Nasıl açıklama yapmalıyım ?

Canım ne güzel işte sevgilin biscolata erkeği gibi olacak :).
Hem sadece senin demenle olmaz zaten onun da niyeti varmış demek ki başlamış bahanesi bu olmuş.
Yani aslında evet ama bana yükledi işte çok sağol senin sayende sigarayı da bırakıyorum çok da fit olcam gibi konuşuyor kinayeli kinayeli

Fotoğrafın üstünde böyle bir açıklama yazıyor sende mi o niyetle baktın beğendin diye sordu yazı yazdığı için. Ama spor salonu konusunda bahanesi oldu teşekkür ederim başka açılardan bakabilen insanlara hayranım sizinde hayraninizim

Sevgilin gayet haklı bence canım. Gururunu kırmışsın. Erkeklerde gurur son noktada zaten. "Sen böyle değilsin" izlenimi vermişsin. Haliyle kırılmış. Buna her erkek kaç yaşında olursa olsun kırılır aynı şekilde bayanlar da. Yaşla hiçbir ilgisi yok. Erkekler kadınlarının gözünde bir numara olmak istiyorlar. Böyle durumlarla karşılaşınca hâliyle kalpleri kırılıyor yani. Sevgilini en iyi sen tanıyorsun. Asla boşverme. Eğer sinirli iken aramandan hoşlanıyorsa ara, yalnız kalmak isterse yalnız bırak

Anladım çok yerinde bir yorum olmuş teşekkür ederim :) Onun psikolojisini anlıyorum çünkü daha önceden bende benzer durumla karsilastigim için aylarca içimden atamamistim. Nasıl gönlünü alabilirim hiç bilmiyorum ama spora yazılması beni çileden cikartti

Bence gururunu kırmak değil bu.
Hep kadınlar mı uğraşacak güzel bir fiziğim olsun diye. Ama sevgiline de anlat bunu benim için değil kendin için yap yapacaksan, ben seni böyle sevdim bundan sonra da vücudunun nasıl olduğu önemli olmayacak diye.

Aman ya şu kaslı erkeklerden gıcık oluyorum. Hiç sevmem. Sevgilin de gitsin boşver zaten bırakır.

Ya sagligindan vazgeciyorsun, sevgilinden degil. Bu nasil sagliksiz bir iliski. Adam hem özgüvensiz, hem sana baski uyguluyor. Özgüveni icin acilen psikologa gitmesi lazim sevgilin.

Sizin istediğiniz konuyu açma özgürlüğünüz varsa benim de istediğim yorumu yapma özgürlüğüm var. Neye yorum yapıp yapmayacağıma siz karar veremezsiniz.

Çoktan dir demek istiyorum;
Yorumlarinizi cok begeniyorum. Cok mantıklı buluyorum.

Bende futbol hastasiyim mesela. Futbolculari takip ederim Esim birgün geldi ben futbola basliyorum dedi, ama hic sen futbolcu seviyorsun ondan basladim falan da demedi.
Yani bence sadece dikkatlerini cekmis, bi ilgi uyandirmisiz. Vicdan yapilcak bir durum degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…