Nasıl iz sürebilirim ?

Gizleyip gizlemediğini bilmiyorum da gizlemiş olsa gogle da aratmazdı sanırım, çünkü g maili açıkken etkinlik kısmına yansımış sayfayı aratması..
Siz iPhone dan anlıyor musunuz ?
İphone kullanıyorum ufakda olsa anlıyorum.. yani googldan girmese bile uygulamayı indirmiş ama indirmemiş gibi gösterme şansı var.. sizin yanınıza gelirken siliyodur uygulamayı.. iphone da gizlilik daha fazla bulmanız zor. Mail adresi bulmanız gerekli..

İphone kullanıyorum ufakda olsa anlıyorum.. yani googldan girmese bile uygulamayı indirmiş ama indirmemiş gibi gösterme şansı var.. sizin yanınıza gelirken siliyodur uygulamayı.. iphone da gizlilik daha fazla bulmanız zor. Mail adresi bulmanız gerekli..

O kadar iyi biliyor mudur bilmiyorum..
fakat dediğim gibi eğer giriyorsa gogledan arattığı için ve gmail etkinlik kısmına yansıdığı İçin ben indirmiş olacağını düşünmemiştim.. ne yapacağımı bilmiyorum :( ne mail adresi ne şifre hiçbir şey yol elimde ve inkar eden bir eş var..

Kendine bi face hesabı aç ve de ki. Ben kendime hesap açtım bakalım tepkisi ne olacak. Ama ilk önce onu bulmaya çalış o açtığın adresten. Eğer hesabı varsa sizin yakınlarınızı engellemiş olabilir o yüzden bulamıyorsunuz.

Eşinin telefonundan Bir de AppStore gir Facebook uygulamasını Arat eğer bulut işareti çıkıyorsa büyük ihtimal indirip siliyor uygulamayı.

Kendine bi face hesabı aç ve de ki. Ben kendime hesap açtım bakalım tepkisi ne olacak. Ama ilk önce onu bulmaya çalış o açtığın adresten. Eğer hesabı varsa sizin yakınlarınızı engellemiş olabilir o yüzden bulamıyorsunuz.

Kardeşimin facesinden aradım, 2015 yılında açmış bir hesabını tesadüf eseri buldum, girdim faceye hiç kullanılmamış bir face. Başka da pek bir şey bulamadım..
Benim net bilgilere ulaşmam lazım.. ama nasıl..

Kardeşimin facesinden aradım, 2015 yılında açmış bir hesabını tesadüf eseri buldum, girdim faceye hiç kullanılmamış bir face. Başka da pek bir şey bulamadım..
Benim net bilgilere ulaşmam lazım.. ama nasıl..
Eşinin telefonundan AppStore a girip Facebook uygulamasını arat eğer bulut işareti çıkıyorsa indirip siliyor. Bir de yakınlarındakilerşnş engelledi büyük ihtimal sende gizli bir hesap açıp ordan aratacaksın. Mail hesaplarına bak Facebook çok mail yollar yok onun Doğum günü yok böyle olmuş şu olmuş gibi.

Eşinin telefonundan Bir de AppStore gir Facebook uygulamasını Arat eğer bulut işareti çıkıyorsa büyük ihtimal indirip siliyor uygulamayı.
İşte onunda çözümü var arkadaşım egerki uygulamayı gizlediyse appstoreden o zaman o bulut işareti görünmüyo direk indir çıkıyo indirmiş oldugun halde bile .. egerki anlıyosa iphone den bunuda biliyodur diye düşünüyorum..

