- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Yani aslında evet ama bana yükledi işte çok sağol senin sayende sigarayı da bırakıyorum çok da fit olcam gibi konuşuyor kinayeli kinayeliCanım ne güzel işte sevgilin biscolata erkeği gibi olacak :).
Hem sadece senin demenle olmaz zaten onun da niyeti varmış demek ki başlamış bahanesi bu olmuş.
Fotoğrafın üstünde böyle bir açıklama yazıyor sende mi o niyetle baktın beğendin diye sordu yazı yazdığı için. Ama spor salonu konusunda bahanesi oldu teşekkür ederim başka açılardan bakabilen insanlara hayranım sizinde hayraninizimKızlar altına saatlerce baktıklarını yazmışlar kaslı mankenin fotoğrafına.
"Sen de saatlerce baktın mı" demiş.
Bana kızların kaslı erkeklere saatlerce baktığının sağlamasını bir kez daha yaptıktan sonra spora yazılmaya karar verdiğini, kızların kendisine saatlerce bakma fikrinden heyecanlandığını düşündürdü.
Siz salt kendi açınızdan bakmışsınız da buradan da bakın bence, spor salonlarının yarıdan fazlası onca teri sırf kendisi ya da eşi için atanlarla dolu değil.
Zaten o da o kadar masum olsa sizin spora yazılma fikrinize orada bir sürü erkek var diyerek karşı çıkmazdı, kişi kendinden bilir.
Üstelik sizin spora yazılmanıza karşı çıkmışken sağlam bir gerekçe bulması gerekiyormuş.
Kızların kaslı vücuda zaafını beğenilerle bir kez daha idrak edip, sizi de bahane edip spora yazılmış, siz de oturmuş vicdan yapıyorsunuz.
Yapmayın, hayat kısa...
Hangi anlamda saf ? Alınganlık etmiş manasinda miSevgilinde çok safmış
Yok yani kişiliği oturmamış hala çocuk gibi olgunlaşmamış manasındaNa
Hangi anlamda saf ? Alınganlık etmiş manasinda mi
Sevgilin gayet haklı bence canım. Gururunu kırmışsın. Erkeklerde gurur son noktada zaten. "Sen böyle değilsin" izlenimi vermişsin. Haliyle kırılmış. Buna her erkek kaç yaşında olursa olsun kırılır aynı şekilde bayanlar da. Yaşla hiçbir ilgisi yok. Erkekler kadınlarının gözünde bir numara olmak istiyorlar. Böyle durumlarla karşılaşınca hâliyle kalpleri kırılıyor yani. Sevgilini en iyi sen tanıyorsun. Asla boşverme. Eğer sinirli iken aramandan hoşlanıyorsa ara, yalnız kalmak isterse yalnız bırakİyi akşamlar . Sevgilim dün akşam benim instagram hesabimda takip ettiklerime ve takipçilerime bakmış . Hiç erkek yok takip ettiğim ama aranızda bilenler vardır nick bateman diye bir model var yabancı. Bende aylar önce gezinirken Köpekle bi fotosunu görmustum takip etmeye başladım 1-2 tane de fotoğrafını begenmisim (begenmisim diyorum çünkü farkında bile değilim ins. Kullananlar bilir tık tık elinin altına geleni begeniveriyorsun) her neyse sevgilim de takip ettiğimi görünce girip bakmış 2 tane fotoğrafini begendigimi görmüş çocuk da kaslı yakışıklı falan bir tip. Çok mahçup oldum sevgilime karşı spora yazılmış bugün daha yakışıklı olcam senin istediğin gibi kaslı olcam falan diyor ne dediysem derdimi anlatamadim nasıl açıklama yapabilirim lütfen bi akıl verin çok da utanıyorum ona bunları dusundurdugum için . Bide modelin fotosunu benim takip ettigim bir sayfa paylaşmış fotoğrafa 10 saniye baksan 1 saat gözlerini alamiyorsun yazmışlar üstüne deli gibi onuda begenmisim takıldı kaldı bu cümleye sende saatlerce baktın mi diyor . Çok üzülüyorum halbuki bi anlatabilsem ben onu her haliyle seviyorum herseyini beğeniyorum ama Yoook tutturdu bende öyle olcam diye . Laf sokup duruyo sürekli gitme spora dedim gitcem sen öyle istiyosun diyip yüzüme kapadı
