- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
senin annen diye size bize getirme olayı derim. Çünkü tarafları karşı karşıya getiriyorsun. Hayatım ikimiz de farklı ailelerde yetiştik elbet farklılıklarımız olucak, fakat anneciğinin alışık olmadığım talepleri var, yapamıycağımız şeyler istiyor bizden. Ben konuşursam yanlış anlayabilir senin konuşman daha doğru olabilir gibi bir konuşma yapabilirsin. Bir de nasip olur da evlenirsek ben hergün ailelerimizle geçirelim istemiyorum iki tarafa da belli bir mesafemiz olsun ki kendi yuvamızın sınırlarını çizebilelim ki yıpranmayalım diye devam et.evet anladım sağolun.. ben şu an nişanlıyız falan demeyip bu meseleyi de tatlılıkla anlatcam nişanlıma.. bak hayatım benim ailemi şu an el üstnde tutması gereken dönemken bizimkiler hiççbişey istmemişken sizden senin annen bide üstüne kardesini baktrmaya calısıyo bize dicem annem yaşlı ablamınkilere bile zor bakıyoruz tarzı konuscam
ayy Allahım ben ayrılcam galiba ne ailemi ne kendimi hiç bu duruma düşürmek istemiyorumvalla hiç ben nasılsa 1 saatlik mesafede oturucam diye düşünme, gelip size günlerce kalıcak çok net.
iyiki buraya yazıp sormusum bu soruyu ya. nişanlıma bunu söylemek ayıp olur diye susuyorum bende. şu ana kadar herseyde hak verdi inşallah bundan sonra da öyle olur olmazsa cok yoruldum zaten artık gücüm kalmadı.Yüz vermek değil iyi niyeti kullanmak bu. Siz birde evlendikten sonrasını düsünün. 1 saatlik mesafeye gelip 1 ay sizde kalabilir bu rahatlıkla. Yada her gittiği tatilde küçük kaynınıza annelik yapmanız gerekebilir.
Kesinlikle nişanlınızla konusun, ayip olur alınır kırılır falan demeden anlatin icinizdekini. Cocuga bakma konusunda bahane üretmek zorunda degilsiniz. Müsait degiliz dügün hazırlığındayız deyin kapatın konuyu. Rahatsızliklarınızı nisanlınızda bilsin, sonradan kötü olacaginıza baştan sınır koyun. Çoğu erkek gibi evlenince "annem o benim idare edeceksin" tavırlarına girecektir.
evlilik insanı insan sarrafı yapıyor :))) net ve açık olmak en doğrusu böyle ilişkilerde. Yoksa bir taraf çok yıpranıyor. O taraf da siz gibi duruyorsunuz.siz sanki kynanamı tanıomus gbi konusuyosunuz yemin ederm bende onu düşünüodum aklımı okudunuz.
tamam konusucam nişanlımla inşallah..evlilik insanı insan sarrafı yapıyor :))) net ve açık olmak en doğrusu böyle ilişkilerde. Yoksa bir taraf çok yıpranıyor. O taraf da siz gibi duruyorsunuz.
konuscam da nişanlım annemle ben konusayım dicek iş büyümez mi bu sefer de?evlilik insanı insan sarrafı yapıyor :))) net ve açık olmak en doğrusu böyle ilişkilerde. Yoksa bir taraf çok yıpranıyor. O taraf da siz gibi duruyorsunuz.
nişanlına çok ciddi bir şekilde bunun uyarısını yapmak zorundasın.ayy Allahım ben ayrılcam galiba ne ailemi ne kendimi hiç bu duruma düşürmek istemiyorum
onlar kendi aralarında halleder. Eğer bu kadına baştan dur demezseniz sonrasında olaylar daha fazla büyüycek. O zaman napıcaksın?konuscam da nişanlım annemle ben konusayım dicek iş büyümez mi bu sefer de?
