nasıl emin olup evlendiniz??

yani sadece adam olarak değil etrafıma baktığımda düzgün insan çok nadir görüyorum.kadın olsun erkek olsun.

Canım bütün bunlar zaten zamanla olacak şeyler. Zaten ilkkez gördüğün birine evet ben bu insanla evlenebilirim diyemezsin ki. O insan önce mantığına yatar ki görüşmeye başlarsın, sonra ilerledikçe herşey yolundaysa aşk başlar, aşk güzel devam ederken ailelerle ilgili konuşmalar geçer, aileye anlatılır, sonra tanışılır. Bütün bu süreçte olması gerekenleri yazdım. Ama tabi ki bu biraz da şans işidir.

Hayatımda yaptığım en büyük hatalardan biri evlilik dertsiz başıma dert aldım,sen iyi güzel yönlerini görüp evleniyorsun evlenince meydana çıkıyor ne olduğu. Çok iyi düşünün sonradan pişman olmak daha kötü

evlilik öncesi sinyallerini vermemiş miydi ?

Bak ben bunu hic yapmadim. Hem bir aralik biraktim. Hic bir zaman kesin konusmayacasin. Hic ir zaman tamam oldu bu is demeyeceksin. Hic bir zaman ben bu adama guveniyorum benim esim yapmaz demeyeceksin. Annenin babanin bile yillar sonra bilmedigin huylari cikiyor karsina 3 gunde tanidigin adamin mi cikmasin. Onun icin her zaman gozlemledim ben hala oyle gider tepkileri filan neyi neye gore yaptigi? Hos erkek m8lletinin neyi neye gore yaptigini anlamiyorsun o ayri.
bir de tavsiyem kesinlikle evlenince degistiririm demeyin. Ben hep soyluyorum nisanliyken sizi rahatsiz eden ufak bisey mi var.Evlenince o ufak sey duzelmeyecek aksine buyuyecek. Bunu atlamayin drrim nacizane

kesinlikle başta tanıdım sanıyorsun ama binbir türlü huyları çıkabiliyor...

kızlar bide bana yardım edin yaa topiğeee gelip

Bence evlenmeden önce bir süre aynı evde yaşanmalı.

3 ay olur, 2 yıl olur farketmez. Ha illa ki kadında erkekte düzenini aynı eve kuracak diye bir şey yok. Öğrenci evi vardır mesela, sık sık gidip gelmek lazım. Bir erkeğin ev hayatını muhakkak görmek gerekiyor.

Bir diğeri de bir erkeğin ailesi ile beraberken birlikte olduğu kadına nasıl davrandığı çok önemli. Onların yanında çocuklaşıyor mu, şımarıyor mu dikkat etmek lazım. Her insan ailesinin yanında biraz çocuklaşır ama dozu önemli.

Bir de cimri olmamalı. Paraya çok kıymet veren, insanlara kıymet vermiyor.

evet gidip gelip ev hayatını görmek mantıklı. cimri erkek olmaz olsun yahu :)

Evliyim. Bir erkekte asla kabul etmeyeceğim davranışlar.
1)Öfke kontrolü olmayan,aşırı sinirli erkekler.
2)Aşırı kıskançlık/kısıtlama
3)Çapkınlık. Sadakatsizliğe tahammülüm yok, şiddet bile benim için daha masum.
4)Maçoluk, kendini erkek diye üstün görmek. Maço erkeklerin geneli kötü koca olur.
5)Kendini beğenmişlik
6)Benimle sidik yarışına giren erkekler, yanındaki kadının hayattaki başarılarından rahatsız olan erkekler. Üniversitede geldi bunlardan biri başıma. Benim kimi konularda ondan daha bilgili olmamı hazmedemezdi. Sürekli bana laf çarpıtır, kültürel konularda eksiğimi bulmaya çalışırdı. Ezik herifin tekiydi. Kıçına tekmeyi yedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…