nasıl cikacagim isin icinden

Kayınvaliden ve eşinde bu 2 yüzlülük varken, bayramdan sonra da gitmez, hep laf..
Buna hazırlıklı olun bence..
artik gitmesse hayat herkese zindan olur önceleri van oluyordu cunku ve cekiyordum oglunun umru degildi nede olsa annesi de lafı sokan annesi oda rahat ama artık bitti o devir ben yanarsam onlarda yanacak tahammulum kalamdi

zaten büyük oğlu gel diyor daha rahat edersin biz rahat gider geliriz diye çıktı bu konu dünde baya tartisinca esimde gitmek istiyorsn anne biliyorim ama el ne der diye korkuyorsun böyle olmaktansa git sende rahat et dedi
Kadın inada yapıyor ozaman. Yada diğer gelinden çekiniyor.düşüncesiz insanlardan nefret ederim

artik gitmesse hayat herkese zindan olur önceleri van oluyordu cunku ve cekiyordum oglunun umru degildi nede olsa annesi de lafı sokan annesi oda rahat ama artık bitti o devir ben yanarsam onlarda yanacak tahammulum kalamdi

Çağıran diğer çocukları da varmış, onlara niye elalem ne der diyerek gitmiyor?
Elalem bir tek sizinle oturunca mı laf etmiyormuş, onu anlamadım.

hemen hemen 6 7 aydır kayinvalidem Bend e esi vefat ettikten sonra bize yerleşti ama diğer çocukları da var ve ben sabır ettikce o ustume ustume geliyor laftan anlamiyor ztne o geldiginden beri esimle arama mesafe girdi ister istemez annemlere gezmeye gittim geçen hafta kv yide kizina biraktik sonra buyuk kaaynim nerden duyduysa annem orda burda kalıyor olmaz böyle ayrı bir ev acalim anneme hem gelin rahat etsin hem annem dedi ama kaynana kabul etmiyor el ne der nasıl gideyim ve bende eski huzurumu istiyorum tek yasamak istiyorum dün baya tartistik kayinvalideyle esimde annesine siz bukdr birbirinizi yiyorsunjz anne git rahat et dedi.
tabi gittiği yerde tek olmayacak etrafında kizi ogullari torunlari gelinleride olacak herneyse kv tamam giderim dedi sonra eşim bana kizdi rahatladinmi sen nasıl bir insansin dedi halbuki kv gezmedeyken bu laflar çıktığında eşim bana ne hali varsa görsün umrumda değil artik gitsin bende biraz rahatlarim demisti simdide bana kiziyor dünden beri ayrı uyuyoruz düşman gibi bakıyor bana ama o kadinin bu eve olusu her ise burnunu sookusu ve benim gibi herşeye susan bir insani bu hale getirsii ne yapacagim ben kesinlikle istemiyorum biraz tartıştıktan sonra kv gitmeyecemdedi resmen cocuk gibi inat etti ya eşim onun yaninda git anne git rahat et deyip o başka odaya gidince bana yaygarayi kopardi güya bayramdan sonra gidecek ama eşim yuzume bile bakmiyor
Esinize doğru tepkiyi göstermeniz lazım."hani ne hali varsa görsündu? Hani umrunda değildi rahat edecektin artık? Herkesin kötüsü ben miyim" diyin ve susun.

Sakin benim dustugum hataya dusme.bende kocam uzuluyo diye eskiden kabul ediyodumm ohoo planlar boyle isliyor.birak sende ona yuz verme eninde sonunda geluyo merak etme yeterki sen yelkenleri indirme yoksa o kadin kalir sana diyim
aman kalmasin yok bu sefer kararliyim kuyrugu dik tutacagim kesinlikle aynı seylerigecen aylarda yasadim yine gidecekti esim küstü benle konusmadi bana ayri ona ayri konuştu bende aman eşim üzülmesin diye kabul etrim olmuyo öyle üzülen ben oldum

Esinize doğru tepkiyi göstermeniz lazım."hani ne hali varsa görsündu? Hani umrunda değildi rahat edecektin artık? Herkesin kötüsü ben miyim" diyin ve susun.
bunlari soylememe fırsat vermedi yaninda oturmama bile izin vermedi bu gece salonda uyudum bende

siz hiç sesinizi çıkarmayın ve kendinizi suçlu hissetmeyin . Önemli olan sonuç sonuca odaklanın . Gidecek gitsin . Bundan sonrada yüz yüze bakacaksınız bunu ne siz nede kv niz unutmayın

Başka çocukları ve yalnız kalma imkanı da varken, ayrıca bu kadar çok tartışma oluyorken neden sizde kalmak için bu kadar çok ısrar ediyor.
oğlunu yere vurmak istemiyomusmus aman inada yapıyor bende anlamiyorum ben istenmeyecegim hayatta kalmam ya nasıl bir zihniyet

Her ay bi evladında kalsın hem sizi de onlarida bıktırmamis olur. Diğerlerinin de rahatliklarina pes doğrusu sanki tek eşinin annesi.
buarada dikkatimi cekti esinizin ismi ATAY mi

onuda dedim çok afedersiniz ben o..spu karimiyim kapı kapi gezeyim dedi

kızlar bildigim tek şey var kesinlikle istemiyorum onunla ayni ev e kalmak

buarada dikkatimi cekti esinizin ismi ATAY mi

onuda dedim çok afedersiniz ben o..spu karimiyim kapı kapi gezeyim dedi
O....... lukla ne alakası varmış çok saçma düşünce kayinvalideniz çok tuhaf allah yardımcınız olsun. Benim kayinvalidem muhtaç olduğu halde hiç bi evladinin evinde kalmıyor kendi kendini idare ediyor. Eşimin ismi farklı bişey :)

Sadece sizde kalması doğru değil ya belli sürelerle kız erkek tüm evlatlarında sırasıyla kalacak ya da ayrı eve çıkacak eğer memnun değilseniz sadece sizde kalmasına tabi ki izin vermeyin eşinizle de aranız zamanla düzelir inatlaşmayın alttan alın biraz

Back
X