- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
ablacım sen evli değilsin ki şu an huzurun bozulsun. Nişan tarafların birbirini tanıması ve eğer birbirlerine uygun iseler evlenmeleri için var. Şu an idare etme zamanı değil yani, ben bu aileyle yapabilir miyim, bu adamdan bana koca olur mu? Gibi gibi deneme zamanın. İyi değerlendir derim.tabiki dinlerim dinlemez olurmuyum evet sizin de başınızdan gecmiştir mutlaka.. anneciğim de yazık benm huzurum bozulmasın diye bişey diyemiyo
evlenınce en kötü kavga eder yine ben onu basımdan defederm gbi gelio da çünkü sabırlıyımdır ama taştığı an baya patlarım..Cok sasirdim bu nedir ya ! Kaynini sana kakalayacak bu kadin bak gorursun ama gõrme mesafeni koy ve gerekirse acik acik soyle pes pes pes!
hiç sorma daha öncede benzer bi olay oldu olmazsa sen begenmezsin boşver kuması kötü diye başımdan atcamMesela ben böyle bir riske girmezdim belki istediği gibi olmayacak gmsiparis verecek gelen elbiseyi begenmeyecek niye ben riske atayım ki gitsin mağazadan baksın elbisesine hiç mi akrabası kızı yok mesela annemler teyzemlerle bakarlar elbiseye kv de kızıyla bakar ? Bide çocuğa telefonu neden veriyorsun ben olsam vermem
peki sizce bu nişandan dönmek için bi sebep midir? nişanlımı evet seviyorum ama evlenince bu meselelr aramızı muhtemelen accak onu da biliyorum ailemin sevgisi hepsinin önünde geliyo şu anablacım sen evli değilsin ki şu an huzurun bozulsun. Nişan tarafların birbirini tanıması ve eğer birbirlerine uygun iseler evlenmeleri için var. Şu an idare etme zamanı değil yani, ben bu aileyle yapabilir miyim, bu adamdan bana koca olur mu? Gibi gibi deneme zamanın. İyi değerlendir derim.
Bu mesafeyi şimdi koydun koydun baştan nasıl başlarsa öyle gider evlendikten sonra değiştiremezsin canım maalesef çünkü alışmış kudurmustan beterdir cevlenınce en kötü kavga eder yine ben onu basımdan defederm gbi gelio da çünkü sabırlıyımdır ama taştığı an baya patlarım..
hiç sorma daha öncede benzer bi olay oldu olmazsa sen begenmezsin boşver kuması kötü diye başımdan atcam
canm şöyle erkeklr ne anlasın bide burda çalışmıyo o.. o sanıyodurki güllük gülistanlık birbirimize gelip giiyoruz anası öyla yansıtıyo muhtemelen.. nişanlım bi bucuk saat uzaklıkta yasıyo çalışıo orda ondan bide uzagz
nişanlıma yaptığı bska seyleri söyledim bu kadın napıyo ya dedi sinirlemdi ben konusurum annemle derdi neyms ögrenirim uyarrm dedi ama bu konu baska şimdi sen annem evine gelmesini istemiyosun gibi de algılayabilir.. nişanlım üzülmesin diye biraz daSenin kv şimdiden böyleyse evlendikten sınra hiç çekilmez. Evliliğini de olumsuz etkiler bunlar. Annene de yazık üzüldüm kadına sırf evladı için neden katlanmak zorunda kalsın kadıncağız. Nişanlına söyle annesını uyarsın ve mumkunse gittiği düğüne de çocuğuyla gitsin. Ben kendi anneme bırakamıyorum 2 günlüğüne ,kadını yorarlar diye. Bu duruma çözüm bulmadan evlenme canım çok başın ağrır çoookk.
Valla nişanlın üzülmezse ilerde sen üzüleceksin. Hem çok muhabbet tez ayrılık getirir. Hala çocuğunu 1 hafta annene bırakmasında takılı kaldım ben . Nasıl bir rahatlıktır, nasıl bir yaşam tarzı .nişanlıma yaptığı bska seyleri söyledim bu kadın napıyo ya dedi sinirlemdi ben konusurum annemle derdi neyms ögrenirim uyarrm dedi ama bu konu baska şimdi sen annem evine gelmesini istemiyosun gibi de algılayabilir.. nişanlım üzülmesin diye biraz da
valla öyle yiğenlerime bile zor bakıyorum ben ya elin öocuguna nie bakıyım sinir oldum. gitmeyiversin düğüneSenin kv şimdiden böyleyse evlendikten sonra hiç çekilmez. Evliliğini de olumsuz etkiler bunlar. Annene de yazık üzüldüm kadına sırf evladı için neden katlanmak zorunda kalsın kadıncağız. Nişanlına söyle annesını uyarsın ve mumkunse gittiği düğüne de çocuğuyla gitsin. Ben kendi anneme bırakamıyorum 2 günlüğüne ,kadını yorarlar diye. Bu duruma çözüm bulmadan evlenme canım çok başın ağrır çoookk.
