- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Daha büyük dertleri olanlarda var elbette ama bende bunu dert ettim iştederde geel
Ya severim sevmesine ben bu haliyle de cok seviyorum benim üzüldügüm kendisini yetersiz hissettirdim onaBırak gitsin spora..
Baklava sevmez misin , ben pek severim
O zaten apayrı bir sıkıntıYalnız sporda da fit kizlar dolu sence sıkıntı olmaz umarim☺
Sogan desek aglayacak bir yapin var kelebek..Ya severim sevmesine ben bu haliyle de cok seviyorum benim üzüldügüm kendisini yetersiz hissettirdim ona
:) çok kararlı ama 6 ay sonra benimde boyle vucutlu baklavali fotoğraflarımi beğen instagram dan diyor banaömür boyu yapsa onun yanından geçemezaçıklama yapma boşver bırak gitsin Allah Allah bir haftaya kalmaz bırakır zaten yorulup
Kıskanmis baya baya ne bileyim ya mahçup oldum ne diyeceğimi bilemedimCanım benim eşim de Adriana Lima nin fotoları ni beğeniyor ben şimdi Adriana olmaya mi calisayim:)) sevgilin bir hoş gerçekten ama spor iyidir kendini daha iyi hisseder sorun yapmayın böyle küçük mevzulari
Cok duygusalim galiba aryaSogan desek aglayacak bir yapin var kelebek..
Ya ben her halini seviyorum ki onda problem yok hatta sevgilimin boyu 185 bende 165 im kilolu değilim ama göbek var biraz. Kendimi kötü hissediyorum bazen.. ama bu durumda ona kendini kötü hissettirdimSırf erkeklerin olduğu spor salonuna giderse tabi iyi, senin de işine gelir bence.
Alışkin değil diyeyim. Ben 2 yıldır sevgilimden başkasına kafamı çevirip yakışıklı çocuk allah sahibine bagislasin gözüyle bile bakmadim oda bunun farkında varsa yoksa o. Şimdi böyle birşey görünce şok geçirmiş gibi olduKompleksli mi sevgilin biraz sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?