Nasıl mesafe koyayım?

Annemi frenlemiyorum degil frenleyemiyorum desek daha dogru olur aman ayip olur diye diye bi hal oluyo.

Valla ben bu konu haric herseyi konustum yanimda oldu bu konu da annen gekmesin der gibi ayip olur diye konusmadim ama anladim ayip degilmis herkes ayni fikirde
ayıp değil tabi ki.
annesinin gelmesi ayıp.

Kadin saat 10da gelmesi ayip degilde, cay kahve yapilmamasimi ayip? Büyük ise, büyüklügünü bilecek. Annende "aman nisan atilirsa ele güne rezil olmayalim" diye sanirim birsey demiyor. Ki bilmiyor ki eger simdi dislerinizi göstermezseniz sonuc nisan atilmasi degil, bosanmak olur.

Kv'denin ilk geldiginde bile konuyu nisanlina acacaktin. Iletisim cok önemli. Ki konussan bile sanmiyorum birsey degisecegini. Herkes kendi evladini bilir. Neyi sevip, sevmedigini. Kv'de oglundan hic cekinmiyor. Huzursuz edermiyim demiyor. Bir süre sonrada nisanlin bikacak ve annesini tutarak "eeh sende biraz alttan al, yeti be" gibi laflar eder. Ki nisanlinda baze seyleri biliyordur. Hicmi annesi ile konusmuyor? Duymuyormu sik sik sizde oldugunu? Duyuyor ama birsey yapmiyor iste.

Bu kadin ile bas edilmez. Evlendikten sonra rahat bir ay kalir, iki haftada bir gelir hir hafta kalir. Ondan sonra oglunuda size yollar. Birsey dersende esin "Bir 7 yasindaki cocugami yerimiz yok, ayip ya" diyecektir.

Kisacasi bence bu is olmaz. Evlendiginde ailede cok önemli. En iyisi nisani at ve yalvarmalarina vaz gecme. Simdi yalvarir, evlendikten sonra "alttan al, annemin böyle oldugunu biliyordun" gibi laflar eder.

Annenize hizmet ettirmeyin. Gece geldiğinde uyandırmayın mesela, hatta o saatte gelene siz de hizmet etmeyin ve rahatsız olduğunuzu hissettirin.

Nişanlınızın sizi onaylamasının bir anlamı yok gibi görünüyor. Size hak verse gece onda gelmek isteyen annesini engeller.

Yedi yaşındaki çocuğun sorumluluğunu ben asla almak istemezdim. Neden konuyu geçiştirip işi temmuza bıraktınız. Konu açılır açılmaz “Çok isterdik ama maalesef başkasının çocuğunun sorumluluğunu almak istemiyoruz. Prensibimiz bu. Kusura bakmayın.” diyecektiniz. Bence sizde de hata var.

Evlendiğiniz zaman o küçük kayın size kakalanacak görürsünüz
Kendide yatılı olarak sizde yatısız olarak annende olacak

Nişanlınıza bahsetmeniz şart
Bahsedin bakalım ne çözüm bulacak
Sakin denizde gemi kullanmaya ne var? Bakalım ucu ona dokunan fırtınada nişanlınız ne yapacak?

O çocuğun da sorumluluğunu almayın ya bir şey olsa Allah korusun götürsün yanında ne münasebet

Haklisiniz bundan sonra nişanlima karsi net olcam..
Eger olmazsa da dönerim napim

Tamam ben ona anlatcam herseyi tek tek. Dun gece dedim zaten seninle oturup konusalim diye izne gelsin anlatcam..

Annemi frenlemiyorum degil frenleyemiyorum desek daha dogru olur aman ayip olur diye diye bi hal oluyo.

Büyük ihtimalle sizin de içinize işlemiştir bu, bi yandan ortada yanlış bir şeyler var gibi ve acaba ben ayıp mı ederim ikilemi yaşıyorsunuzdur. Evlilik için bence acele etmeyin sanki sürekli vicdanınızın sorgulanacağı bir süreç olacak.

Nişanı at gitsin bu kadın evlenince sizi yatırmaz bıle.

Nişanı at gitsin bu kadın evlenince sizi yatırmaz bıle.
Evet bende artik ertelemeyi hatta nisani atmayi dusunuyorum ama annesi yzuunden nisanlimi istememek adice olur gibi de geliyo bi yandan.. ama benim annem yapsa o bana acirmiydi diyorum bi yandan.. bilmiyorum cok mutsuz oldugum kesin o kadinin Allah belasini versn zerre yuzunu göresim gelmiyo.

Acıma derler bilirsin....Kaba olduğu için yazamıyorum sen anla.
Görgüsüz saygısız cahil bir kadın olduğu aşikar.
Acırsan acınacak hale düşersin.

Acıma derler bilirsin....Kaba olduğu için yazamıyorum sen anla.
Görgüsüz saygısız cahil bir kadın olduğu aşikar.
Acırsan acınacak hale düşersin.
Aynen öyle nefret ettim daha nisanliyken ya. Valla ciddi ciddi eger nisanlim anlattgmda laf ederse ona da hadi güle güle dicem burnumdan geldi en güzel zamanlarim ya.

Bunları gercekten söyleyecek misiniz
Yanlış anlamayıda hiç inandırıcı gelmedi
Yaşınız kaç bu arada

dmaada söyle
annem yaşlı hasta
düğün için başka akrabanız yok mu daha evlenmeden bize bırakmayı düşünüyor
annen ile görüş de
baştan konuşun herşeyi
kadını siz yokken ezmesin

iyiki buraya yazıp sormusum bu soruyu ya. nişanlıma bunu söylemek ayıp olur diye susuyorum bende. şu ana kadar herseyde hak verdi inşallah bundan sonra da öyle olur olmazsa cok yoruldum zaten artık gücüm kalmadı.

Nişanlıyken tabiki de hak verecek
önemli olan hak versede çözüm oldu mu? çözüm buldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…