Kızlar merhaba .
2 gün önce facebook ile ilgili açtığım konunun devamı niteliğinde açtım konuyu..
Eş kişisi cuma günü gelip, pazar akşamı yine okuluna gidecek sonra 1 hafta daha yok.
Ve ben kendisiyle bu konuyu 2 gündür hiç konuşmadım, açmadım konuyu hiç..
Yüzyüze konuşmak daha iyi olacak diye düşündüm.
Ben bir hesabı olduğuna %90 Eminim. Çünkü burdan gelen tavsiyeler üzerine kendi telefonumdan bir şeyler denedim,ve açtığı yönünde fikirlerim daha ağır bastı..(Daha önce dediğim gibi açması problem değil, inkar etmesi problem)
Asıl sormak istediğim ise nasıl davranayım, nasıl konuşayım.. yine inkar edecek biliyorum. Nasıl bir yolda ilerleyeyim..
önce e devlete gir üstüne başka hat var mı bak varsa öyle bul yoksa tarayıcıda gizliliğe gir orada şifreleri kaydetme diye bir yer var buna benzer ne yazı olursa olsun tıkla orada girdiği sitelerde şifre kaydetme dediği yer varsa bile gösteriyor bu site için şifre kaydedilmeyecek diye o bile kanıttır çünkü girmiş şifre yazmış ve kaydetme demiş

İşte onunda çözümü var arkadaşım egerki uygulamayı gizlediyse appstoreden o zaman o bulut işareti görünmüyo direk indir çıkıyo indirmiş oldugun halde bile .. egerki anlıyosa iphone den bunuda biliyodur diye düşünüyorum..

Şöyle ki eşim bu telefonu 2. El aldı ve aldığında Facebook yüklüydü Yani, o telefona zaten daha nice indirilmişti, bu durumda o işaret doğru bileğiydi vermez sanırım

Şöyle ki eşim bu telefonu 2. El aldı ve aldığında Facebook yüklüydü Yani, o telefona zaten daha nice indirilmişti, bu durumda o işaret doğru bileğiydi vermez sanırım

Tamam gizleyip gizlemedigini ögren sadece eşinizin apple şifresini biliyormusunuz egerki biliyorsanız gizledigini ve ya gizlemedigini anlarız en azından.

önce e devlete gir üstüne başka hat var mı bak varsa öyle bul yoksa tarayıcıda gizliliğe gir orada şifreleri kaydetme diye bir yer var buna benzer ne yazı olursa olsun tıkla orada girdiği sitelerde şifre kaydetme dediği yer varsa bile gösteriyor bu site için şifre kaydedilmeyecek diye o bile kanıttır çünkü girmiş şifre yazmış ve kaydetme demiş

Üzerine başka hat yok, fakat ıphone da özel diye bir internet sekmesi var yani, orası ile nete girildiğinde girilen hiçbir sayfa ve şifreler asla kaydedilmiyor..
Böyle bir şey yapmış ta olabilir :(

bende iPhone kullanıyorum da uygulama gizlemeyi bilmiyordum. O zaman kendine kocasının haberi olmadan bir face hesabı açıp aratacak.

Bunu öğrenmenin malesef ki bi yolu yok. Her face hesabını kullanmak için telefon no gerekmiyor. İşte açar gizli sekmeyi girer sonra kapatır geçmişe de kaydetmez bile. Sen böyle onun yanında kurcalamaya devam edersen artık hiç açık vermez zaten.

Bunu öğrenmenin malesef ki bi yolu yok. Her face hesabını kullanmak için telefon no gerekmiyor. İşte açar gizli sekmeyi girer sonra kapatır geçmişe de kaydetmez bile. Sen böyle onun yanında kurcalamaya devam edersen artık hiç açık vermez zaten.

Birkaç gün g mailini açık unuttuğu İçin görebildim ben etkinlik geçmişinden ama kim bilir ne kadar eskiye dayanıyor..
Ben hiç şüphelenmedim ya ondan şimdiye kadar, telefonunu saklamazdı, istediğim zaman elime alır bakardım..telefonu elinde ise hep sahibinden.com da geziyor diye düşünürdüm.. onun dışında WhatsApp ında ya da normal telefonda engelli kimse görmedim, şüpheli bir arama, mesaj hiç birine şahit olmadım.. tüm bunlara rağmen bir halt karıştırıyorsa helal olsun..

