nasıl emin olup evlendiniz??

benim eşim ilk başta tanıdığım gibi diyebilirim.
ama ailesinden yana çok sorun yaşadım. hep yalan söylediler. eşim kendi ailesinin yalanları karşısında ezildi evlilik sürecine kadar.
şimdi de pek taviz vermiyorum.

maşşallah canım 10 yıl mı çıktınız. kaç yaşında evlendin?

29 yaşımda evlendim....hayır on yıl çıkmadık...
ne başladık ne ayrıldık ne birleştik ne vazgeçtik...
en sonunda birden evlenmeye karar verdik benimki uzun hikaye
ama zor :)
onunla evlenmesem kimseyle evlenmezdim

Birini tanimak icin ya beraber yolculuk yapilmali, ya ayni evde yasamali ya da ticaret yapilmali denir.
Fakat herkesin yasam tarzi, dini inanclari buna müsaade etmez. O yüzden daha ortaya karışık detaylar beliyorum senden canim
Ben detay vermiyim. Bana kalirsa insan ne olduğunu ilk 10 gunde belli eder.
Kimseye ornek olmak istemiyorum ama sadece 2 ay icinde evlendim.

Benim eşim bana çok düşkündü.
Kötü alışkanlıkları yoktu ve pek evcildi.
En çok bana çok düşkün oluşuna bakarak evlendim.

Evlilik aslında hiç bana göre bir şey değil. O zaman da bunu az çok bilirdim ama işin içine girince
tamamen emin oldum :)

Bana olan düşkünlüğü de kaybetme korkusuna bağlı olarak fazlaymış.

Evlenince ailesinin her bir bireyi önüme bir taş olarak çıktı.
Yaka silktim, nerden evlendim dedim.

Ama bu benim de evlilik konusundaki başarısızlığımdan kaynaklanıyor.
Çok sivri, sert, kesin bir dilim var.
Evlilik müessesi o dille yürümüyor pek

Bence insan karşısındaki insandan emin olamaz aslında, yanılma payımız hep var.
Ama kendinden emin olmalısın. Aşk aşk diye gözün kapalı yürümemelisin bence..

aminnn canımm inşallahhh...

Kavga ettiğiniz de size nasıl davranıyor bu önemli
sizin hassas noktalarınıza karşı davranışları nasıl
artılarıyla eksilerini tartın
sonrası tamamen şans

bende aynı sizin durumdayım.7 yıllık ilişkiden sonra evlendik,o süreçte sinirli ve çabuk parlayan bi yapısı vardı.evlenince kedi gibi oldu maşallah.buda bizim şansımız heralde boşuna dememiş büyüklerimiz nikahta keramet vardır diye

Benimkide öyle oldu :)

baktım adam beni kendinden çok seviyor, evlenirim ben bununla dedim evlendim.
en önemli kriterim buydu galiba.

Ben nasil karar verdim hala bilmiyorum.1 yil gorustuk ama aman aman aşik degildim bir anda kendimi nikah masasinda buldum saka gibi 2 yillik evliyim gunden gune daha cok sevdim kocami. sorunlar yasadik ailevi ama bir kez olsun niye evlendim demedim.ama acaba 2 yil cok mu erken yeni evli oldugumuzdan mi hersey boyle guzel., ilerleyen yillar bizi birbirimizden uzaklastirir mi bu sorular da beni cokk korkutuyor.

CNM GENELDE NİŞANLILIKLA SEVGİLİLİKLE EVLİLİK BİR OLMUYO NE KADARDA TANIĞIMIZI SANSAK SONRASINDA ÇOK FARKLI İYİ VEYA KÖTÜ ÖZELLİKLERİ ÇIKIYO İNSANLARIN TABİ BU HER İKİ TARAF İÇİNDE GEÇERLİ :) EVLENİP AYNI EVİ PAYLAŞACAKSIN ZAMANLA İNSANLAR TANIYO BİRBİRİNİ. BNM BİR ABLAM VARDI O HEP DERDİ BEN 20 YILLIK KOCAMI TANIYORUM DİYEMEM ADAMIN HERGÜN YENİ BİR HUYUNU ÖĞRENİYORUM :) ANLIYCAN ÇOKTA İNCELEMEMEK LAZIM AZ ÇOK SEN BİLİRSİN ZATEN NASIL BİRİ OLDUĞUNU :)

Evlilik işi şans işi bana kalırsa kader ve kısmet kimse önüne geçemiyor ne yazık ki iyi tanımak lazım diyeceğim ama kaç sene birlikte olursanız olun annem her zaman der 32 senelik eşim hergün yeni huyu çıkar diye ben eşim ile aynı iş yerinde tanıştık 2 senelik birlikteliğimiz oldu tanıdığımı düşünüp hiç düşünmeden teklifini kabul ettim halbuki düşününce 2 sene de ne kadar tanıyabilir ki insan diyor ama oluyor bir şekilde iyi kide evet demişim pişman olmadım bu güne kadar Allah ta göstermesin inşallah he nedir birliktelik dönemimizde kibar zarif çiçekler böcekler sık olurdu şimdi senede 2 ye düştü evlilik yıl dönümü doğum günü bir de içinden gelirse 3 olur başka da olmaz ama çok şükür memnunum rabbim sizi de iyi vicdanlı merhametli ve Allah korkusu olan insanlar karşılaştırmayı nasip etsin inşallah sevgiler

görücü usulüyle evlendik eşimi pek tanıyamadan yani. Hep korkuyordum soru işaretleri vardı kafamda acaba öyle mi böyle mi nasıl birisi diye
onu tanıyana kadar hep tedirgin davrandım 1 yıl çocuk yapmadım ne zaman ki emin oldum gerçekten beni sevdiğine bu adamdan iyi bir baba olur dedim ve yaptım çocuklarımı şimdi hep dua ediyorum iyi ki tanımışım onu ve iyi ki almış beni her sabah uyandığımda yanımda olduğu için şükrediyorum Allaha

ben tamam evet bu derim ama aynı ev içerisinde sürekli görebileceğim birinden sıkılırım gibi geliyor sanki

6 ay flört ettik sonra 3 yıl aynı evde yaşadık. 4. yılımıza girerken herşey çok yolunda birlikte mutluyuz bari imzayı da atalım deyip evlendik. 6,5 yıldır evliyiz hiç küsmedik bugüne kadar. Sesimizde çok nadir yükselir birbirimize. Ama tabi aynı evde yaşadığımız 3 yıl bize çok iyi bir referans oldu o dönemde çok iyi tanıdık birbirimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…