nasıl bir evlenme teklifi aldınız??

marta 4. yılımız olcak evlenme planıyo yayoruz hayllaer feln kuyoruz ama ortada teklf feln yok.zaten benm tosbam pek duygusal değildir:86:

henüz böle bişi olmadı ama heralde olursa evimin kadını çocuklarımın anası ol falan der heralde deli

süpper yyaaa

Bizimde tanışmamızın 6.ayıydı;ben kpss sınavına girmiştim,eşim de beni almaya geldi,kafam allak bullaktı zaten...Sonra araba durduk yere yavaşladı,eşimde kenara çekti,lastik patladı dedi indi lastiklere bakıyor...Sonra benim olduğum kapının önüne geldi,kapıyı açıp benimle evlenirmisin dedi Ben de ifadesiz bir şekilde baktım kendisine:) O da napıyım aklıma bu geldi idare et artık demişti Kendisi hiçç romantik değildir,buna bile şükür dedik :)

Biricik aşkım benim çocukluk arkadaşım zaten.
Liseyi daha yeni bitirmiştik ve ben ailemle tatile gitmiştim, o da memleketine gitmişti.
2 hafta sonra ben dönünce işte sürekli telefonuma mesajlar atıyor mutlaka görüşmemiz lazım diyor.
Ben yarın dönüyorum sen ne zaman müsaitsin diyor başka birşey demiyor.
Biz sadece arkadaş olduğumuz için tabi hiç aklıma böyle şeyler gelmedi bir de zaten yaşımız çok küçük.
Ben telaşlandım, aklıma kötü kötü şeyler geldi acaba noldu da böyle mesaj atıyor diye.
Aradım, ağzından tek laf çıkmıyor sadece sürekli "acilen görüşmemiz lazım çok önemli, ne zaman müsaitsin" diyor.
Ben tabi bir panikledim, sesindeki telaşı duyunca hepten korktum.
Başladım ağlamaya "kötü birşey oldu ama sen bana söylemiyorsun diye"
Ağlama pisipisi senin ağlamaman lazım dedi
Ben de kızdım sen benimle dalga mı geçiyorsun diye küstüm telefonumu kapattım.
Çocukluk işte bilsem kapatır mıyım
Bana uzun bir mesaj attı.
"Sana karşı uzun zamandır duygularım var, sen olmadan mutlu olamıyorum benimle evlenir misin? Bu teklifi daha romantik şekilde planlamıştım ama senin sabırsızlığın yine mahvetti. Kabul etsen bile burnunda getiricem :)" yazmış.
Tabi ben şok oldum. Böyle birşey hiç beklemiyordum.
Aradım, açtı, öyle sessizce durduk biraz telefonda.
"Ne denir bilmiyorum ki" dedim, "birşey söyleme düşün" dedi.
Ertesi gün döndü ve biz buluştuk.
Ben kendimi hayır demeye programlamıştım.
Hem yaşımız küçük hem aşık değilim hem de bir ilişki olmadan evlilik teklifimi olur diye.
Planladığı yere götürdü beni, hediyeler almış ve yapmış onları verdi ve ben evet dedim
Kalakaldı tabi ben de. Çünkü ağzımı hayır demek için açmıştım ama evet demiş bulundum.
Hiç beklemiyordum bu cevabı dedi, valla ben de kendimden beklemiyordum dedim.
Güldük. Pişmansan vazgeç dedi, sen pişman mısın dedim, hayır dedi
İlişkimiz böyle başladı.
Sonra üniversiteli olduk.
Sonra ben ona aşık oldum
Sonra nişanlandık.
Ben bu yaz okulu bitiriyorum ve evleneceğiz inşallah.
Çok dua edin bugünlere kolay gelmedik ve hala zorluklar devam ediyor ama ben mutluyum onunla

