- Konu Sahibi freakybugday29
-
Annelerinizi tanıstırmıssınız. Annenle gidin sabah gider akşam dönersiniz. Anneler bırlıkte takılır siz erkek arkadasınız ıle beraber.oncelikle 15 yasindayim ve 16 yasinda bir erkek arkadasim var, 4 aydir cikiyoruz. annem ve babam erkek arkadasim oldugunu biliyor. annelerimizi tanistirdik. annemle onun hakkinda konusabiliyorum ama babamla hic konusunu acmadik ama babam iyi karsiladi tabi ogrenince. sorun su ki ben istanbul, o ankarada yasiyor. 4 ay icerisinde 2 kez istanbula geldi gorustuk. simdi ben ankaraya gitmek istiyorum 15 tatilde. bunu anneme soyledim, annem kizdi biraz. hatta agladi, kafasinda sanirim birkac senaryo kurmus. sonra ben karismam babandan izin al dedi. ben de ne soyleyecegimi nasil aciklayacagimi dusunur ve bunu soylemek icin zaman kollarken annem babama bundan bahsetmis bile.. babamda izin vermemis tabi. ben anneme sinirlendim benim babamla aramda olan bir konuda gidip kendisinin soylemesi hos degildi. simdi tekrardan babama bu konuyu acmak istiyorum, cunku ayip etmek istemiyorum, surekli ayagima gelmek zorunda degil. o bundan sikayetci degil, ankaraya gelemem dersem o tekrar gelir tabii ama onunda ici burkulur cunku gelirsek neler yapacagimizi dusunmustuk bile. babama bu konuyu nasil acar ve nasil izin alabilirim? en azindan gunubirlik bile olur. sadece onunla vakit gecirmek istiyorum
kendini ailenin yerine koyarak düşünmeyi dene, 15 yaşında dünyalar güzeli kızlarını başı sıkışsa gidip kurtaramayacakları bir şehire yalnız başına göndermek istememekte haksız değiller mi? havasını suyunu yolunu bilmediğin bir yer, ülkenin her tarafında onlarca sapık ne idüğü belirsiz insan dolu üstelik. ailenin sorunu eminim senin erkek arkadaşınla görüşmen değil, onlardan uzak ve savunmasız olduğun, üstelik bilmediğin bir şehirde olacak olman. Sana istedikleri kadar güvenseler de sorun senin vereceğin güven değil. Ben 28 yaşındayım ve olduğumdan küçük görünüyorum, yakın zamanda bir uçak yolculuğunda beni oldukça küçük zanneden yaşlı bir adam havaalanında ve uçak yolculuğu boyunca sürekli farklı bahanelerle taciz etti beni. dışarıdan bakıldığında yardımcı olmaya çalışan sevimli bir amca gibi görünüyordu ama ben onun amacını bakışlarında hissettim ve inanılmaz derecede korktum.oncelikle 15 yasindayim ve 16 yasinda bir erkek arkadasim var, 4 aydir cikiyoruz. annem ve babam erkek arkadasim oldugunu biliyor. annelerimizi tanistirdik. annemle onun hakkinda konusabiliyorum ama babamla hic konusunu acmadik ama babam iyi karsiladi tabi ogrenince. sorun su ki ben istanbul, o ankarada yasiyor. 4 ay icerisinde 2 kez istanbula geldi gorustuk. simdi ben ankaraya gitmek istiyorum 15 tatilde. bunu anneme soyledim, annem kizdi biraz. hatta agladi, kafasinda sanirim birkac senaryo kurmus. sonra ben karismam babandan izin al dedi. ben de ne soyleyecegimi nasil aciklayacagimi dusunur ve bunu soylemek icin zaman kollarken annem babama bundan bahsetmis bile.. babamda izin vermemis tabi. ben anneme sinirlendim benim babamla aramda olan bir konuda gidip kendisinin soylemesi hos degildi. simdi tekrardan babama bu konuyu acmak istiyorum, cunku ayip etmek istemiyorum, surekli ayagima gelmek zorunda degil. o bundan sikayetci degil, ankaraya gelemem dersem o tekrar gelir tabii ama onunda ici burkulur cunku gelirsek neler yapacagimizi dusunmustuk bile. babama bu konuyu nasil acar ve nasil izin alabilirim? en azindan gunubirlik bile olur. sadece onunla vakit gecirmek istiyorum
Ay benim kız da öyle
2-3 kat sporcu sütyeni giyiyor düz dursun görünmesin diye
Yaz sıcağında peluş hırka giyip dışarı çıkıyor
ya hele ben neden ablamin memeleri daha buyuk diye evde olay cikartirdim.Ergenken memelerim buyuk gorunsun diye ekstra dolgulu sutyen kullanirdim be.