İşin açığı bu yarın senide usandırır evlenince ve eşinle aranın açılmasına kadar gider belliki münasebetsiz bir kadın yol yakınken dön pişman olma aile heleki erkek annesi çok önemli evlendikten sonra eşlerde anneci oluyor sen yanlız eşinle değil ailesiylede evleniyorsun onların huyları yapıları da önemli herşeye tmm dersen sıkıntı yok ama bir yerden sonra diyemiyorsun diyemediğin anda kötü sensin ve eşinle aran açılmaya başlıyor ben bunu yaşadım ve pişmanım sen pişman olma evlenirkende önce anneye bak iyiyse hiç korkma herşey yolunda gider anne kötüyse oğlunuda bir şekilde ayartıyor öyle güçleri var onların hakkında hayırlısıMerhabalar.. sorunum kaynanam.. nişanlıyım daha şimdiden her gün bizim eve geliyo e misafire bişey yapmadan da olmuyo annem panik oluyo hemen fırına sunu atalım bunu yapalım die anne dur sen otur desemde yaşlı kadın sonçta bi nevi benm yüzümden yoruluo çünkü gelen benim kaynanam
Artık cidden bıktırdı son artık sabrımı taşıran da bi aile dostunun düğününe gitcekmiş temmuzda 3 günlüğüne (ağustosta da bizim düğün var) 7 yaşında oğlu var onu size bırakırım orda bana düğünü zehir eder bilmem ne dedi ben şok ne dicegimi bilemedim annem de zaten vur kafasına al ekmeğini hiç hayır diyemeyen bi kadındır.. ne dicem temmuzda bu konuyu acınca bilmiyorum.. sadece bu konu değil sürekli annemin evine gelmesi annemi panik yapması ondan soğumama sebep oluo gecen de gecenin 10 unda geldi annemi uyandırmak zorunda kaldım..
ben napıcam evlenince bi saatlik mesafede oturcam hadi neyse de anneme sürekli gtmesini nasıl engellerim çok sinirlerim bozuluyo artık.
evet gelinliğimi bile zehir etti bana alırken zaten.. anneme de hzırlk yapmayalım kahve yaprm bi içer diyrm ama olmaz öyle diyo beni dinlemiyo aslaBir de düğün için aylar öncesinden çocuğunu size bırakma planı yapan kadın kim bilir daha neleri oldubittiye getirecek, pasif olmamanız lazım, Allah kolaylık versin size.
nişanlıma bu konuyu değil de canımı sıktığı bi iki şeyi anlattm benim yanımda görünüyo şu an haklı olduğumu bilio çünkü ama inşallah böyle olur hep
Ablacim yüksek lisans yaptim doktoraya hazirlaniyorum zaten :)Yaninda olsa, annesini uyarirdi. Normal değil kaynananin her gün, hatta gece 10'da dünürlere gitmesi. Annesine laf geçiremiyor ve evli olunca çok cekeceksin. "Sende biraz alttan nolcak sanki" diyecek eşin.
Yani dünürlere 7 yaşindak oğlunu birakacak genişlikteki bir insan, nişanlinada, o 7 yaşindaki oğlunada ne eğitimi verdi sanki. Nişanlinda annesi gibi.
Yaşlariniz genç sanirim, en fazla 20-21dir. Anne baba cahil. Evlenmenin yerine üniversiteye gidip, meslek sahibi ol. Doğru düzgün aileye gelin git canim.
Ahh anneme söz gecirebilsem ahh.Kadin geldiginde normal hayatiniza devam edin. Cay kahve ikram yapmayin. Mesela annen uyuduysa uyandirma. Temizlik mi yapiyorsunuz yapin.
Valla ben bu konu haric herseyi konustum yanimda oldu bu konu da annen gekmesin der gibi ayip olur diye konusmadim ama anladim ayip degilmis herkes ayni fikirdenişanlınla konuş, o da annesi ile konuşsun. halledilemeyecek bi mesele yok ortada ama iş nişanlında bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?