İçim karardı evde İnan ki çok yalnızım
Öyle bir durumdan etkilenecek adam önünde yürüyen kadından da etkilenir. Telefonla iş pişirecek adam netten kadın da bulur. Telefon iletişim aracı, numaraları kaydetmezsen ne işine yarayacak acaba?Hepsine okey herşeye okey ama gerçekten eşinin nosu arkadaşında ne geziyor? Yanlış yapıyorsun eşinin boşluğuna gelir watsaap a koydugun durumdan bile etkilebilirler kusura bakma ama teyze Dogru söylemiş burda. Eski toprak işte
Geldiği zaman ne yapmam lazım en az 20 gün bizdeler artıkBirbirinizi kırarak yol alamazsınız. Esinizin de haklı tarafı var, sizin de. Kayınvalidenizle daha çok konuşmaniz lazım. Mama felan vermek iştemiyorsaniz kesin bir dille reddetmeniz lazim. Yok alip geldiler mi "oh merhaba çöp kutusu" hop atacaksiniz. Çocuğun bakımı size ait, kv destek olur ancak. Su "gelin beni sevmiyor" numarasını bıraksın. Kimse kimseyi zevmek zorunda değil, ama saygı duymak zorunda. Esiniz dengeyi kuramıyor. Sizden idare etmenizi bekliyor. Bu durumda net olmak size düşer.
Ben kendimi yanlış ifade ediyorum sanırım bakınız lütfen bir araştırma yapınız şuan ki aldatma lar en çok en çok neden kaynaklanıyor sadece watsapdan değil elinde telefon olan bazı erkekler bunu nimet sanıp çok iş karıştırıyorlar çarpık ilişkiler okadar çok ki elbette numaramızıda kaydedeceğiz karşı tarafta kaydedecek sıg görüşlü biri değilim ben sadece bazı ortaya koyulan gerçeklerden bahsediyorum lütfen biraz idrak.Öyle bir durumdan etkilenecek adam önünde yürüyen kadından da etkilenir. Telefonla iş pişirecek adam netten kadın da bulur. Telefon iletişim aracı, numaraları kaydetmezsen ne işine yarayacak acaba?
Geleceğin orta karıştıracak kayınvalidesi seçtim sizi.Hepsine okey herşeye okey ama gerçekten eşinin nosu arkadaşında ne geziyor? Yanlış yapıyorsun eşinin boşluğuna gelir watsaap a koydugun durumdan bile etkilebilirler kusura bakma ama teyze Dogru söylemiş burda. Eski toprak işte
Bak kurnazlıktan beni aramıyor hasta olduğumu öğrendin bir sonraki gün ara gün içinde kızım nasılsın de hasta olmuşum olayın üzerinden 1 hafta geçmiş geliyorum diyor eşime . Ben eşimin hatalı olduğunu biliyorum ama öyle yalnızım ki Kv de geliyor bari eşimle kötü olmasaydık diyorum ev üzerime geliyor sütüm azalıyorHiç barışmak için falan uğraşma. Eşin haksız çünkü. Söyleme demişin neyi söylüyor. Bide senin annen gelse böyle mi yaparım muhabbetleri var. Ee adam benim annemi sen kaç saat görüyon sanki.
Kv de geldiği zamanda bebeğiniz siz ilgilenin hatta hala hasta gibi yapn. Temizlik yemek falan yapmayın. Anne halim yok şu yemeği yapar mısın canım çekti diyin. O kurnazsa siz daha kurnaz olun. Yıldım şu kadınlardan
Bende sizi bu konuda söz dinlemeyen ve başına türlü işler gelen dizimde ağlayan gelin seçtimGeleceğin orta karıştıracak kayınvalidesi seçtim sizi.
Geldiği zaman ne yapmam lazım en az 20 gün bizdeler artık
Kız kötü ol boşver. İyi olmak için çabalarsan kocan daha da uzatır. Annesi gelecek ona belli etmek istemez asıl sen surat yap ki o alttan almak zorunda kalsın.Bak kurnazlıktan beni aramıyor hasta olduğumu öğrendin bir sonraki gün ara gün içinde kızım nasılsın de hasta olmuşum olayın üzerinden 1 hafta geçmiş geliyorum diyor eşime . Ben eşimin hatalı olduğunu biliyorum ama öyle yalnızım ki Kv de geliyor bari eşimle kötü olmasaydık diyorum ev üzerime geliyor sütüm azalıyor
Sizin dizinizde miBende sizi bu konuda söz dinlemeyen ve başına türlü işler gelen dizimde ağlayan gelin seçtim
O kadar mutsuzum ki bu sefer İnan oğlum olmasa çantamı topar kardeşime giderdim anneme de söyledim bunuKız kötü ol boşver. İyi olmak için çabalarsan kocan daha da uzatır. Annesi gelecek ona belli etmek istemez asıl sen surat yap ki o alttan almak zorunda kalsın.
Senin haksız olduğun bi nokta bile yok. Suçluymuşun gibi barışmaya çalışma
Kv de de görür huzursuzluk çıkardığını iyi olur.
Valla seni o kadar iyi anlıyorum ki. Alttan da aldım dediklerini de yaptım yine nankör oldum yine kv de sevmez oldum.O kadar mutsuzum ki bu sefer İnan oğlum olmasa çantamı topar kardeşime giderdim anneme de söyledim bunu
Olanlarda çok masum duramıyor merak etmeyinSizin dizinizde mi
Hayır yani wp fotosundan etkilenmek nedir ya.
bu erkeklerin hiç mi kadın iş arkadaşı yok
O kadar mutsuzum ki bu sefer İnan oğlum olmasa çantamı topar kardeşime giderdim anneme de söyledim bunu
Ne diyeyim ki arayıp onu anlamadım tamBu kadar gözünde büyütme kimseden de beklentin olmasın annen değil sonuçta sana anne şefkati göstermesini bekleme. Belki de oda senin arayıp söylmeni bekledi. Oğlunla yaşa bebeğe de sütünden stres yaşatma. Allahtan ek gıdaya geçmemiş daha byük çatışma yaşayabilirdiniz
Ay ne saçma bi düşünce ya. NeyseOlanlarda çok masum duramıyor merak etmeyin
Lütfen tartışma çıkıp birileri ban yemesin rica ediyorumAy ne saçma bi düşünce ya. Neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?