Nasıl açıklama yapmalıyım ?

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
İyi akşamlar . Sevgilim dün akşam benim instagram hesabimda takip ettiklerime ve takipçilerime bakmış . Hiç erkek yok takip ettiğim ama aranızda bilenler vardır nick bateman diye bir model var yabancı. Bende aylar önce gezinirken Köpekle bi fotosunu görmustum takip etmeye başladım 1-2 tane de fotoğrafını begenmisim (begenmisim diyorum çünkü farkında bile değilim ins. Kullananlar bilir tık tık elinin altına geleni begeniveriyorsun) her neyse sevgilim de takip ettiğimi görünce girip bakmış 2 tane fotoğrafini begendigimi görmüş çocuk da kaslı yakışıklı falan bir tip. Çok mahçup oldum sevgilime karşı spora yazılmış bugün daha yakışıklı olcam senin istediğin gibi kaslı olcam falan diyor ne dediysem derdimi anlatamadim nasıl açıklama yapabilirim lütfen bi akıl verin çok da utanıyorum ona bunları dusundurdugum için . Bide modelin fotosunu benim takip ettigim bir sayfa paylaşmış fotoğrafa 10 saniye baksan 1 saat gözlerini alamiyorsun yazmışlar üstüne deli gibi onuda begenmisim takıldı kaldı bu cümleye sende saatlerce baktın mi diyor . Çok üzülüyorum halbuki bi anlatabilsem ben onu her haliyle seviyorum herseyini beğeniyorum ama Yoook tutturdu bende öyle olcam diye . Laf sokup duruyo sürekli gitme spora dedim gitcem sen öyle istiyosun diyip yüzüme kapadı

Canım benim eşim de Adriana Lima nin fotoları ni beğeniyor ben şimdi Adriana olmaya mi calisayim:)) sevgilin bir hoş gerçekten ama spor iyidir kendini daha iyi hisseder sorun yapmayın böyle küçük mevzulari

Yalnız sporda da fit kizlar dolu sence sıkıntı olmaz umarim☺
O zaten apayrı bir sıkıntı Onu anlayabiliyorum daha önce kendisini bir mankene hayran hayran bakarken görmüştüm de aylarca atamadım içimden bende spora gitcem demiştim ama göndermedi o zaman erkek kız ayrı değil bi dolu erkek oluyor diye. Şimdi kendisi gidiyor orası ayrı.

Canım benim eşim de Adriana Lima nin fotoları ni beğeniyor ben şimdi Adriana olmaya mi calisayim:)) sevgilin bir hoş gerçekten ama spor iyidir kendini daha iyi hisseder sorun yapmayın böyle küçük mevzulari
Kıskanmis baya baya ne bileyim ya mahçup oldum ne diyeceğimi bilemedim

Sırf erkeklerin olduğu spor salonuna giderse tabi iyi, senin de işine gelir bence.
Ya ben her halini seviyorum ki onda problem yok hatta sevgilimin boyu 185 bende 165 im kilolu değilim ama göbek var biraz. Kendimi kötü hissediyorum bazen.. ama bu durumda ona kendini kötü hissettirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…