tv de bir programda evlilik danışmanı demişti bir erkek asla evlendikten sonra değişmez ne ise o dur4 ayda kısa bi zaman mesela ama ne güzel 8 yıl az değil. baya bişeyleri aşmışssınızdır :)
Vallahi can attigin biri cikinca zaten gecinebilir miyim, olur mu olmaz , emin miyim diye dusunmuyorsun . Bohcami alip gideyim diyorsun
yani sadece adam olarak değil etrafıma baktığımda düzgün insan çok nadir görüyorum.kadın olsun erkek olsun.az önce bir bayan geldi. eşi fena olmuş. stresli bi durummu yaşadınız dedim. adam anlatmak istemedi. eşi anlattı. kızım eşinden boşanıyor. 2 çocuğu var 3 yıllık evlilerdi dedi.
biraz sohbet ettik. eşi dışarıya çok iyi ama evde eziyet ediyomuş bizimde haberimiz yoktu dedi. bana sordu evli misiniz diye yok dedim. aman kararını iyi ver dedi.
çok doğru dedim. ve düşündüm cidden evlilik kararı vermek ne kadar zor. o kadar görüşüosun ediosun aylar sonra farklı huyları çıkıyo tanıyamamışım diyorsun.
evli arkadaşalara sormak istiyorum nasıl emin oldunuz tam olarak bu benim evleenceğim insan nasıl dediniz?
yani sadece adam olarak değil etrafıma baktığımda düzgün insan çok nadir görüyorum.kadın olsun erkek olsun.
Aynen, adam sandığın insanlardan türlü türlü manyaklıklar çıkıyor .
Canım bütün bunlar zaten zamanla olacak şeyler. Zaten ilkkez gördüğün birine evet ben bu insanla evlenebilirim diyemezsin ki. O insan önce mantığına yatar ki görüşmeye başlarsın, sonra ilerledikçe herşey yolundaysa aşk başlar, aşk güzel devam ederken ailelerle ilgili konuşmalar geçer, aileye anlatılır, sonra tanışılır. Bütün bu süreçte olması gerekenleri yazdım. Ama tabi ki bu biraz da şans işidir.İlişkiye başlanılan ya da aday olan insanın ailesi hakkında ya da bu saydıklarınız hakkında fikrimiz olamaz ki. Duygusal bişey olmadan neden iyi eş olur ya da aile ıvır zıvır girsin ki işin içine. Yanlış bir yol gibi geldi bana emin olmak için.
26 ya yeni girmistim :)kaç yaşında evlenmiştin peki?
Evlilik kumar gibidir şans işi akıl işi değil
Hayatımda yaptığım en büyük hatalardan biri evlilik dertsiz başıma dert aldım,sen iyi güzel yönlerini görüp evleniyorsun evlenince meydana çıkıyor ne olduğu. Çok iyi düşünün sonradan pişman olmak daha kötü
kesinlikle başta tanıdım sanıyorsun ama binbir türlü huyları çıkabiliyor...
evet öyle gibi biraz. ama bile bile evlenmemeli tabi..
Böyle dediğime bakma2. Evliliğimi yaptım
Bence evlenmeden önce bir süre aynı evde yaşanmalı.
3 ay olur, 2 yıl olur farketmez. Ha illa ki kadında erkekte düzenini aynı eve kuracak diye bir şey yok. Öğrenci evi vardır mesela, sık sık gidip gelmek lazım. Bir erkeğin ev hayatını muhakkak görmek gerekiyor.
Bir diğeri de bir erkeğin ailesi ile beraberken birlikte olduğu kadına nasıl davrandığı çok önemli. Onların yanında çocuklaşıyor mu, şımarıyor mu dikkat etmek lazım. Her insan ailesinin yanında biraz çocuklaşır ama dozu önemli.
Bir de cimri olmamalı. Paraya çok kıymet veren, insanlara kıymet vermiyor.
evet gidip gelip ev hayatını görmek mantıklı. cimri erkek olmaz olsun yahu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?