Nasıl mesafe koyayım?

glmrc

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2019
40
10
3
32
Merhabalar.. sorunum kaynanam.. nişanlıyım daha şimdiden her gün bizim eve geliyo e misafire bişey yapmadan da olmuyo annem panik oluyo hemen fırına sunu atalım bunu yapalım die anne dur sen otur desemde yaşlı kadın sonçta bi nevi benm yüzümden yoruluo çünkü gelen benim kaynanam
Artık cidden bıktırdı son artık sabrımı taşıran da bi aile dostunun düğününe gitcekmiş temmuzda 3 günlüğüne (ağustosta da bizim düğün var) 7 yaşında oğlu var onu size bırakırım orda bana düğünü zehir eder bilmem ne dedi ben şok ne dicegimi bilemedim annem de zaten vur kafasına al ekmeğini hiç hayır diyemeyen bi kadındır.. ne dicem temmuzda bu konuyu acınca bilmiyorum.. sadece bu konu değil sürekli annemin evine gelmesi annemi panik yapması ondan soğumama sebep oluo gecen de gecenin 10 unda geldi annemi uyandırmak zorunda kaldım..
ben napıcam evlenince bi saatlik mesafede oturcam hadi neyse de anneme sürekli gtmesini nasıl engellerim çok sinirlerim bozuluyo artık.

Son düzenleme:
Annenizi neden uyandırıyorsunuz? Çok yorgun uyudu deyip geri çevirin. Mesafe böyle konur. Hayır dememekle istekleri hiç bitmez. Hayır demeyi öğrenin, bakın bakalım bozulup oğlunu fiştekliycek mi? Eğer fişteklerse oğlu anasının ağzına bakıp sizi üzcek mi yoksa ortayı mı bulcak? Çok güzel fırsat sizin için.. kimin ne olduğunun ortaya döküleceği bir fırsat. Sizde ona göre ya devam ya tamam der yolunuza bakarsınız.

Siz gece 10 da geldiğinde uyuyan annenizi uykusundan kaldırıp hizmet ederseniz daha mesafe koyamazsiniz bı zahmet kocaman çocuğuna söz geçirsin milletin başına bırakmasın evde yokuz de işimiz var de de birşeyler hayır demezseniz daha da mesafe koyamazsiniz maalesef hani tamam sık gelinir de saat 10 ne düğüne gidip rahat etmek için çocuğu size salmak ne ? Çok yüz bulmuş senin kv

nişanlıma bu konuyu değil de canımı sıktığı bi iki şeyi anlattm benim yanımda görünüyo şu an haklı olduğumu bilio çünkü ama inşallah böyle olur hep

evet daha neler var yazmadığım nasılsa kızı aldık modunda şu an yarın yine gelcek mesela

Napiyor bu kadar sık gelip ?
valla genelde oğlunu bahane ediyyo yengesini özlemş diye yalan çocuk gelnce bizim telefonları elinden düşürmüyo..
yarın da ona internetten elbise baktrcam bilmiyomus nasıl bakıldığını alındığını

nişanlıma bu konuyu değil de canımı sıktığı bi iki şeyi anlattm benim yanımda görünüyo şu an haklı olduğumu bilio çünkü ama inşallah böyle olur hep
işte asıl mevzunun kopacağı yer burası. Kayın tarafı hayır kelimesinden hazetmez genelde.. Siz mesafe koydukça isteklerini geri çevirdikçe nasıl bi tepkiyle karşılaşacaksınız? Eğer göze alıp dediklerimi yapmazsanızbu kaynana sizin canınızı çok sıkar. Şimdiden böyleyse ilerisini hiiiçççç düşünmek bile istemiyorum.

Bir de burdaki tecrübeli ablalarını dinle derim, evlilik hayatını yaşayıp o çemberden geçenlerin tavsiyelerini yabana atma.

Misal 8 yıl bitmek üzere evliliğimde sanki 80 yıldır bu hayatı yaşıyor gibiyim, o derece piştim kocamın tarafı sağolsun :)

Annenizin evine bu kadar rahat çörekleniyorsa, seninkinden hiç çıkmaz. Şimdiden geçmiş olsun. Mesafeyi ancak nişanlın ayarliyabilir. Hi hi yaparak olmuyor ama
nişanlım bu konuları bilmiyo da genelde kv ile ilgili konularda benm yanımda duruyo inşallah evlenince de aklı başında olur.. nişandan bile dönesim var su an ailemi böyle kullanması zoruma gidiyo

Bunun tek bir çözümü var, benim kv de böyle idi, yüz verdiğim zaman evinde yemek bile pişmez bizden çıkmazlardı, birde doğulu zaten Kabile yaşamını seviyorlar, mesafe koydum samimi olmuyorum o aramadan aramıyorum artık haftada 1 bilemedin 2 görüsüyoruz

nişanlım bu konuları bilmiyo da genelde kv ile ilgili konularda benm yanımda duruyo inşallah evlenince de aklı başında olur.. nişandan bile dönesim var su an ailemi böyle kullanması zoruma gidiyo

Nasıl bilmiyor? Annesi hep sizde, dünyadan bi haber mi geziyor?

tabiki dinlerim dinlemez olurmuyum evet sizin de başınızdan gecmiştir mutlaka.. anneciğim de yazık benm huzurum bozulmasın diye bişey diyemiyo

Cok sasirdim bu nedir ya ! Kaynini sana kakalayacak bu kadin bak gorursun ama gõrme mesafeni koy ve gerekirse acik acik soyle pes pes pes!

Mesela ben böyle bir riske girmezdim belki istediği gibi olmayacak gmsiparis verecek gelen elbiseyi begenmeyecek niye ben riske atayım ki gitsin mağazadan baksın elbisesine hiç mi akrabası kızı yok mesela annemler teyzemlerle bakarlar elbiseye kv de kızıyla bakar ? Bide çocuğa telefonu neden veriyorsun ben olsam vermem

Karşındaki yüzsüz düşüncesizce asla mesafe koyamazsın

Kaynanama buz gbi davranıyorum 5 senedir
Hala bir araya gelince çok samimiymişiz gibi davranıyOr

Nasıl bilmiyor? Annesi hep sizde, dünyadan bi haber mi geziyor?
canm şöyle erkeklr ne anlasın bide burda çalışmıyo o.. o sanıyodurki güllük gülistanlık birbirimize gelip giiyoruz anası öyla yansıtıyo muhtemelen.. nişanlım bi bucuk saat uzaklıkta yasıyo çalışıo orda ondan bide uzagz

Yüz verip kullandirmışsin canım maalesef bu kadar yüz verilir mi allasen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…