Nasıl açıklama yapmalıyım ?

21 yaşındayım. Niye kucumsuyorsunuz anlamadim herkesin derdi kendine . Evet asilamayacak birsey değil ama suan böyle bir problemim oldu ve bende sizlere Danıştım ne var ki bunda

Yoo kucumsemiyorum .. Tabi herkesin derdi kendine de senin derdin burdski dertler arasinds cok vasat kaldii.. Daha kucuksun diye tahmin ettim genelde 18 yas civari bu konulara takiliyor..
Sevgilin gitsin sporunu yapsin demekki deger verioyor begenilerine.. Daha cok begenilecegini hissetmis .

Allah başka dert vermesin , vasat kalıyor kiyaslayinca o konuda haklısınız . Teşekkür ederim

Yaşlar kaç? 15 falan mı?
21 yaşındayım. Burda yaşımi sormanizda ki amacı anlayamadim ben. Eğer konuyu çocukluk olarak görüyorsanız ilginizi cekmediyse yorum yapmayabilirsiniz ama hemen yaşlar kaç gibi bir yorum biraz tuhaf . Abartmissiniz gereksiz gibi yorumları da yapabilirsiniz saçma geldiyse

Son düzenleme:
İyi de nick'in fotolarını binlerce kişi beğeniyo. Sizi mi aradı onca fotoğrafta
Yoook . Ben bi yemek tarifi görmüştüm instagram da çok önceden o yemeği yapcaktim o anda netim yoktu onada dedim ki aşkım tarifin fotosunu begenmistim sen benim hesaba gir bak hemen begendgim gönderilerden diyince öylelikle nicki de görmüş işte

Bir arkadasımın sevgılısı spora baslayıp vucut yapınca onu terk ettı . Övgüven patlaması yaşadı

Canım ne güzel işte sevgilin biscolata erkeği gibi olacak :).
Hem sadece senin demenle olmaz zaten onun da niyeti varmış demek ki başlamış bahanesi bu olmuş.

Sevgilinde çok safmış

Kızlar altına saatlerce baktıklarını yazmışlar kaslı mankenin fotoğrafına.

"Sen de saatlerce baktın mı" demiş.

Bana kızların kaslı erkeklere saatlerce baktığının sağlamasını bir kez daha yaptıktan sonra spora yazılmaya karar verdiğini, kızların kendisine saatlerce bakma fikrinden heyecanlandığını düşündürdü.

Siz salt kendi açınızdan bakmışsınız da buradan da bakın bence, spor salonlarının yarıdan fazlası onca teri sırf kendisi ya da eşi için atanlarla dolu değil.

Zaten o da o kadar masum olsa sizin spora yazılma fikrinize orada bir sürü erkek var diyerek karşı çıkmazdı, kişi kendinden bilir.

Üstelik sizin spora yazılmanıza karşı çıkmışken sağlam bir gerekçe bulması gerekiyordu.

Kızların kaslı vücuda zaafını beğenilerle bir kez daha idrak edip, sizi de bahane edip spora yazılmış, siz de oturmuş vicdan yapıyorsunuz.

Yapmayın, hayat kısa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…