İşte burda devreye nişanlının tavrı giriyor.peki sizce bu nişandan dönmek için bi sebep midir? nişanlımı evet seviyorum ama evlenince bu meselelr aramızı muhtemelen accak onu da biliyorum ailemin sevgisi hepsinin önünde geliyo şu an
Yoo gitsin ama alt tarafı 1 çocuk yani ne kadar zor olabilir ki bakmak. O yaşta çocuk 1 hafta başkasına bırakılır mı yani ? Brn kendi çocuklarıma bile bazen sabrım taşıyor başkasının çocuğuna asla bakamam . Annen o hafta çıksın evden gitsin bence bir bahaneyle, sen de evde yok annem dersin o da çocuğunu alıp gider.valla öyle yiğenlerime bile zor bakıyorum ben ya elin öocuguna nie bakıyım sinir oldum. gitmeyiversin düğüne
evet anladım sağolun.. ben şu an nişanlıyız falan demeyip bu meseleyi de tatlılıkla anlatcam nişanlıma.. bak hayatım benim ailemi şu an el üstnde tutması gereken dönemken bizimkiler hiççbişey istmemişken sizden senin annen bide üstüne kardesini baktrmaya calısıyo bize dicem annem yaşlı ablamınkilere bile zor bakıyoruz tarzı konuscamİşte burda devreye nişanlının tavrı giriyor.
Ben eşimin ablasından ve annesinden sorun yaşıycağımı anlayıp nişanı bozmak istedim, ama o ben seni yedirmem merak etme dedi. Buna rağmen evlendikten sonra inanılmaz çetrefilli sıkıntılar yaşadım, eşim de onlarla birlik oldu. Tam 5 yıl sabrettim, dişimi sıktım kendimi yedim. En son boşancaktım, eşim beni kaybetmeyi göze alamadı şu an yuvarlanıp gidiyoruz. Annesi babası ablası.. Artık o an kim canımı acıtıyosa beni üzüyosa cevabını o verip beni yüzgöz etmiyor sağolsun. Bir de beni ciddiye almıyorlar, eşim dağ gibi yanımda durunca pısıveriyolar. Demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım..
yok konuyu acsın dicem zaten anne annemin vücudu tutmuyo heryeri agrıyo valla benim de düğün stresnden sinirlerim bozuk ben sabredemem sen götürsen daha iyi olur dicemYoo gitsin ama alt tarafı 1 çocuk yani ne kadar zor olabilir ki bakmak. O yaşta çocuk 1 hafta başkasına bırakılır mı yani ? Brn kendi çocuklarıma bile bazen sabrım taşıyor başkasının çocuğuna asla bakamam . Annen o hafta çıksın evden gitsin bence bir bahaneyle, sen de evde yok annem dersin o da çocuğunu alıp gider.
oğlu bilincinde ben anlattgmda o da kızıyo ben annemle konusur uyarrm diyo zaten o alttan almasa bahanem olur dönerim bu işten.Kadının davranışlarını onun görgüsünü kültürünü ortaya çıkartıyor düşünmemiz gereken nokta “evlendikten sonra 1 saatlik mesafeden bana böyle gelemez rahat olurum ,yada anneme gitmesini nasıl engellerim” değil , bu Kadının daha fazla nekadar ileri gidebileceği olmalı çünkü bu tip insanlar evlilikten sonra acayip ileri gidebiliyorlar çünkü saygı yok ,anlayış yok bencillik cahillik almış başını gidiyor .. oğlu nasıl ?
siz sanki kynanamı tanıomus gbi konusuyosunuz yemin ederm bende onu düşünüodum aklımı okudunuz.Bahane bulmayın çocuk konusunda bakamayız deyin direkt. Bahane buldukça o başka şekillerde tekrar tekrar deniycek şansını. Net ve açık olun.
Evet daha köklü bir çözüm olur bu. Allah yardımcın olsun bu kv krizini sorunsuz atlatırsın inşallahyok konuyu acsın dicem zaten anne annemin vücudu tutmuyo heryeri agrıyo valla benim de düğün stresnden sinirlerim bozuk ben sabredemem sen götürsen daha iyi olur dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?