Cok havali di miCanım yanlış anlama da çok merak ettim ilk yorumu yapmayı nasıl basariyosun:) hani face de bi muhabbet var ya palyasimlarin altına ilk yorum yaziyolar o hesap:)
Anladım çok yerinde bir yorum olmuş teşekkür ederim :) Onun psikolojisini anlıyorum çünkü daha önceden bende benzer durumla karsilastigim için aylarca içimden atamamistim. Nasıl gönlünü alabilirim hiç bilmiyorum ama spora yazılması beni çileden cikarttiSevgilin gayet haklı bence canım. Gururunu kırmışsın. Erkeklerde gurur son noktada zaten. "Sen böyle değilsin" izlenimi vermişsin. Haliyle kırılmış. Buna her erkek kaç yaşında olursa olsun kırılır aynı şekilde bayanlar da. Yaşla hiçbir ilgisi yok. Erkekler kadınlarının gözünde bir numara olmak istiyorlar. Böyle durumlarla karşılaşınca hâliyle kalpleri kırılıyor yani. Sevgilini en iyi sen tanıyorsun. Asla boşverme. Eğer sinirli iken aramandan hoşlanıyorsa ara, yalnız kalmak isterse yalnız bırak
Anladım çok yerinde bir yorum olmuş teşekkür ederim :) Onun psikolojisini anlıyorum çünkü daha önceden bende benzer durumla karsilastigim için aylarca içimden atamamistim. Nasıl gönlünü alabilirim hiç bilmiyorum ama spora yazılması beni çileden cikartti[/
Rica ederim ne demek...
Sen beni beğenmezsen ben de böyle yaparım işte demiş. Güzel, romantik, ılımlı bir mesajla her şey hallolur bence
O zaten apayrı bir sıkıntıOnu anlayabiliyorum daha önce kendisini bir mankene hayran hayran bakarken görmüştüm de aylarca atamadım içimden bende spora gitcem demiştim ama göndermedi o zaman erkek kız ayrı değil bi dolu erkek oluyor diye. Şimdi kendisi gidiyor orası ayrı.
Sizin istediğiniz konuyu açma özgürlüğünüz varsa benim de istediğim yorumu yapma özgürlüğüm var. Neye yorum yapıp yapmayacağıma siz karar veremezsiniz.21 yaşındayım. Burda yaşımi sormanizda ki amacı anlayamadim ben. Eğer konuyu çocukluk olarak görüyorsanız ilginizi cekmediyse yorum yapmayabilirsiniz ama hemen yaşlar kaç gibi bir yorum biraz tuhaf . Abartmissiniz gereksiz gibi yorumları da yapabilirsiniz saçma geldiyse
Haa anladım şimdi:)Yoook . Ben bi yemek tarifi görmüştüm instagram da çok önceden o yemeği yapcaktim o anda netim yoktu onada dedim ki aşkım tarifin fotosunu begenmistim sen benim hesaba gir bak hemen begendgim gönderilerden diyince öylelikle nicki de görmüş işte
AHHH ULAANN AH!aranızda bilenler vardır nick bateman diye bir model var yabancı.
Kızlar altına saatlerce baktıklarını yazmışlar kaslı mankenin fotoğrafına.
"Sen de saatlerce baktın mı" demiş.
Bana kızların kaslı erkeklere saatlerce baktığının sağlamasını bir kez daha yaptıktan sonra spora yazılmaya karar verdiğini, kızların kendisine saatlerce bakma fikrinden heyecanlandığını düşündürdü.
Siz salt kendi açınızdan bakmışsınız da buradan da bakın bence, spor salonlarının yarıdan fazlası onca teri sırf kendisi ya da eşi için atanlarla dolu değil.
Zaten o da o kadar masum olsa sizin spora yazılma fikrinize orada bir sürü erkek var diyerek karşı çıkmazdı, kişi kendinden bilir.
Üstelik sizin spora yazılmanıza karşı çıkmışken sağlam bir gerekçe bulması gerekiyordu.
Kızların kaslı vücuda zaafını beğenilerle bir kez daha idrak edip, sizi de bahane edip spora yazılmış, siz de oturmuş vicdan yapıyorsunuz.
Yapmayın, hayat kısa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?