Memesini saklamaya calisan bir kiz hiç gormedim cevremde ya da dikkatimi çekmedi belki bilmiyorum bu cocuklar nereden ogreniyor boyle saklamayi filan garip gercekten.
oncelikle 15 yasindayim ve 16 yasinda bir erkek arkadasim var, 4 aydir cikiyoruz. annem ve babam erkek arkadasim oldugunu biliyor. annelerimizi tanistirdik. annemle onun hakkinda konusabiliyorum ama babamla hic konusunu acmadik ama babam iyi karsiladi tabi ogrenince. sorun su ki ben istanbul, o ankarada yasiyor. 4 ay icerisinde 2 kez istanbula geldi gorustuk. simdi ben ankaraya gitmek istiyorum 15 tatilde. bunu anneme soyledim, annem kizdi biraz. hatta agladi, kafasinda sanirim birkac senaryo kurmus. sonra ben karismam babandan izin al dedi. ben de ne soyleyecegimi nasil aciklayacagimi dusunur ve bunu soylemek icin zaman kollarken annem babama bundan bahsetmis bile.. babamda izin vermemis tabi. ben anneme sinirlendim benim babamla aramda olan bir konuda gidip kendisinin soylemesi hos degildi. simdi tekrardan babama bu konuyu acmak istiyorum, cunku ayip etmek istemiyorum, surekli ayagima gelmek zorunda degil. o bundan sikayetci degil, ankaraya gelemem dersem o tekrar gelir tabii ama onunda ici burkulur cunku gelirsek neler yapacagimizi dusunmustuk bile. babama bu konuyu nasil acar ve nasil izin alabilirim? en azindan gunubirlik bile olur. sadece onunla vakit gecirmek istiyorum
ya hele ben neden ablamin memeleri daha buyuk diye evde olay cikartirdim.
Bende saklanmasını ilk defa kızımda gördüm ama bu sene normale döndü sadece bol giyiyor zaten belli olmuyorErgenken memelerim buyuk gorunsun diye ekstra dolgulu sutyen kullanirdim be.
Memesini saklamaya calisan bir kiz hiç gormedim cevremde ya da dikkatimi çekmedi belki bilmiyorum bu cocuklar nereden ogreniyor boyle saklamayi filan garip gercekten.
cidden bnede anlamadım acaba şu an aileler yetiştirirken çok mu aman psikolojisi bozulmasın şöyle olmasın diye çocukları bu kadar şımartıyorAnnen neye ağlıyor acaba?
O öyle ağladığı için hala nasıl izin alabilirim diyorsun.
Bu yaşta ne başka şehire gitmesi diye net bir dille söyleyip konuyu kapatmalıydı.
