Nasıl iz sürebilirim ?

İndir diye yazıyorsa daha önce indirip silmiş oluyor

İndir diye yazıyorsa daha önce indirip silmiş oluyor

Eşimin telefonu 2. El ıphone.
Aldığı gün Facebook yüklü idi, ve ben gerek Yok sil istersen dedim ve sildi.. o zamandan kalma olabilir, bir de eğer daha önce indirse bulut işareti çıkmıyor mu yanlış hatırlıyorsam bende öyleydi
Mesela Twitter felan kullanmıyorum, daha önce de hiç indirmedim, fakat aratınca indir butonu çıkıyor yanda

Eski konularınıza baktım. Hep dert yakınmışsınız evliliğinizden. Kızdığınız arkadaş bu nedenle o cümleyi yazmış olmalı. Eşiniz hayır dediyse bu denli kurcalamanın bir anlamı yok yapmamıştır çünkü. Elle tutulur bir delil değil nihayetinde peşine düştüğünüz.
Diğer konularınıza ithafen de bir şey yazmak isterim. Evlilik sevgili olmaktan çok farklıdır. Sevgilinizle buluşmaya gidersiniz özenli gelir evde eşinizin en paspal halini görürsünüz. O da sizin tabii. Aynı evdesiniz mıç mıç bir ilişki zaten olamaz. Anlaşmazlıklar olur, alışkanlıklar ağır basar. Sizin şikayet ettiğiniz durumlar kimi evliliklerde Allahın lütfudur.
Eşim ev işinde yardım etmez,su içtiği bardağı bile makineye koymaz. Vaktinin azımsanamayacak kısmını bilgisayar oyunlarıyla harcar ,.. saysam daha da çıkar. Sizin dert yandıklarınız çok evlilikte mevcut yani.
Olumlu yönlerden bakmakta yarar var.
Misal,eşim cimri değildir harcamalarım konusunda kısıtlanmam. Har vurup harman savurmam zaten. Aileme karşı saygılıdır,onları da düşünür. Sevgisini söyleyen biri değildir ama gece üstüm açılmışsa üstümü örtmesi bile sevgi göstergesidir bana göre. Tartışmalarımız küslüklerimiz olmuştur,tartışma esnasında bile cümlelerine dikkat edip hakaret içeren tek kelime kullanmaması,kırgın olsak bile yine gelip yatağına yatması hep artı taraflarıdır.
Bence bardağın boş tarafından değil dolu tarafından bakmalısınız.

Haklısınız..
Bu denli güvensiz oluşum geçmişte babamın anneme ihanet etmesi ile kaynaklı diye düşünüyorum..
Çocukluğumda yaşadığım durumun etkileri sürüyor maalesef, ona binaen geçen hafta yanılmıyorsam açtığım bir konu vardı, direkt kapatıldı, o olay fazlasıyla etkiledi..
Dediğiniz gibi elle tutulur tam bir kanıt Yok ortada..
o yüzden de kesinlikle benim dediğim doğru diyemiyorum.
Fakat buna rağmen içimde bir kurt sürekli beynimi kemiriyor, akşam yine bir ara telefonuna baktım..
istemiyorum böyle yaşamak, onu devamlı kontrol etmek, hal ve hareketlerini incelemek..
Kendime nasıl engel olacağım bilmiyorum. Çünkü bana da zarar veriyor..

Boşanayım diye konu açmadım, bir konuda fikir görüş almak İçin açtım.. size malzeme Yok.. güle güle..

Zaten sorun da bu, sürekli sorun yaratıyorsunuz, sürekli şikayetçisiniz ama boşanmayı düşünmüyorsunuz.
Her iki haftada bir aynı muhabbet, mutsuzum, eşim şöyle, ben ise fedakar bilmemkim
Eşinizin bıkması çok normal, böyle insanı kimse çekmez.

Sorunlardan beslenen bir yapınız var, bir psikiyatriste gidin.

Buraya yazılanlar hayatın küçücük bir parçası anlatabildim mi ..
Bunun dışında da yaşanılanlar, olaylar vs bir sürü şey var .
Ve sadece size şunu sorayım .. ihanet , şiddet vs dışında hangi tartışmada tek kişi hatalı olabilir ki? Bir olay olur zemini hazırlar, ve ona yönelik bir tepki olur tartışma başlar..
Böyle değil midir..
Ortada hiçbir sorun yokken, tartışma çıkaran bir insan olmadım.. bugün keyfim yerinde huzurluyum hadi bir tartışma çıkarayım demedim..

Böyle oluyor bende bi kaç sene önce kullanmıştım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…