Nasıl düzelir bilemiyorum

Öncelikle Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun inşallah

Seni iyi anlıyorum. Benzer durumları dogumum da bende yaşadım malesef.
Büyükler bu konularda anlayışsız oluyor, çok bildimcilik yapmadan duramıyorlar..

Onlar desin, sen verme boşver. Al çocugunu, odanda otur. Yemek mi yapar, temizlik mi ona kalmış.

Eşime gelincede biraz anlayışlı olması lazımdı. O niye alınganlık yapmış anlamadım. Sanki o Lohusa
Şimdi ki kocalar da bi acayip......

Eşim aradı şimdi ben onu aramıyormuşum sesimi duymak istemiş bende ölü gibiyim valla öyle konuştum sırtımdan ter boşalıyor

İyi de benim yardım ihtiyacım Yokki evde temizlik te yapıyorum 3 çeşit yemekte misafir de ağırlıyorum.

Büyük ihtimalle evden çıkıp size kaçmak istemiş Ne bileyim canım çözebilseydim kendi kv mi çözerdim Kimse için eşinle tartışmaya değmez biz ne dersek diyelim kv oğullarının gözünde haklılar.
Bak eşinde pişman olmuş üzülmüş inşallah daha iyi olur.

Varya benim gelin bana anne gelmene gerek yok ihtiyaç yok dese kesse gitmem

Varya benim gelin bana anne gelmene gerek yok ihtiyaç yok dese kesse gitmem

Bizde kv olacağız demi , benim kızım var 2. olur mu bilmiyorum ama acaba diye düşünmüyor değilimŞartlar ne gösterir bilmem ama biz daha bir anlayışlı mı oluruz . Yaşadıklarımızı yaşatmayalım da

Aynı benim annem. O çocuğu tutsun yeter benim için. Ama bu konuda bence eşinizin huyuna gidin, kv gelsin, ama doğrularınızdan da şaşmayın. Şekerli su ne demek ya? O bebek böbrek hastası olsa ömür boyu kv bakmayacak.

Bebek konusunda eşinizle senkron olamamissiniz. Eşinize degil, kayınvalidenize söyleyin. Sınırlarınizi net cizin. Bebeğiniz daha anne kokusu, kucağı arar. Tum gün kayınvalide kucağında işi yok zaten. Bir de bebek demeyin şimdiden mahremiyetine saygı gösterin oğlunuzun. Kimsenin yanında altını değiştirmemeye çalışırim. Eğer mecbursam, en kuytu yere gider değiştiririm. Kayınvalidem daha bir kez altını değiştirirken gördü. O da aynı odada kuytu bir yerde değiştirirken merakından gelip bakması ile oldu. O zaman bir şey demedim ama bir daha asla yanında değiştirmedim. Kendi mahremiyetime de başından beri dikkat ettim. İlk doğduğu zaman hep odamda emzirdim, sonraları emzirme önlüğü ile. Böyle böyle çocuk konusunda sınırımi anladığını düşünüyorum. Tabi bir de eşimle çocuk konusunda düşüncelerimiz paralel.

Bende zaten sadece bebeğin odasında yatağında değişiyorum kendi başıma geliyor git diyemiyorum ki işte sorun bu

Bence idrakı kendin için dilemelisin çünkü yapmak isteyen her türlü yapar. Kimse önüne düştüğü için ay dur karımı kocamı aldatayim demez. İçinde olmayanı orduya da salsan yapmaz, içinde olanı çölde de bıraksan kutup ayisina sarkar yine yapar. Anlamadığın nokta bu bence.

Sana begenmedim yapıyorum üzül

Sınırlarınızı net olarak çizin. Evladınız için en iyisini isteyecek ilk kişinin siz olduğunu söyleyin. Ara ara "Onun annesi benim" cümlesini tekrarlayın ki beynine kazınsın. Geldiğinde yemek yapcam, temizlik yapcam diye kendinizi paralamayın, çocuğunuzla ilgilenin. Eşinizi de her durumda alttan almayın.

Şimdi aramış canım şunun resmini atar mısın diyor bi yumuşak ses tonu

Şimdi aramış canım şunun resmini atar mısın diyor bi yumuşak ses tonu
Bence siz saygınızı yitirmeden hep belli bir mesafede olun. Benim de bu potansiyelde bir kayın validem var ancak her şeyi benden izin alarak yapar. Başta bu mesafeyi koymasaydım her şeye karışacaktı. Biraz kapı aralansa hemen sızmaya kalkar ama gülerek lafımı söylerim şakayla karışık hemen geri çekilir. Eşinize de bu kararlılığınızı göstermeniz gerekli tabi. Annelik insanı daha da güçlü yapan bir duygu, bu gücünüzü kullanın. Süper kahraman gibi .

Ya kimseye ihtiyaç yok ki bu torunu görmek istiyor bana bahane buluyor işte
Benim kv de çok kalmak istediğini söyledi ama kabul etmedim 10 dk mesafede oturuyor ne gerek varki.. tamam gelsin görsün sevsin ama kalınca olmuyor eskidenmis o. İstemediğiniz halde nasıl gelecek anlamıyorum. Valla benimki de aslında öyle. Zorla gelecek diye aklıma geliyor olur mu olur. Eşinizin siniri geçince güzel güzel konuşun ısrar etmesin. 2 3 gün kalsa neyse ama iş uzuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…