- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
hesabini bulana kadar normal davran belli etme.
Hesabini bulduktan sonra koy önüne o zaman inkar edemez.
Bulmam çok zor olacak o söylemeden.. çünkü elimde ne mail adresi var ne şifre..
Hafiye gibi devamlı telefonunu didik didik karıştırmak istemiyorumkendime zarar veriyorum çünkü..
evinizde bilgisayar falan yok mu orda girse hesaptan ciksa bile gecmisten tiklayinca email gozukuyor yani emaili silinmemesi icin ayarliyorsunuz onceden.
Facebook adresiyse arama motorundan numarayla bulabiliyorsunuz .
Onun telinden faceye gir .
Tel gecmisine bak .Denedim, herhangi bir mail adresi falan çıkmadı.. zaten uygulama olarak yüklü değil telefona
Denedim, herhangi bir mail adresi falan çıkmadı.. zaten uygulama olarak yüklü değil telefona
Tel gecmisine bak .
Iphone kullanıyor ne gibi ayarlar bilginiz var mıUygulama degil netten girdigin halde cikmiyorsa o mailin kayitli kalmasi icin ayarlari degistir bi kac gun sonra bak o zaman mail kalir
Yok silmez daha niye ugrassın Bakın siz yine .O kadar safım ki, 3 yıldır bu telefonu kullanıyorum ve safarinin geçmişi kaydettiğini bilmiyordum.. o gün eş kişisi telini 2 dk kurcaladıktan sonra bana getirdi, al bak tarihlere göre yazıyor diye..
Tabi kanıtları yok etmiş olabilir..
Nasıl daha önce bilmem, nasıl onun haber olmadan bakmam.. kahrettim kendimi..
O fırsatı kaybettim maalesef. Açık vermez bundan sonra..
Iphone kullanıyor ne gibi ayarlar bilginiz var mı
Ay canim ben android olsa tek tek islemleri sana anlatirdim ama Iphone bilgim hic yok maalesef
Canım iphone yi iyi kullanmayı biliyorsa app storyden uygulamayı gizlemiş olabilir.. ordan gizledigin zaman daha önce indirdigin anlaşılmıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?