düşmez kalkmaz bir Allah orası ayrı mesele ama önlem almayıp yaşayıp kötü sonuçlarla karşılaşınca da kader demek saçma ötesi..

anlıyorum sizi ve haklısınız bence.

İstemeden mi olmuş ?
Olabiliyor tabi bazen. .
Annem 26 da son vermiş gebelik işine ..
Ben 25 daha yok ..
Nasip kısmet bu işler. .
Yeni kardeşin hayırlı uğurlu gelsin inşallah. .

Bence annen dogurmali o çocuğu. HHayırlı bir evlat sahibi olmuş olur belki.
İnsan kardeşi için bböyle bir tepkiyi nasılverir aanlayamıyorum.
Bencillik degil hhastalık sizinki.

benim eşimi kv 45 yaşında doğurmuş.. ahhh iyi ki doğurmuş sırf bunun için bile sevebilirim kendisini..
eşim ailede en kısası. diyorlar:
neden aile sen en kısasın??
eşim de diyor ki :
ben 45 yaşın ürünüyüm enerji bu kadar kalmış

ablasının durumu iyi değil eşi işsiz ikinci çocuğa hamileymiş. kızıyor işte eşim. sonra abisi diyor ki :
yaşları büyük 2. olması normal.
eşim de ama abi annem beni 45 de doğurmuş onun eşi de işe girseydi de öyle çocuk düşünselerdi diye. kaynım da
herkes babam mı annem mi o yaşta çocuk yapabilsin
bildiğin şimdi bize eğlence oluyor.. çok takılmayın derim.. sağlıkla doğar inş..

senin yerinde olmayı o kadar çok istersimki benım annem çok hasta ve artık doktorlar umut kalmadığını söyluyorlar nasıl bir acıdır bu ALLAH ım göstermesin...Keşke keşke benimde annem iyi olsaydı degil 1 tane 10 tane çocuk dogrusaydı bu yaşında

Annemin arkadaşı var doğumu yaklaşınca annen gelir yardım eder dediler

O da kızarıp bozarıp gelemez onun da bebeği olacak dedi

Îki yetişkin üni mezunu çocuğu bir de küçük çıcuğu varken 4. Doğurdu

Arada ziyarete gelirlerdi o çocukların kendî akranı dayıları ile oynamadı çok Hoştu 25 yıllık hikaye bu tabii

Annemin de var kendinden küçük halası

Siz hani 20 yıl sonra kim ilgilenir diye düşünseniz haklısınız da tavrınız öyle değil gibi anneniz sizden rol çalmış gibi hissediyorsunuz

Öyle yorumlar görüyorum ki sasiriyorum
Konu sahibi annesi kardeşini aldirsa mutlu olcacak nerdeyse.
Yok torunu oluyormuş, yok yasliymis, yok kaliteli hayat sunamazmis.
Annesini kardeşini sevmeyen bu insanlar genç yaşta anne olup kaliteli hayat sunan insanlar nasilda kendilerinden eminler daha iyi anne olabileceklerinden sasiyorum.
Bence bu konuyu kapatın yoksa kıskançlığıniz nefrete ddönecek. Aldığınız yyorumların sebebini sizinkadar anne olma hakkına sahip anneniz ve doğmamış kardeşiniz oolarak goreceksiniz

Beraber büyüteceksiniz yavrularınızı , yapacak bişey yok

sende hamilesin yazık annene çok üzüldüm
senin tepkin ona ne kadar ağırdır
olabilir yadırgama hiç bi zaman allah sınamadan bırakmaz
annenden özür dile insanların heleki dış kapıdan olan insanların ağzına laf veren bu tavrınla sen olursun
yediremiyorsan görüşmessin

Biraz anlayış yahu!! ne varmış yani insan 44 yaşında anne olamazmı?
İnsanlar 44 yaşında bebek sahibi olabilmek için dünyanın parasını harcıyorlar. Siz resmen gelecek kardeşinizi kıskanır gibisiniz bence annenize köstek olamak yerine destek olun derim ...

Morelim bozuk tu surat 5 karış geziyorum ki son cumlene sesli güldüm :)

Yorumuma gelince annen ne düşünüyor o önemli bakacak enerji si varmı
Sağlığı nasıl maddi durumları ve en önemlisi istemesi

Bence annene uygun bir zamanda git ilk tepkiler olduğunu haliyle sasirdigini yanında olduğunu söyle

Annen üzülür de o bebeğin başına birşey gelir, Allah korusun düşerse filan ömür boyu vicdan azabı çekersin benim yüzümden mi oldu diye...
Tamam ilk anın şokuyla uygunsuz laflar etmişsin ama bence acilen kendini toparla canım bak sen de anne olacaksın anneciğini kınama. Hem kim bilir o yavrucak bu dünyaya ne görev için geliyor belki çığır açacak bir icat yapacak, belki çaresiz bir hastalığın çaresini bulacak. Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin diyelim :)

Yani evet artik :) Dogurucam ya da dogurmicam diye bisey demedi ama 5 haftalikmis. Bi kardesin olsun istemez misin deyince kahkaha attim yani anne dedim benim bi cocugum olacak artik kardes mardes napiyim.

Ayyy yazık dogurmak istiyor ve destek olmazsanız korkarım kardeşiniz in ölümüne sebep olabilirsiniz

Ayrıca çocuğunuzun yeri ayrı kardesin yeri ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…