- 1 Eylül 2014
- 26.100
- 30.471
- 798
- 35
- Konu Sahibi freakybugday29
-
Ay benim kız da öyle15yaşında Ağustos sıcağında yelek giyerdim m.m.lerim belli olmasın diye bide şimdi ki nesile bak
Ablacım sana günde üç doz Müge anlı öneriyorum sen kendiliğinden vazgeçersin diye umuyorum inşallah
15yaşında Ağustos sıcağında yelek giyerdim m.m.lerim belli olmasın diye bide şimdi ki nesile bak
Ablacım sana günde üç doz Müge anlı öneriyorum sen kendiliğinden vazgeçersin diye umuyorum inşallah
Bilmem açık yazmak utandırdı beni kötü bi niyetten yada gerçekten utanılacak bi kelime olduğunu da düşünmüyorum aslında mahalle baskısıyla büyümüş olmaktan sanırımMeme kelimesini niye sansürlediniz ya çok güldüm ajshsh Allah da sizi güldürsün :)
Ayrıca konu sahibi kardeşimiz, ben de diğer ablalarınla aynı fikirdeyim. Genç kızlığa ilk adımını attığın bu yaşlarda ve bu devirde kendi şehrinde bile biriyle buluşurken çok dikkatli olmalı ve geceyi mutlaka kendi evnde geçirmelisin :)
Pardon neyi beğenmediniz anlayamadığından soruyorumkonu sahibinde 1 seneye kalmaz nisanlanip evlenecek bi profil aldim, bence ders calissin.
Bilmem açık yazmak utandırdı beni kötü bi niyetten yada gerçekten utanılacak bi kelime olduğunu da düşünmüyorum aslında mahalle baskısıyla büyümüş olmaktan sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?