Nasıl iz sürebilirim ?

aynisini deneyebilirsiniz bana guvenin. Facebook yazinca direkt sayfaya yonlendirir e devlet yazinca google arama motoruna yonlendirir. Cunku e devletin adresi edevlet degil turkiye@gov.tr. deneyin dedigimi rahatlikla goreceksiniz. Ayrica bir sey daha

https://www.facebook.com/groups/2056656297896000/permalink/2115609988667297/
Bu facebookta uye oldugum kapali bir gruba ait gonderi. Tıklayın uyeliginiz yoksa görebiliyor musunuz? Peki hangi sayfa acıldı,üye girişi :) caninizi boşa sıkıyorsunuz inanın.

Çok saolun iyi niyetiniz için.. umarım öyledir..
G maili 27 mart ile 30 mart arasında açık kalmış..
Ve bu tarihler arasında 4 defa Facebook a girilmiş gibi gözüküyor..
Yani demek istediğim mesela ben kardeşimin hesabına girerek denediğim zaman, atıyorum x kişisini arattığımda orada x kişisi arayışı diye yazsa, hiç sorun kalmayacak .. fakat girildiği defalarca farklı Kişiler aratıldığı halde orada ziyaret edildi: Facebook yazması sadece beni şüphelendirdi..

Hemen durum analizini yapıyorum o vakit:
Eşinize arkadaşlarından biri gizlilik ayarlarından haberi olmadan facebookta beğendiği bir fotoğrafı ya da videoyu attı. Eşiniz bağlantıyı tıkladığında üyeliği olmadığı için giriş sayfasına yönlendirildi facebook tarafından. Bence olay bu kadar basit.:)

Eşimin mesela normal erkekler arasında farklı diyaloglar olur ya öyle bir ortamı yoktur.. sadece bir tane arkadaşı var . Ama çok iyisiniz çok teşekkür ederim.. dediğiniz gibi olmasını öyle çok isterdim ki..
İnşallah ben yanılırım inşallah..

Çok saolun iyi niyetiniz için.. umarım öyledir..
G maili 27 mart ile 30 mart arasında açık kalmış..
Ve bu tarihler arasında 4 defa Facebook a girilmiş gibi gözüküyor..
Yani demek istediğim mesela ben kardeşimin hesabına girerek denediğim zaman, atıyorum x kişisini arattığımda orada x kişisi arayışı diye yazsa, hiç sorun kalmayacak .. fakat girildiği defalarca farklı Kişiler aratıldığı halde orada ziyaret edildi: Facebook yazması sadece beni şüphelendirdi..
Aslında adres çubuğu arama motoru... ifadesinden kastım tam olarak şu:
Sizin için deneyerek ekran görüntüsü aldım.

2018-04-04 13.23.16.webp
2018-04-04 13.22.24.webp

Bu ikisi arasındaki fark şu: facebook için işaretlediğim yeri tıklarsa asla geçmişte facebook arandı yazısı görünmeden direkt sayfaya yönlenir. E devleti tıklarsanız google sayfasına yönlenirsiniz ve edevlet arandı ifadesini görürsünüz. Ikisini de adres çubuğunda siz de deneyin ne demek istediğimi göreceksiniz.

Eki Görüntüle 2132798

Eki Görüntüle 2132792 Eki Görüntüle 2132793

Bu ikisi arasındaki fark şu: facebook için işaretlediğim yeri tıklarsa asla geçmişte facebook arandı yazısı görünmeden direkt sayfaya yönlenir. E devleti tıklarsanız google sayfasına yönlenirsiniz ve edevlet arandı ifadesini görürsünüz. Ikisini de adres çubuğunda siz de deneyin ne demek istediğimi göreceksiniz.

