Nasıl mesafe koyayım?

senin annen diye size bize getirme olayı derim. Çünkü tarafları karşı karşıya getiriyorsun. Hayatım ikimiz de farklı ailelerde yetiştik elbet farklılıklarımız olucak, fakat anneciğinin alışık olmadığım talepleri var, yapamıycağımız şeyler istiyor bizden. Ben konuşursam yanlış anlayabilir senin konuşman daha doğru olabilir gibi bir konuşma yapabilirsin. Bir de nasip olur da evlenirsek ben hergün ailelerimizle geçirelim istemiyorum iki tarafa da belli bir mesafemiz olsun ki kendi yuvamızın sınırlarını çizebilelim ki yıpranmayalım diye devam et.

Eğer totosundan anlayıp çemkirirse bu işi bir düşün hatta bırak olduğu yerde kalsın derim.
 
valla hiç ben nasılsa 1 saatlik mesafede oturucam diye düşünme, gelip size günlerce kalıcak çok net.
ayy Allahım ben ayrılcam galiba ne ailemi ne kendimi hiç bu duruma düşürmek istemiyorum
 
Yüz vermek değil iyi niyeti kullanmak bu. Siz birde evlendikten sonrasını düsünün. 1 saatlik mesafeye gelip 1 ay sizde kalabilir bu rahatlıkla. Yada her gittiği tatilde küçük kaynınıza annelik yapmanız gerekebilir.

Kesinlikle nişanlınızla konusun, ayip olur alınır kırılır falan demeden anlatin icinizdekini. Cocuga bakma konusunda bahane üretmek zorunda degilsiniz. Müsait degiliz dügün hazırlığındayız deyin kapatın konuyu. Rahatsızliklarınızı nisanlınızda bilsin, sonradan kötü olacaginıza baştan sınır koyun. Çoğu erkek gibi evlenince "annem o benim idare edeceksin" tavırlarına girecektir.
 
iyiki buraya yazıp sormusum bu soruyu ya. nişanlıma bunu söylemek ayıp olur diye susuyorum bende. şu ana kadar herseyde hak verdi inşallah bundan sonra da öyle olur olmazsa cok yoruldum zaten artık gücüm kalmadı.
 
siz sanki kynanamı tanıomus gbi konusuyosunuz yemin ederm bende onu düşünüodum aklımı okudunuz.
evlilik insanı insan sarrafı yapıyor :))) net ve açık olmak en doğrusu böyle ilişkilerde. Yoksa bir taraf çok yıpranıyor. O taraf da siz gibi duruyorsunuz.
 
evlilik insanı insan sarrafı yapıyor :))) net ve açık olmak en doğrusu böyle ilişkilerde. Yoksa bir taraf çok yıpranıyor. O taraf da siz gibi duruyorsunuz.
tamam konusucam nişanlımla inşallah..
 
evlilik insanı insan sarrafı yapıyor :))) net ve açık olmak en doğrusu böyle ilişkilerde. Yoksa bir taraf çok yıpranıyor. O taraf da siz gibi duruyorsunuz.
konuscam da nişanlım annemle ben konusayım dicek iş büyümez mi bu sefer de?
 
konuscam da nişanlım annemle ben konusayım dicek iş büyümez mi bu sefer de?
onlar kendi aralarında halleder. Eğer bu kadına baştan dur demezseniz sonrasında olaylar daha fazla büyüycek. O zaman napıcaksın?

Bir de herkesin tavrını görmüş olursun, özellikle nişanlının. Baştan böyle olaylar olması iyidir, gerçek yüzlerini görmüş olursun. Olay büyümesin diye susarsan ömür boyu bu kadını idare etmek zorunda kalıcaksın veya sabrın bitecek bu defa da evlendikten sonra değişti olcak adın. Karar senin.
 
