maşşallah canım 10 yıl mı çıktınız. kaç yaşında evlendin?
Birini tanimak icin ya beraber yolculuk yapilmali, ya ayni evde yasamali ya da ticaret yapilmali denir.Tamamen emin olmak evlenmeden önce çok mümkün değil. Ama büyük oranda emin olmak için imkan varsa birlikte yaşanmalı. Yoksa uzun bir tanıma evresi yaşanmalı, sık görüşülmeli, bolca tatile gidilmeli. Başka türlü imkan yok. Şansıma ne gelirse diyeceksiniz artık.
Ben öyle gördüğüm anda anladım evleneceğimi hikayelerine çok inanmıyorum. Yok öyle bir dünya.
evet tecrubem olmasina ragmen yine ayni hatayi yapiyorum.. gorustugum birisi var"di" evlenecek birisi olmadigini benim istedigim kisi olmadigini biliyorum buna ragmen kac haftadir bitiremedim gitti tam bitti diyorum yine kendimi onun yaninda buluyorum...
annene mutlaka anlat cunku herkesden suphelensen ondan suphelenme o senn iyiligini ister sadece mutlu olmani :)
ayy canim cok sevindim duana cok iyi geldi. Allah insallah seninde gonlune gore verir dogru insanla evlenirsin :-*
ay canim ya "ikinciside yolda"
benimde aynen oyle yani aslinda pzrtesi bitti dedim ama ayni isyerinde calistigim icin dun gordum icim acidi yaw kendimi zor tutuyorum
Tutun beni tutunnnnn!
28 yaşın da evlendim canımkaç yaşında evlenmiştin canım? aşkın gözü kör ettiği yaş kaç acaba o yüzden sordum :))
bende aynı sizin durumdayım.7 yıllık ilişkiden sonra evlendik,o süreçte sinirli ve çabuk parlayan bi yapısı vardı.evlenince kedi gibi oldu maşallah.buda bizim şansımız heraldeevlilik tamamen kumar işi derlerdi büyüklerimiz gerçektende öyle.aynı yastığa baş koymadan aynı evşi paylaşmadan kimse kimseyi tanıyamaz bana göre.ama insan illaki çıkarken nişanlıyken ip uçları verir kendisyle ilgili.kimi insan evendikten sonra olumlu yönde değişir kimiside olumsuz.çok ince detaya girersek zaten kimsenin evlenmemesi lazım bazı şeyleri görmüceksin duymucksın ve en önemli şey saygı saygı varsa hiç bişey olmaz geriside gelir zaten.ben kendimi şanslı hissediyorum eşimle 7 yıl çıktım çıkarken çok sinirli biriydi ben napcam der dırurdum evlendikten sonra o siniri uçtu gitti bazen derim kendisine beni alamadığındanmış bu sinirin diye :) allah herkese hayırlı eş hayırlı geçim nasip etsin inş
Benimkide öyle oldu :)bende aynı sizin durumdayım.7 yıllık ilişkiden sonra evlendik,o süreçte sinirli ve çabuk parlayan bi yapısı vardı.evlenince kedi gibi oldu maşallah.buda bizim şansımız heraldeboşuna dememiş büyüklerimiz nikahta keramet vardır diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?