Benim teklifim de komiklerden

Üniversite 1. sınıf okulun ilk günü, hiç tanımadığım biri yanıma geldi ve sen şu musun diye ismimi söyledi evet dedim, tesadüfe bak soyadlarımız aynı benimle evlensene soyadın da değişmez dedi
öyle tanıştık, 5 yıl sonra da evlendik

Süpermiş.
Soyadın değişmedi yani

allahım çok güzel yaa,allah ayırmasın inşallah

harikuladaninde ötesinde,çok güzel ya 15 dakkadır gülüyorum karnım ağrıdı

Alisveris merkezindeydik pat diye benimle evlenirmisin dedi ve o gun ilk yuzugumu aldim sok olmustum resmen bekliyordum ama bukadar cabuk olacagini tahmin etmemistim cok guzel bir duyguydu ...Resmen ayaklarim yerden kesilmisti iyiki evlenmisim hala seneler gecsede cok mutluyum =))

ay süper yaaa bayıldım!! maşallah!!

ay gece gece çok güldüm yaa:)) allah bozmasın!

bursada hürriyette bi cafe var onun alt katını kapattırmış:))her tarafa karanfiller güller saçmış mumlar yakmış hep o cafeye giderdik zaten yine öyle bi gidişti alt kata indiğimde şoklara girdim ben başkası yaptırmış zanettin ne bilim bana yapıldığını tahmin etmedim ilk sözüm ''ÇÜŞŞŞ'' oldu sonradan çok güldük bu sözüme:) neyse oturduk içeceklerimiz geldi bi hediye paketi uzattı açtım içinden hani kınalarda giydiğimiz saten gecelikler olurya onlardan vardı ve benimle evlenirmisin dedi sarıldık ağladım ve evet dedim:)veeee 14 haziran 2008 de o gecelikleri kınamda giydim şimdi 2,5 yıllık evliyim allah herkese en güzelini nasip etsin....

ara ara evlenelimmi diye sorar sayılırmı bunlar oyle bir supriz falan olmadı bende beklemiyorum zaten

ooff ben nişanlanacağım bana teklif etmedi bile bunu yazarken bile gözlerim doluyor her kızın hayalidir evlilik teklifi fakat bin defa dediğim halde tık yok içimde kaldı

ooff ben nişanlanacağım bana teklif etmedi bile bunu yazarken bile gözlerim doluyor her kızın hayalidir evlilik teklifi fakat bin defa dediğim halde tık yok içimde kaldı
Canım peki normalde nasıl romantik biri midir? Eğer öyleyse bekle derim belki çok guzel bir sürpriz yapar. Ama sen bu konuyu çok takiyosan citlat derim.

Bu arada evlilik tekliflerinin hepsi birbirinden güzelmiş. Valla kiskandim yanı. Daha aday adayi yok ben teklif derdindeyim te Allahım

İnan canım çözemedim :). Maşallah diyeyimde arada kendi şiirlerini yazar gönderir . Hediyeleri asla es geçmez elinden geldiğince romantik hediyeler alır,yapar da bilmiyorum bana Yinede odun geliyo Sanki ilk dönemler daha romantik oluyor erkekler.. Sonradan değişiyorlar mı acep bilemedim gitti :) gerçi romantik erkek her yerde romantiktir de ahhh ahhh evlilik teklifini bin defa söyledim bana diyor yapacağım ağzın açık kalacak diyorda ne zamana zaten uzak şehirdeyiz hangi ara yapacak mayısta nişan var sanırım düğüne saatler kala teklif eder... Offff bende çok isterdim sevgiliyken aniden teklif etmesini

Canım geç olsun guc olmasın sende he bence biraz sabret guzel bir teklif yapacak
Bu arada nikinde 61 yazıyor Trabzonlu musun canım? Dediğim gibi bu konuyu daha fazla takma sen dicegini demissin sıra artik onda
Ya bi de bana bak. Ortada aday bile yok teklifleri okuyup iç geciriyorum. Off nolcal bu benim halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…