Nasıl iz sürebilirim ?

garipbirhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
3.451
1.922
83
Kızlar merhaba .
2 gün önce facebook ile ilgili açtığım konunun devamı niteliğinde açtım konuyu..
Eş kişisi cuma günü gelip, pazar akşamı yine okuluna gidecek sonra 1 hafta daha yok.
Ve ben kendisiyle bu konuyu 2 gündür hiç konuşmadım, açmadım konuyu hiç..
Yüzyüze konuşmak daha iyi olacak diye düşündüm.
Ben bir hesabı olduğuna %90 Eminim. Çünkü burdan gelen tavsiyeler üzerine kendi telefonumdan bir şeyler denedim,ve açtığı yönünde fikirlerim daha ağır bastı..(Daha önce dediğim gibi açması problem değil, inkar etmesi problem)
Asıl sormak istediğim ise nasıl davranayım, nasıl konuşayım.. yine inkar edecek biliyorum. Nasıl bir yolda ilerleyeyim..

hesabini bulana kadar normal davran belli etme.
Hesabini bulduktan sonra koy önüne o zaman inkar edemez.

Bulmam çok zor olacak o söylemeden.. çünkü elimde ne mail adresi var ne şifre..
Hafiye gibi devamlı telefonunu didik didik karıştırmak istemiyorum kendime zarar veriyorum çünkü..

Yanına gelince telefonuna bak. Uygulamayı gizlemiş de olabilir klasörlere..
Bulunca ekran görüntüsünü al ona göster inkar edemez o zaman..

Bulmam çok zor olacak o söylemeden.. çünkü elimde ne mail adresi var ne şifre..
Hafiye gibi devamlı telefonunu didik didik karıştırmak istemiyorum kendime zarar veriyorum çünkü..

evinizde bilgisayar falan yok mu orda girse hesaptan ciksa bile gecmisten tiklayinca email gozukuyor yani emaili silinmemesi icin ayarliyorsunuz onceden.

evinizde bilgisayar falan yok mu orda girse hesaptan ciksa bile gecmisten tiklayinca email gozukuyor yani emaili silinmemesi icin ayarliyorsunuz onceden.

Net bağlı değil eve, o yüzden bilgisayardan nete girmez.. iş ile ilgili mail falan göndereceği zaman telefona bağlanıp ancak o zaman açar bilgisayarı..

O zaman Facebookta esinin en yakin arkadaslarinin veya kardeslerinin hesaplarina bak arkadas listelerine bak belki esine rast gelirsin.

Tel gecmisine bak .

O kadar safım ki, 3 yıldır bu telefonu kullanıyorum ve safarinin geçmişi kaydettiğini bilmiyordum.. o gün eş kişisi telini 2 dk kurcaladıktan sonra bana getirdi, al bak tarihlere göre yazıyor diye..
Tabi kanıtları yok etmiş olabilir..
Nasıl daha önce bilmem, nasıl onun haber olmadan bakmam.. kahrettim kendimi..
O fırsatı kaybettim maalesef. Açık vermez bundan sonra..

Yok silmez daha niye ugrassın Bakın siz yine .

Canım iphone yi iyi kullanmayı biliyorsa app storyden uygulamayı gizlemiş olabilir.. ordan gizledigin zaman daha önce indirdigin anlaşılmıyo..

Canım iphone yi iyi kullanmayı biliyorsa app storyden uygulamayı gizlemiş olabilir.. ordan gizledigin zaman daha önce indirdigin anlaşılmıyo..

Gizleyip gizlemediğini bilmiyorum da gizlemiş olsa gogle da aratmazdı sanırım, çünkü g maili açıkken etkinlik kısmına yansımış sayfayı aratması..
Siz iPhone dan anlıyor musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…