Merhaba, öncelikle buraya yazmış olman gerçekten çok güzel. Ben sana bir kaç tavsiye vermek isterim; abla, dost, arkadaş tavsiyesi diyelim. Henüz ikiniz de çok gençsiniz. İçinde yaşadığımız ülke 15 yaşında genç bir kızın başını alıp başka bir şehre gidebileceği bir ülke değil. Erkek arkadaşın mutlaka sana çok iyi davranan çok kibar bir çocuktur ama kimsenin içini bilemezsin inan. Annen haklı olarak oraya gittiğinde o çocuğun sana kötü davranmasından, başına bir iş gelmesinden korktuğu için bu tepkileri vermiş. Hangi anne olsa bu tepkiyi verir. Babanın da tepkisi bundan çok farklı olmayacaktır ve ikisi de o kadar haklı ki... Günübirlik bile gitsen Allah korusun başına ne geleceğini bilmiyorsun. İstanbul'da da bilemiyoruz dediğini de duyar gibiyim ama o iş öyle değil, İstanbul senin bildiğin tanıdığın bir yer. Sen başka bir şehirden bahsediyorsun.oncelikle 15 yasindayim ve 16 yasinda bir erkek arkadasim var, 4 aydir cikiyoruz. annem ve babam erkek arkadasim oldugunu biliyor. annelerimizi tanistirdik. annemle onun hakkinda konusabiliyorum ama babamla hic konusunu acmadik ama babam iyi karsiladi tabi ogrenince. sorun su ki ben istanbul, o ankarada yasiyor. 4 ay icerisinde 2 kez istanbula geldi gorustuk. simdi ben ankaraya gitmek istiyorum 15 tatilde. bunu anneme soyledim, annem kizdi biraz. hatta agladi, kafasinda sanirim birkac senaryo kurmus. sonra ben karismam babandan izin al dedi. ben de ne soyleyecegimi nasil aciklayacagimi dusunur ve bunu soylemek icin zaman kollarken annem babama bundan bahsetmis bile.. babamda izin vermemis tabi. ben anneme sinirlendim benim babamla aramda olan bir konuda gidip kendisinin soylemesi hos degildi. simdi tekrardan babama bu konuyu acmak istiyorum, cunku ayip etmek istemiyorum, surekli ayagima gelmek zorunda degil. o bundan sikayetci degil, ankaraya gelemem dersem o tekrar gelir tabii ama onunda ici burkulur cunku gelirsek neler yapacagimizi dusunmustuk bile. babama bu konuyu nasil acar ve nasil izin alabilirim? en azindan gunubirlik bile olur. sadece onunla vakit gecirmek istiyorum
Aşk böceğim, gitme oralara. Sonra hormonlarınız ağır basıyor olmuyor bak.oncelikle 15 yasindayim ve 16 yasinda bir erkek arkadasim var, 4 aydir cikiyoruz. annem ve babam erkek arkadasim oldugunu biliyor. annelerimizi tanistirdik. annemle onun hakkinda konusabiliyorum ama babamla hic konusunu acmadik ama babam iyi karsiladi tabi ogrenince. sorun su ki ben istanbul, o ankarada yasiyor. 4 ay icerisinde 2 kez istanbula geldi gorustuk. simdi ben ankaraya gitmek istiyorum 15 tatilde. bunu anneme soyledim, annem kizdi biraz. hatta agladi, kafasinda sanirim birkac senaryo kurmus. sonra ben karismam babandan izin al dedi. ben de ne soyleyecegimi nasil aciklayacagimi dusunur ve bunu soylemek icin zaman kollarken annem babama bundan bahsetmis bile.. babamda izin vermemis tabi. ben anneme sinirlendim benim babamla aramda olan bir konuda gidip kendisinin soylemesi hos degildi. simdi tekrardan babama bu konuyu acmak istiyorum, cunku ayip etmek istemiyorum, surekli ayagima gelmek zorunda degil. o bundan sikayetci degil, ankaraya gelemem dersem o tekrar gelir tabii ama onunda ici burkulur cunku gelirsek neler yapacagimizi dusunmustuk bile. babama bu konuyu nasil acar ve nasil izin alabilirim? en azindan gunubirlik bile olur. sadece onunla vakit gecirmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?