Nasıl kısmetimi açabilirim

Tam olarak mirtanın dediğini söylüyorum yalnızlığın tercih olması farklı ilgi görmemek farklı. Güzellik pek göreceli de değil bu arada ama ilgi görmeyen kadın güzel değildir yani

Karşı cinse göre güzel değilmiş işte. Karşı cins beğenmemiş. Ben karar vermiyorum buna. Ayrıca burda bahsettiğimiz istediği erkeğin ilgisini çekmemek değil. Kimsenin ilgisini çekmeyen kadınlardan bahsediyoruz.

benim etrafimda kimsenin ilgisini cekmeyen bi kadin yok sizin gibi. Herkes birilerinin ilgisini cekiyor soylediklerim dahilinde

benim etrafimda kimsenin ilgisini cekmeyen bi kadin yok sizin gibi. Herkes birilerinin ilgisini cekiyor soylediklerim dahilinde
Hafendi yorum yazdığımız konuda konu sahibi benden hiç hoşlanan olmadı yazmış. Daha deminden beri ne konuşuyoruz biz? Sizin neye itiraz ettiğinizden bile haberiniz yok.

Hafendi yorum yazdığımız konuda konu sahibi benden hiç hoşlanan olmadı yazmış. Daha deminden beri ne konuşuyoruz biz? Sizin neye itiraz ettiğinizden bile haberiniz yok.
ne oldu yine yargi dagitirken bana mi kizdin cen
Ben konu sahibine yorum yapmadim, baska bir kullanici yorumuna yorum yaptim ondan alinti yaptim. Once okudugunu anla olurmu hanfendi. Hayirli isler

Okul bitip herkes bir yerlere dağılınca veya çoluk çocuğa karısınca insan çok yalnızlık çekiyor.
Ne eski sosyallik ne arkadaşlar var. Aileden de uzaksan hayatı biriyle paylaşmak her gün konuşmak istiyor insan.
Evliliğin faydası bu

ne oldu yine yargi dagitirken bana mi kizdin cen
Ben konu sahibine yorum yapmadim, baska bir kullanici yorumuna yorum yaptim ondan alinti yaptim. Once okudugunu anla olurmu hanfendi. Hayirli isler
İyi de alıntıladığınız kişi de bu konuya yorum yapmıştı. Hepimiz konuya yorum yapıyoruz. Sizin hayatınız ve çevrenizi hiçbirimiz bilmiyor ve yorum yapmıyoruz konu sahibi güzelim, çekiciyim ama ilgi görmüyorum dediği için yapıldı o yorumlar. Siz fazla kişiselleştirip üstünüze alınınca konuyu unutmuşsunuz

Ben sahsi bir bilgi vermedim ki sahsi bir yorumda da bulunmadim. Yoruma karsilik alinti ile yorum yaptim. Konu sahibine yorum yapsam soylerim bak bu yorumum sana mesela

Kısmet buldun diyelim, sonra ne olacak? Başınız göğe mi erecek?
Şu “evde kalma” tabiri hala kullanılıyor mu yahu bizim zamanımda kalmadı mı bu? Evde kalmak nedir?

üniden çıkmaz ya bence başka yerden de çıksa razıyım 25 olmadan

Kısmet buldun diyelim, sonra ne olacak? Başınız göğe mi erecek?
Şu “evde kalma” tabiri hala kullanılıyor mu yahu bizim zamanımda kalmadı mı bu? Evde kalmak nedir?
evet erecek çok istiyorum
onu da yaşadım saçma sapan birine tutuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…