Asıl konu ne peki?
Neden bu sizi bu kadar rahatsız etti?
Biri ile iletişim haline girdiğinden mi şüpheleniyorsunuz?

Yerinizde olsam açıkça konuşur "güvensiz bir evlilik" oluştuğunu anlatırdım.
Anlamıyorsa da yalan söylemenin sonuçlarına da katlanması gerektiğini gösterirdim.

Asıl konu ne peki?
Neden bu sizi bu kadar rahatsız etti?
Biri ile iletişim haline girdiğinden mi şüpheleniyorsunuz?

Yerinizde olsam açıkça konuşur "güvensiz bir evlilik" oluştuğunu anlatırdım.
Anlamıyorsa da yalan söylemenin sonuçlarına da katlanması gerektiğini gösterirdim.

Diğer konuma 2 gün önce açtığım bakarsanız daha net anlarsınız..
Bir hesap açması beni rahatsız etmez, gerek olmuştur ki açmıştır derim, fakat inkar etmesi beni düşündüren..
Dediğiniz gibi biri ile görüşüyor olmasından şüpheleniyorum ..
Türlü şeyler denedim, ona inanabilmek için, olabilecek ihtimalleri kendi telefonumda denedim.. değil, olmuyor..
Cuma günü gelecek, konuşacağım zaten..
Anlamıyorsa yalan söylemenin sonuçlarına katlanması gerektiğini gösteririm derken ne yapmam lazım.. zaten nasıl ortaya çıkarıp, nasıl davranacağım konusunda fikre ihtiyacım var..

Diğer konuma 2 gün önce açtığım bakarsanız daha net anlarsınız..
Bir hesap açması beni rahatsız etmez, gerek olmuştur ki açmıştır derim, fakat inkar etmesi beni düşündüren..
Dediğiniz gibi biri ile görüşüyor olmasından şüpheleniyorum ..
Türlü şeyler denedim, ona inanabilmek için, olabilecek ihtimalleri kendi telefonumda denedim.. değil, olmuyor..
Cuma günü gelecek, konuşacağım zaten..
Anlamıyorsa yalan söylemenin sonuçlarına katlanması gerektiğini gösteririm derken ne yapmam lazım.. zaten nasıl ortaya çıkarıp, nasıl davranacağım konusunda fikre ihtiyacım var..

Ortaya çıkartmanız zor.
bir çok kişinin de dediği gibi, eğer kendi adına ve soy adına bir hesap açmadıysa, ki demekki öyle bir durum var bulamıyorsunuz, bulabilmeniz mümkün değil. Sarı çizmeli mehmet ağa...
email erişiminiz yoksa, kaldı ki kullandığı email değil de çok farklı bir email hesabından da facebook hesabı açabilir, bu anlamda da bulamazsınız.
Onu da geçtim, cep telefonunda uygulama kullanmıyorsa, bu da cep telefonu ile erişim sağlamanızı engeller bir durum.

Nitekim, yerinizde olsam ispat yerine, benim şüphem budur, şüphelerimden de eminim.
Ya bana doğruyu söylersin apaçık, ya da yalan söylemeyi tercih edersin.
Yalan söylediğin için de ben seninle aynı ortamda kalabileceğimi sanmıyorum direk uzun süre kendisine küs kalır, yatakları dahi ayırırdım... Ta kii anlayana kadar.

Ancak bunu tabii ki gerçekten eminseniz yapmanız doğru olur.
Eğer emin bir durumunuz varsa da emin olduğunuz ip uçlarını da kendisi ile paylaşmanız gerekir.
Hatta üzerine "ben senin şu noktada şuyunu yakaladım" gibilerinden abartarak sallayarak korkutabilirsiniz.
Kendisinden şüpheye düşerse, daha çabuk yelkenleri suya indirip, teslim olacaktır.

Back
X