Eklentiler

• 53D2AFCD-F150-4090-9099-AA4AAB6C716E.webp
    53D2AFCD-F150-4090-9099-AA4AAB6C716E.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 67
  • DE48729F-1D1F-45C2-8B55-06042E05BB13.webp
    DE48729F-1D1F-45C2-8B55-06042E05BB13.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 58
Benim bahsettiğim görüntüler de bunlar..
Tamam işte benim bahsettiğim de bu. Önceki mesajımda belittiğim ilgili yerlere tıkladım. Geçmişim bu: e devlet araması görünüyor facebook gòrünmuyor. Kastettigim bu zaten. Normal boyle gorunmesi demek istiyorun
Screenshot_2018-04-04-13-46-46.webp

Tamam işte benim bahsettiğim de bu. Önceki mesajımda belittiğim ilgili yerlere tıkladım. Geçmişim bu: e devlet araması görünüyor facebook gòrünmuyor. Kastettigim bu zaten. Normal boyle gorunmesi demek istiyorunEki Görüntüle 2132826

Çok iyisiniz, çok teşekkür ederim size..
Eğer dediğiniz gibi yukarı arama çubuğundan yaptı ise aramayı haklısınız.. ben o şekilde denememiştim, kendisinin bir şey ararken genelde google da arama yaptığı İçin , arama çubuğu hiç aklıma gelmemişti..
Diyorum ya tek ben yanılayım, günahını alayım razıyım.. o beni yanıltmasın da :(

Bulmam çok zor olacak o söylemeden.. çünkü elimde ne mail adresi var ne şifre..
Hafiye gibi devamlı telefonunu didik didik karıştırmak istemiyorum :KK43: kendime zarar veriyorum çünkü..
telefonun gecmisini siliyor mu. Butun programlarin gecmisine bakin. Bir de mesaj kutusuna gir ordan bir mesaji ac sonra pano var gecmiste kopyaladiklari orda toplaniyor. Bir arkadas ordan bulmustu.

telefonun gecmisini siliyor mu. Butun programlarin gecmisine bakin. Bir de mesaj kutusuna gir ordan bir mesaji ac sonra pano var gecmiste kopyaladiklari orda toplaniyor. Bir arkadas ordan bulmustu.

Tüm programların geçmişine nasıl bakılıyor ki ıphone da. Benim normal mesajlardan herhangi bir şüphem yok zaten.. sadece Facebook tan şüpheleniyorum ..

Tüm programların geçmişine nasıl bakılıyor ki ıphone da. Benim normal mesajlardan herhangi bir şüphem yok zaten.. sadece Facebook tan şüpheleniyorum ..
Canim mesajlarini kontrol et demiyorum. Mesajlarda mesaj yolla kismina gir ve uzun bas. Karsina yapistir ve pano cikacak. O pano gecmisi gosteriyor

Canim mesajlarini kontrol et demiyorum. Mesajlarda mesaj yolla kismina gir ve uzun bas. Karsina yapistir ve pano cikacak. O pano gecmisi gosteriyor

Bilmiyordum.. ıphone da öyle mi ? Uzun basınca yapıştır çıkıyor, ama geçmişe nasıl bakılıyor o şekilde ? Detaylı anlatır mısınız.. herhangi bir mesaja mı tıklanacak, neler görülüyor o şekilde ?

Bilmiyordum.. ıphone da öyle mi ? Uzun basınca yapıştır çıkıyor, ama geçmişe nasıl bakılıyor o şekilde ? Detaylı anlatır mısınız.. herhangi bir mesaja mı tıklanacak, neler görülüyor o şekilde ?
Uzun basinca yaiptir ve pano cikmiyor mu. Pano cikinca panoya tikliyorsun orda kopyaladiklari gorunuyor

iPhone’da geçmiş kopyalamaları gösteren bir pano yok maalesef. Ayarlar kısmında hesaplar ve parolalar var eğer Safari’de kaydettiyse uygulama ve web parolalarından her türlü site icin kayıtlı mail,numara,şifre bulabilirsiniz. Parmak iziyle açılıyor bunun icin parmak izinizi eklemeniz yeterli. Gizliden girdiyse kaydetme ihtimali bana göre yok ama yine de denemeye değer.

iPhone’da geçmiş kopyalamaları gösteren bir pano yok maalesef. Ayarlar kısmında hesaplar ve parolalar var eğer Safari’de kaydettiyse uygulama ve web parolalarından her türlü site icin kayıtlı mail,numara,şifre bulabilirsiniz. Parmak iziyle açılıyor bunun icin parmak izinizi eklemeniz yeterli. Gizliden girdiyse kaydetme ihtimali bana göre yok ama yine de denemeye değer.

Tam olarak ne yapmam gerektiğini yazar mısınız?
Nerelere bakmam gerektiğini..

Back
X