İşin açığı bu yarın senide usandırır evlenince ve eşinle aranın açılmasına kadar gider belliki münasebetsiz bir kadın yol yakınken dön pişman olma aile heleki erkek annesi çok önemli evlendikten sonra eşlerde anneci oluyor sen yanlız eşinle değil ailesiylede evleniyorsun onların huyları yapıları da önemli herşeye tmm dersen sıkıntı yok ama bir yerden sonra diyemiyorsun diyemediğin anda kötü sensin ve eşinle aran açılmaya başlıyor ben bunu yaşadım ve pişmanım sen pişman olma evlenirkende önce anneye bak iyiyse hiç korkma herşey yolunda gider anne kötüyse oğlunuda bir şekilde ayartıyor öyle güçleri var onların hakkında hayırlısı
 
Çok güzel tavsiyeler gelmiş ben farklı bir açıyı da belirtmek istiyorum. Kv adayı çok talepkar evet ama ona bu kadar kinlenmeniz doğru değil asıl ona hayır diyemedğiniz için kendinize de bakmanız lazım. Anneniz çok yoruluyor diye üzülüyorsunuz peki annenizi neden frenlemiyorsunuz anne bu kadar hazırlığa gerek yok diye? Ya da saat 10 olmuş neden uyuyan annenizi uyandırıyorsunuz? Şu an sadece izleyip kendi kendinize üzülüyor gibisiniz ama kv adayını doğrudan durduracak olan sizsiniz.
 
Bir de düğün için aylar öncesinden çocuğunu size bırakma planı yapan kadın kim bilir daha neleri oldubittiye getirecek, pasif olmamanız lazım, Allah kolaylık versin size.
 
Bir de düğün için aylar öncesinden çocuğunu size bırakma planı yapan kadın kim bilir daha neleri oldubittiye getirecek, pasif olmamanız lazım, Allah kolaylık versin size.
evet gelinliğimi bile zehir etti bana alırken zaten.. anneme de hzırlk yapmayalım kahve yaprm bi içer diyrm ama olmaz öyle diyo beni dinlemiyo asla
 
Ne demek 7 yasindaki cocugu gunlerce size birakmak ya. Dalga mi geciyor sinirlarinizi mi deniyor. Kesinlikle bir dur demelisiniz. Yoksa evlendikten sonra cok basiniz agriyacak.

Bence nisanliniza konuyu acin yaninizda olmazsa bu iliskiyi evlilige goturmeyin.
 
nişanlıma bu konuyu değil de canımı sıktığı bi iki şeyi anlattm benim yanımda görünüyo şu an haklı olduğumu bilio çünkü ama inşallah böyle olur hep

Yaninda olsa, annesini uyarirdi. Normal değil kaynananin her gün, hatta gece 10'da dünürlere gitmesi. Annesine laf geçiremiyor ve evli olunca çok cekeceksin. "Sende biraz alttan nolcak sanki" diyecek eşin.

Yani dünürlere 7 yaşindak oğlunu birakacak genişlikteki bir insan, nişanlinada, o 7 yaşindaki oğlunada ne eğitimi verdi sanki. Nişanlinda annesi gibi.

Yaşlariniz genç sanirim, en fazla 20-21dir. Anne baba cahil. Evlenmenin yerine üniversiteye gidip, meslek sahibi ol. Doğru düzgün aileye gelin git canim.
 
Ablacim yüksek lisans yaptim doktoraya hazirlaniyorum zaten :)
Yasim 26.
Annem babamin ilk evlendirdigi kiz da degilim ama iste annem aman kizim ayip olur o senin buyugun diye diye bu hale getirdi.
Nişanlima acmadim bu konuyu henüz ben ona baska konulari actim hakli buldu o konularda uyardi annsini hatta o da sinirlendi. izin alip yanima gelsin bunlari da konuscam uyuyamiyeoum artik ya.
 
nişanlınla konuş, o da annesi ile konuşsun. halledilemeyecek bi mesele yok ortada ama iş nişanlında bitiyor.
 
Kadin geldiginde normal hayatiniza devam edin. Cay kahve ikram yapmayin. Mesela annen uyuduysa uyandirma. Temizlik mi yapiyorsunuz yapin.
Ahh anneme söz gecirebilsem ahh.
Ayip olur nolursa olsun o da senin annen diyo saf benim kendi annem gerckten herseyi alttan niye aliyosam
 
nişanlınla konuş, o da annesi ile konuşsun. halledilemeyecek bi mesele yok ortada ama iş nişanlında bitiyor.
Valla ben bu konu haric herseyi konustum yanimda oldu bu konu da annen gekmesin der gibi ayip olur diye konusmadim ama anladim ayip degilmis herkes ayni fikirde
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…